icon

Vzťah so starším mužom

30. jún 2025

Poznala som sa s jedným mužom ktorý je odomňa o dosť starší. Ja 32 a on 49....ako,je fajn, kľudná povaha, študovaný, má rozhľad. Občas sa stretávame pretože sme každý v inom meste. Je antitalent na šoférovanie auta, má vodičský ale nie je aktívny vodič auta ale jazdí na cestnej motorke. Ja som opak,motorka nie a bez auta si to neviem predstaviť.
Mne príde že rád spí.
.....o 11 mi píše že si ide ľahnúť. Večer je 21:30 a píše idem si už ľahnúť
😄
Príde mi ako starý mladenec. Ja mám jedno dieťa a som taký živel.
Vraví ako by nás chcel ale neviem neviem či by som ho ja omrzela prvá alebo on mňa tým že si ide pospať.
Čo myslíte vy, vďaka

Strana
z2
ala1301
1. júl 2025

Pracuje niekde?Každý deň Ti takto píše ze si ide pred obedom ľahnúť?

zuzik1407
1. júl 2025

Mam o 12 rokov staršieho,ja mám 40....Zatiaľ má ,, zvláda,,,Ale rozdiely sú......😛hlavne ,na čo mám vystrih,prečo taká mini sukňa,,taký ududrany.....Ale ja si idem svoje.Viem,že žiarli 😃😃😃. Taký generačný rozdiel je ,ale zvykla som si a idem si svoje ,viac menej musi sa podriadiť mne😛Chcel mladšiu ,musí ,, trpieť,,🤣🤣🤣

johanka21
2. júl 2025

Ja mám pocit, že ťa momentálne drží pri ňom to, že ťa chce. Poznám páry, kde je ešte väčší vekový rozdiel ako medzi vami, ale keďže sú si charakterovo podobní, tak tam naozaj vek nehrá žiadnu rolu. Vy dvaja ste príliš rozdielni, nešla by som do toho.

martin96321
4. júl 2025

Daaaaj mu pokoj. Je to starsi pan,ktory si mysli,ze je uz hotovy clovek ,ktory vie co chce. A zrazu mu bude niekto vysvetlovat,ze vlastne nevie nic😃 rad si pospinka,uz ma svoje ritualy a zabehnuty zivot. Stareho psa novym kuskom nenaucis

Strana
z2