Vzťah skončil skôr ako začal
Ahojte, poznám sa s jedným dievčaťom už dlhšie a vždy sme si veľmi rozumeli, ale nikdy medzi nami nič nebolo, lebo bola zadaná. Pred 4 mesiacmi sa rozišla a zhruba pred mesiacom sme začali aktívnejšie spolu komunikovať až to došlo k tomu, že sme sa spolu vyspali s tým, že si myslela, že to má už v sebe vyriešené, ale potom mi napísala, že ešte nie je schopná vzťahu a od vtedy ma ignoruje. Moja otázka znie či som ja niečo pokazil, alebo či potrebuje len viacej času? alebo čo si myslíte o celej situácii.
@anonym_autor musi si urobit poriadok v hlave. Mozno si myslela, ze sexom zabudne na byvaleho a vybavene...no asi to nie je tak...potrebuje cas. Ty si urcite chybu neurobil.
@anonym_autor neurobil si chybu.
@anonym_autor musi si urobit poriadok v hlave. Mozno si myslela, ze sexom zabudne na byvaleho a vybavene...no asi to nie je tak...potrebuje cas. Ty si urcite chybu neurobil.
@euka210 a je tam ešte šanca, že sa niekedy dáme dohromady? Či to mám nechať tak?
Ze sa vyhovorila na vztah, keby to bolo v postelu terno nerusila by ta.
Ja len že túto výhovorku použijem aj ja, ked sa chcem zbaviť chlapa. Ak by to mala v sebe nevysporiadané, tak s tebou nespí, alebo po sexe by s tebou rada bola priateľsky v kontakte. Ak ťa začala ignorovať, je zrejmé, že si jej nesadol, ale že vôbec.
S toho už asi nič nebude ako ti píšu vyššie.. ale ak si chceš byť istý možno jej skús napísať že rešpektuješ že si potrebuje zobrať čas na seba ,ale že na ňu počkáš lebo za ti za to stojí.. Ak napíše niečo v štýle že by si nemal čakať alebo čo.. Tak tam už fakt nie je pre teba žiadna šanca.. Lebo vlastne chce aby si si našiel niekoho iného a na ňu zabudol lebo v podstate o teba nemá záujem 😉
u žien po sexe môže dôjsť k dvom veciam.
alebo sa dáma po sexe do partnera zamiluje a ak je zamilovaná tak sa buchne ešte viac, alebo niečo v sexe nebolo OK a už viac vzťah nechce.
nič si z toho nerob, nájdeš inú dámu.
@anonym_autor Vies co ja som po rozchode s ex pred manzelom tak pol roka naozaj nebola nicoho schopna. Prakticky hned po rozchode som mala manzela vo svojom zivote, ale ked prisla nejaka chvila, ze sme sa co len nejako blizsie rozpravali, tak sa akoby otvarala ta rana a citila som az fyzicku bolest. Po cca tom pol roku to prestalo. Takze je mozne, ze ozaj este nie je pripravena, niekto to tak ma. My s manzelom sme sa nakoniec cez vselijake prekazky dali dokopy. Ale moze to byt aj len vyhovorka, poznam aj ludi, co si dokazali najst novy vztah aj 2 dni po rozchode, kazdy je iny.
Ak mas maleho ani najmensia sanca. A ked si sa urobil rychlo tam je cesta zarubana.
@anonym_autor toto som používala, keď som to chcela s niekym ukončiť a nespôsobil mu trápenie, vziať nejakym spôsobom vinu na seba - rada od jedného paroveho psychológa 🤭
Ak mas maleho ani najmensia sanca. A ked si sa urobil rychlo tam je cesta zarubana.
@anonym_27fe30 Koment ťažko mimo.
to su zas komenty. si predstavte, ze sem pise vas syn a vy tu zacnete spochybnovat jeho sex schopnosti, pricom vobec netusite, co je vo veci.
autor, moze za tym byt cokolvek, vobec to nemusi byt ten sex, mozno sa jej typek zasa ozval a nieco v nej znova "prebudil". nevrtala by som sa v tom a nechala to tak. zi si svoj zivot, spoznavaj inych ludi a ked to pride, tak to bude fajn a bez vselijakych zadrhelov.
to su zas komenty. si predstavte, ze sem pise vas syn a vy tu zacnete spochybnovat jeho sex schopnosti, pricom vobec netusite, co je vo veci.
autor, moze za tym byt cokolvek, vobec to nemusi byt ten sex, mozno sa jej typek zasa ozval a nieco v nej znova "prebudil". nevrtala by som sa v tom a nechala to tak. zi si svoj zivot, spoznavaj inych ludi a ked to pride, tak to bude fajn a bez vselijakych zadrhelov.
@anonym_42eed6 presne tak...tiez by ma zaujimalo kolko hetečiek tu malo hneď na prvý x dokonalý sex...klasika, MK sama dokonalosť.
Slečna ti povedala dôvod. A to či eše neskôr, kým sa "vylieči" bude šanca? Na to ti tu neodpovie nikto.
@anonym_27fe30 Koment ťažko mimo.
@enmery strašne jebly koment od niekoho velmi uboheho 🙂. Ved preto to aj pisala/písal anonymne 😀.
@anonym_autor co si myslim o celej situacii? Ze ste sa nemali ponahlat so sexom. Mohol vztah trvat dlhsie a mozno nemusel takto skoncit. Aj sex predsa inak "vyzera" ked sa poznaju dlhsie a vedia toho o sebe viac.
Aspon bola uprimna, ona potrebuje viac casu sa s tym vyrovnat, ja by som za tym nic ine nehladala. Nic zle si nespravil.
@enmery strašne jebly koment od niekoho velmi uboheho 🙂. Ved preto to aj pisala/písal anonymne 😀.
@gerrwie_girl pravda sa tazko cita.
@gerrwie_girl pravda sa tazko cita.
@anonym_27fe30 a komu? Mne? Ja som žena. Ja nemam maleho vtáka 😀
Ďakujem za vaše rady a názory, aj za tie menej podarené, aj taký je život :D
Ono je ťažké byť prvý chlap po dlhodobom vzťahu...daj jej čas. Možno si myslela, že zabudne skôr a ono to nefungovalo.

@anonym_autor je dost mozne, ze si ju aj sexualne neocaril a teda to zobrala z kratsej cesty