Vzťah sa mi rozpadá v 30tke
Ja to nedavam ako su vsetci naokolo novo tehotni a zasnubeni, zosobaseni a mne sa vztah rozpadava v 30ke.
@zmrzlinka2021 jasne ze nie. Jasne ze to nie je lepsie. Ale ako sa druhym dari do 30ky mat 2 deti, super muza atd. A ja ak raz budem mst deti tak ma chrbat pri nich boliet bude.
Neporovnavaj nikdy svoj zivot so zivotmi inych ludi.
Z vlastnej skusensoti ti mozem povedat, ze tym, ktorym som ako dieta, mlade dievča zavidela, skoncili tragicky. Kazdy clovek ma vlastnu cestu. Niekto sa vyda v 20tke, ma 3 deti, niekto v 35 a ma uz iba 1 alebo 2 deti. Nic nie je zle. A nic nie je horsie, ako porovnavanie sa, pretoze nikdy nevies, cim si ti ludia prechadzaju, prechadzali, s cim bojuju.
A predikovanie buducnosti je uplny nezmysel. Je kopec zien, co maju prve dieta v 35 aj neskor a neboli ich chrbat a su zeny, ktore zacali rodit tesne po 20tke a kopec zdravotnych problemov.
Nehlad negativne na svoju buducnost.
Nikdy nevies co maju iny ludia doma za zatvorenymi dverami co ty nevidis. Mozu mat problemy o ktorych sa ti ani nesnivalo. Nie vzdy je to divadielko pre verejnost aj pravda 🙂 ja som mala 29 ked som sa rozviedla a ostatne okiolo mna sa vydavali a rodili deti 🙂
@gertys a ako si to dala? A preco si sa rozviedla? Mala si deti?
@zmrzlinka2021 ano nemala by som sa porovnavat a inymi. Ale da sa to vzdy?
Ja som mala aj muza, aj dom a deti som chcela stihnut do 30 a nepodarilo sa. Cakala som 6 rokov na svoje prve dieta, proste to neslo. V zivote nic nejde, ako si clovek naplanuje, je nevyspytatelny… a ked sa mi konecne narodilo moje vytuzene babatko, s muzom sme uz boli tak na tom zle, ze som ho opustila. Druhe dieta sa mi narodilo s inym partnerom dost rychlo po tom, ako sme spolu zacali byvat… rodila som ako 35 rocna. Som stastna vo svojom zivote, aj ked som zazila pady. Nic by som nemenila, ani moj prvy vztah…
Treba byt v zivote vdacny za to, co nam dal. Ze mas dost rozumu, ze si mohla studovat, ze dobre zarabas, ze mas dobrych priatelov, ze mas dobrych rodicov, ze vies skvele po anglicky, ze vies malovat, varit, spievat… vela ludi nema ani to, co ty… jeden vztah skoncil, zacne nova era v tvojom zivote, moze byt lepsia, zalezi len od teba…
Ja mam dieta, 31 rokov a pred 3 mesiacmi sme sa s partnerom rozisli no a co teraz, svet sa nezruti 🤷♀️ ako sa vravi vsetko sa deje pre nieco... Mozno ti pride do cesty casom lepsi chlap aj sa vydas aj deti budes mat a vsetko len to bude neskor co ty vies
Autorka,
ty si jedinecna, tvoj zivot je jedinecny, tvoja zivotna cesta je jedinecna.
Bez ohladu, ci sa vydas, ci budes mat deti, vzdy mozes byt stastna a mat naplneny zivot - je to len na tebe.
Nemali sme deti len sa nam kopili roky problemy a kazdy mame svoj strop donekonecna to nejde. Prestavali sme si rzumiet, manzel bo stale v praci, na mna nebol cas, nasla som si potom pracu kde som aj ja travila vsrtok cas lebo ved co budem sama doma stale. A nemozme byt spolu len zo zvyku lebo ved co ked. Okolie bolo najlepsie 😀 ku vsetkemu mali potrebu sa vyjadrovat, na vsetko mali nazor, do vsetkeho sa plietli. Kazdy jeden clovek spolu s mojim muzom ostali tam kde maju. V minulosti. S nikym sa nerozoravam nebavim nekontaktujem. Banda parchantov.
Zije sa mi lepsie a lahsie bez falosnych kamaratov. A bez muza tiez. Samozrejme presiel odvtedy uz cca rok a vsetko v mojim zivote sa zmenilo.
@gertys prečo také silné slová? Kamaráti stali na strane exmanžela?
To nevadí. Vobec. To tak bývava, kým ty budes mat nový a krásny vztah, tak tí naokolo zasa hadky, problemy, rozchody atd a budú sa pozastavovať nad tebou. Ber to tak, ze presne teraz mas takuto etapu a o rok, dva, tri, styri, moze prísť úplne iná etapa do tvojho života.
Život to sú neustále straty a nálezy. Je fajn mať nejakú víziu, ale niekedy nejdu veci podľa našich predstáv. Niekto má problémy vo vzťahu, iný v práci, niekto ochorie.. Ja mám kamošky co sa šťastne vydali, mali deti.. a teraz sú vdovy. Ze niekedy to šťastie aj mame a zrazu sa stratí, zo dňa na deň. Niektoré veci sa nedajú ovplyvniť. Ak sa ti zdá, že na tvojom vzťahu sa oplatí zapracovať, tak to skusaj,chod si za svojim, neporovnavaj sa s inými, každý má svoje radosti aj trápenia..
V 30.som.zacala cerstvo vztah.. horsie, ked sa rozpadne po 40, ako mne a si v tom uz aj deti..
Ja som mala do 30-tky dve deti, uzasneho manzela, dom, dve auta ... nic nam k stastiu nechybalo. Ziadne hadky, sex pomaly kazdy den. Verila som, ze s nim zostanem do konca zivota. A zrazu sa dozvedam, ze ma uz od jesene milenku na Ukrajine a ze ma nemiluje a miluje ju, takze nas kvoli nej opusti. Denno denne placem a pytam sa preco? Kedy sa to stalo? Co sa pokazilo? Uz skoro mesiac spolu zijeme ako cudzi ludia a ja cskam, kedy sa zdvihne a odide. Aj som ho vyhodila, ale je to jeho dom a odist nechce. Asi kym mu tu nepride milenka, ktorej sa na Slovensko az tak nechce. Takze nezavid vztahy ludom naokolo, mozno su daleko horsie, nez to, co mas Ty. Nemas deti, nemas zavazky, Teba stastie este len caka
@modrykonik33 stali. A splietali hluposti obvinovali ma z veci ktore sa nikdy nestali ani neexistovali. Jednoducho si o mne navymyslal a oni ho uctuevaju ako boha. Neznizim da na jeho uroven a nebudem vsade kade chodim rozpravat aky to je kus debila a co vsetko robil a preco ame sa vlastne museli rozist. Svoje spiny hadzal na mna. Ale ked doslo na nazory cudzich ktory neboli top kamosi alebo starsi chlapci co maju co to odzite kazdy mu povedal ze je debil ze to posral a ze sa ki nikto necuduje. Casom to pochopil ze s novou frajerkou to neni take auper a nikdy nebude ja. A aj mi bapisal po pol roku ze sme to mohli este skusit. Jasnee no na neho budem herca cakat po vsetkom 😀 magor. Ja narozdiel od neho teraz mam lepsieho chlapa ovela. A nelutujem to vobec len lutujem ze som sa nerozviedla skor alebo ze som sa vobec vydavala. Odsratych 10 rokov pre nic
Vzdy sa ludia sobašili vzdy vznikali nove lasky vzdy boli zeny tehotne vzdy sa niekomu rozpadavali vztahy vzdy existovali stastne manzelstva zivot nie je taky len teraz Lebo ty mas 30 a rozpada sa ti vztah, Neries druhych dopraj im lasku stastie aj tie deti ktore ty este nemas a momentalne mozes byt rada ze ich este nemas ked ich raz chces mat so svojim zivotnym partnerom, Zivot ide dalej . Ja mam 40 dve male deti (7 a 2.5r) stastne manzelstvo coskoro 10r a chrbat ma neboli. Ty si len mala taku mylnu predstavu ze do 30ky by si mala mat vsetko . Dom strom muza deti. Lebo druhi to stihli. 😂a teraz sa lutujes a citis sa ako looser . A to je tvoja najvacsia chyba . Ved jedna kapitola tvojho zivota sa konci a zacne druha je to len na tebe poucit sa z tohto vztahu nerobit podobne chyby pri vybere dalsieho partnera lepsie ho vyselektovat a na vztahu pracovat aby neskoncil. A Keby ta aj mal chrbat boliet co narobis? Budes stastna ked tu svoju rodinu budes mat aj tak ci v 34 ci v 40 . Lebo nemas stroj casu a nezalozis si ju v 24ke. Tvoj zivot moze byt este fantasticky je to len na tebe ako snim naložiš.
Tridsať je nič 😉. Všetko sa dá začať znova. Ja som ostala sama po 17tich rokoch, malý mal vtedy 5 rokov. Mám 46 (rodila som v 40ke) a verím, že ešte nie je neskoro na nový začiatok. Držím palce 👍
Prečo ste sa rozišli?dlho ste boli spolu?
Ak sa rozpada bud rada ze bez zavazkov aj moj sa rozpadol v 30 s dvoma detmi a novostavbou ...a? Mam 36 stihla som za ten cas 3 x stahovanie jeden nevydareny vztah jeden vydareny a pred 10 mesiacmi som porodila😉 dievca hlavu hore clovek musi brat veci ako sa deju neplanovat a zit lebo ti to utecie pomedzi prsty ano nieje to vzdy lahke aj som si poplakala aj vseliak bolo ale momentalne som stastna ja a stastne su aj moje deti z prveho manzelstva co je to najviac pre mna 🙂

Je mi luto, co prezivas ale asi ten rozpad vztahu ma svoje dovody, ci nie?
A z druhej strany, ak to nie je ten pravy muz na cely zivot, nie je lepsie nech sa ten vztah ropadne teraz ako ked budes vydata a mat 2 male deti?