Vzťah s trans partnerom
Od augusta (2mesiace) som si písala s chlapcom, všetko sedelo, on bol starostlivý, všetko čo by baba chcela. Boli sme na dlhšiu vzdialenosť, predstavovala som si dlhý vzťah. Jedine, čo som vedela je, že je aj na chlapov, a to mi nevadilo. Postupne sa oboch city prehlbovali, dosť sme si sadli. A včera sa ma začal pýtať otázky typu, že čo si myslím o gay/trans ľuďoch, a všeobecne mi dával nejaké nápovedy. Potom som ho donútila k tomu, aby sa priznal, lebo on začal hovoriť, že by som sa mu už nepáčila keby som vedela, aký reálne je. A tak mi napísal dlhú správu o tom, že je trans. Zo ženy na muža. A že mi to chcel a MAL povedať už na začiatku, keď sme postupne javili záujem o seba, denne sme spolu písali, venovali si čas, posielali sme si fotky seba, všetkého. Aj kvetiny mi posielal, povedal, že už má pre mňa aj darček na narodeniny. Ale že bol sebecký a bolo mu jasné, že odídem zo vzťahu ako takého a že ho nechám tak. Tak to tajil. Chcel mi to povedať každý deň a snažil sa, ale nemohol. A že je mu to veľmi ľúto, že je sebecký idiot a zaslúžim si niekoho lepšieho. Vyslovene mi povedal, že mám ho opustiť, ak viem, že už ma nebude môcť urobiť šťastnou. A že mi klamal a nechcel a takéto veci.
No a ja som na mužov, nejde mi o sex, ten ani nemusím, ale reálne si nedokážem predstaviť byť s niekým, kto má ženské telo a spať s ním v posteli. Pobozkať by som ešte zvládla. Ale neviem..neviem ani ako by to prijala rodina a som kresťanka a vždy som chcela mať svadbu v kostole a vlastné deti. Neviem, či by som dokázala byť takto úprimná voči sebe a Bohu. Čo by ste mi radili na mojom mieste vy?
nie, nie, nezamotávaj sa do toho viac, máš kresťanskú výchovu, jasný cieľ, vydať sa, založiť rodinu, je to cítiť zo všetkého čo a ako to píšeš... čo ma zarazilo, v príspevku 15.02 "ja som si nutne hľadala partnera" ... Neupínaj sa tak na tieto svoje predstavy, aby si neoklamala samu seba nakoniec vzťahom, ktorý nebude ten pravý.
@vilma7 áno, ale myslím chémiu v zmysle rovnakého humoru, flirtov atď... Aj to je podstatné než iba fyzická časť. Je dôležité si s niekým sadnúť a cítiť že ťa chápe a tie konverzácie idú ako po masle chápeš 🙂 ale priznávam sa, som skôr ten typ čo sa namota rýchlo, na tom musím popracovať.
@anonym_autor Mozno je len lezba a je na zeny,tak to trba hlavne v hlave si upratat,a to asi nema.A k tebe,ak si na muziv,najdi si muza,nie zenu,lebo ten s kym si pises je este kdesi na ceste k muzovi,ak sa vobec do ciela dopracuje.
je to len na tebe, autorka, co s tym spravis. ked ti je to proti srsti, tak sa s tym neda nic robit, ani toho 160 cm (co tu dnes bola tema) nikto zrazu nenatiahne na 190. vlastne sa takmer nepoznate, ani ste sa nestretli, nemas ziaden zavazok. na druhej strane, uplne chapem, ze to hned nepovedal, musi to byt mega tazke. staci pozriet uz len tu tie hrozne komentare... niektore cisto nenavistne, ine totalne neznale problematiky, len nejake divne domnienky a hadanie...
@anonym_autor Za mna v ziadnom pripade, Este ste sa nestretli a si namotana, zijes v dakych rozpravockach
@anonym_autor neviem koľko má rokov, ak je dospelý, je pravdepodobne, že berie hormóny, tie vedia zmeniť vzhľad úplne. Neviem ci plánuje aj operáciu, predpokladám však, že ako muž bude chcieť prsia odstrániť, takže ženské telo mat nebude. Pozerala som nedávno rozhovory s trans ľuďmi na YouTube, kanál "V tranzu", všeobecne tvrdili, že pri zmene zo ženy na muža to ani nepoznáš..
Veľmi záleží ako to ty celé vnímaš, možno by nebolo zle sa stretnúť a uvidíš...
@kvetka22 zmenu zo ženy na muža to nepoznáš, a medzi nohami ma co taka zmenená žena na muža, ja tomu stále nerozumiem...
je to len na tebe, autorka, co s tym spravis. ked ti je to proti srsti, tak sa s tym neda nic robit, ani toho 160 cm (co tu dnes bola tema) nikto zrazu nenatiahne na 190. vlastne sa takmer nepoznate, ani ste sa nestretli, nemas ziaden zavazok. na druhej strane, uplne chapem, ze to hned nepovedal, musi to byt mega tazke. staci pozriet uz len tu tie hrozne komentare... niektore cisto nenavistne, ine totalne neznale problematiky, len nejake divne domnienky a hadanie...
@kiwi3 ja viem.. tvrdil mi, že má takmer 170cm, ale to je asi široký pojem
Mam s ním zostať aspoň kamarátka, alebo je to zbytočné teraz už, myslíte si, že sa namotam ešte viac? Ak by sme si dali pauzu a nejako by som si to v hlave urovnala.. možno by to bolo fajn, ale to už neviem či sú moje predstavy alebo čo. Práve mi povedal, že ak je to jediná voľba ako by mi mohol byť blízky, tak že bude kamarát aj keď je to proti jeho srsti. Neviem, vy ste skúsenejšie :D
@anonym_autor ?
@kiwi3 joj, odvolávka na tvoju narážku o inej diskusii, ktorú si spomenula, asi nepochopila... alebo "fejkova" troll téma? ... @autor_anonym
@kiwi3 joj, odvolávka na tvoju narážku o inej diskusii, ktorú si spomenula, asi nepochopila... alebo "fejkova" troll téma? ... @autor_anonym
@belbel keby toto bola fejkova troll téma, tak asi sa nesnažím odpovedať na každú správu ktorú môžem. Naozaj vám chcem priblížiť situáciu lebo ja som príliš mladá na takéto veci :D by som sa musela veľmi nudiť si toto povymyslat
Autorka, ja sa vyjadrím k niečomu inému. Napísala si, že "nutné potrebuješ chlapa" a potom, že "sex je pre Teba len prostriedok".Taká menšia rada, ak nezmeníš toto nastavenie, čaká Ťa veľmi nešťastný život, kde sa zavesíš na prvého magora /nemyslím tohto trans muža/. Kamarátstvo musí vyhovovať obom,netýraj ho hraním kamarátstvom, ublíži to Tebe a najviac jemu.
@belbel ale zase ani ja sa ti nečudujem lebo aj mne to príde ako z telenovely alebo z čoho :D len ja neviem čo s tymmm
Autorka, ja sa vyjadrím k niečomu inému. Napísala si, že "nutné potrebuješ chlapa" a potom, že "sex je pre Teba len prostriedok".Taká menšia rada, ak nezmeníš toto nastavenie, čaká Ťa veľmi nešťastný život, kde sa zavesíš na prvého magora /nemyslím tohto trans muža/. Kamarátstvo musí vyhovovať obom,netýraj ho hraním kamarátstvom, ublíži to Tebe a najviac jemu.
@enmery ale sex nie je zmyslom chodenia spolu alebo manželstva:D samozrejme že by nejaký bol, ale zase nie každý deň lebo má "potrebu"
@enmery ale sex nie je zmyslom chodenia spolu alebo manželstva:D samozrejme že by nejaký bol, ale zase nie každý deň lebo má "potrebu"
Hej, téma s trans tu ešte nebola, tak pozrime sa, aké reakcie nastanú ….
Vymyslené 🤦♀️
A ty kresťansky založená
@anonym_autor sa tých svojich kresťanských hodnôt drž a keď je pre teba sex prostriedok (čoho? plodenia detí?), tak si hľadaj kresťansky založeného muža, ktorý tie deti bude schopný s tebou plodiť. Alebo vieš čo? Vymysli si nejakú lepšiu story, očividne nejaký trans, čo je na mužov aj na ženy tu vášnivú diskusiu nevyprodukuje.
Hej, téma s trans tu ešte nebola, tak pozrime sa, aké reakcie nastanú ….
Vymyslené 🤦♀️
A ty kresťansky založená
@anonym_autor sa tých svojich kresťanských hodnôt drž a keď je pre teba sex prostriedok (čoho? plodenia detí?), tak si hľadaj kresťansky založeného muža, ktorý tie deti bude schopný s tebou plodiť. Alebo vieš čo? Vymysli si nejakú lepšiu story, očividne nejaký trans, čo je na mužov aj na ženy tu vášnivú diskusiu nevyprodukuje.
@sisaka áno, najprv som odpovedala, ale už aj ja som sem napísala, že troll... vidím, že sú odpovede vedené "tak akurát", aby sa ďalej a ďalej písalo. Ak nie, @autor_anonym dostala si odpoveď, myslím, že úplne jasnú. Nerozdúchaj zbytočne "vášne" smerom k trans ľuďom a na ich úkor
Tak neviem,či toto je reálna téma alebo nie,ale u mňa by bola konečná už to,keď by som zistila,že dotyčný je "aj na chlapov"
K tomu ďalšiemu sa ani nevyjadrujem...
Už spoznávanie začal/la klamstvom, to nemá budúcnosť taký vzťah tam nemôžeš dôverovať čo sa z toho vykľuje.
Prosím ta, si mladá baba, a povieš ze ty sex "nemusíš"? No to určite. Keby si mala 50 tak ti verím, ale takto nie. 🤦🏻♀️
Mozete si rozumiet … ale ty ako krestanka, co chce mat deti s nim/ nou ostan len kamaratka … moze to byt zena, kompletne preipwrovana na muza - ano aj „funkcny penis“ na sex sa da prioperovat, ale deti splodit nikdy nedokaze. Nas sused sa narodil ako muz, zmenil sa na zenu … ale aj ked liecba silikony atd prebehla, na psychiku aj fyzicky to bol taky zaberak (nieco nebolo s hormonmi ok), ze isiel naspat na chlapa …. Ale ostali druhotne znaky … silikony su prec, ale nie je ani chlap ani zena … je to vynikajuci clovek ako kamarat, ale nikdy nepojde do bazena, na to aby mal vztah musi najst velmi specificku osobu a je velmi uzavrety … pokial nie si 100% tolerantna, chapava a hladas „jednoduchy“ vztah muz x zena … nechaj to tak. Nebudes stastna ani ty ani on/ona … ak potrebujes nutne partnera … hladaj v realite, nie na nete
@anonym_4a6ae5 ďakujem, konečne normálna odpoveď od rozumného človeka, čo má skúsenosť nejakú fakt reálnu namiesto toho, aby buzeroval mňa alebo hovoril, že téma je vymyslená. Pomohli ste mi.
@anonym_autor posielali sme si fotky seba a všetkého... Čoho všetkého? To si nevidela teda, či má penis alebo vagínu? Alebo len ty si jemu / jej posielala svoju? Chémia nebola žiadna, nestretli ste sa. Ani len ste spolu nevolali. Toto je len tvoja ideálna predstava, ktorú si mala. Tento muž je žena a ty si na mužov. Tak si nájdi muža
Neblazni , na čo sa trápiť vo vzťahu keď nemusíš . Ešte ste sa ani nestretli a už si namotana ? Takito ľudia mavaju vážne psychické poruchy , často sebevražedné sklony a mnoho ďalšieho . Naozaj sa chceš takýmito vecami zaoberať . Zablokovať a vybavené .
Prosím ta, si mladá baba, a povieš ze ty sex "nemusíš"? No to určite. Keby si mala 50 tak ti verím, ale takto nie. 🤦🏻♀️
@bielasovicka prečo? Veľa žien (aj mladých) sex naozaj nemusí. Niektoré menej intenzívne a niektoré aj vôbec.
Mam s ním zostať aspoň kamarátka, alebo je to zbytočné teraz už, myslíte si, že sa namotam ešte viac? Ak by sme si dali pauzu a nejako by som si to v hlave urovnala.. možno by to bolo fajn, ale to už neviem či sú moje predstavy alebo čo. Práve mi povedal, že ak je to jediná voľba ako by mi mohol byť blízky, tak že bude kamarát aj keď je to proti jeho srsti. Neviem, vy ste skúsenejšie :D
@anonym_autor ako skusena zena ti hovorim ze zena preopeeovana na chlapa hocijako dobre ti dieta nespravi. A tu moja debata konci. 😱
@anonym_autor tu neexistuje odpoved. To musis citit iba ty. Je mnoho trans mužov a trans zien, ty ani netušíš , ze boli pred tym muzi alebo zeny. Cize aj ked bol zena, jeho telo moze byt uplne mužské aj hlas aj ochlpenie. Proste to nezistis, kym sa nevyzlecie. Zase si nepredstavuj, ze trans ludia su vsetci nejakí extroverti co sa pretrcaju v telke. Su aj uplne normálni. Ano je tu otazka oplodnenia ale aj to ma svoje riesenia v sucasnosti. Musela by si si najprv nieco o nich nastudovat a popočúvať nejake podcasty na YT, kde hovoria o sebe a svojom zivote, “normálni” trans. Mnoho z nich zije manželstvách, hlavne v zahranici samozrejme. Toto nie je lahka tema a ma milion faktorov. Bude len na tebe ako sa k tomu postavíš.

Vy ste nemali chémiu medzi sebou, vy ste si akurát vybudovali chémiu k predstavám ktoré ste si v hlave vytvorili sami a k pismenkam na nete...ked by ste sa reálne stretli, nič z toho čo zažívaš pri pismenkach, by si naživo cítiť nemusela.
Toť asi k zoznamovaniu sa cez net.
@vilma7 áno, ale myslím chémiu v zmysle rovnakého humoru, flirtov atď... Aj to je podstatné než iba fyzická časť. Je dôležité si s niekým sadnúť a cítiť že ťa chápe a tie konverzácie idú ako po masle chápeš 🙂 ale priznávam sa, som skôr ten typ čo sa namota rýchlo, na tom musím popracovať.