icon

Vzťah so ženatým mužom

10. mar 2025

Mala som krasne vysokoškolské casy, vonku s babami casto a vosiel do cesty vtedy 34 rocny chalaň, ktorý nebol z môjho mesta, ale bol tu casto, nejaký projektový inžinier alebo bars čo… takto sme sa stretávali asi 4-5 mesiacov a vyslo z neho, že je zenaty… hej, počujete dobre, zenaty … ja som v tom momente nevedela či sa smiat, či plakat alebo akú mat reakciu, no reagovala som predčasným skončením vecera (kamoska ma súrne volala, chcela niečo prekonzultovať - akože😅) no a už som nemala záujem ho viac vidieť a tak aj bolo… pre všetky komenty dopredu - obrucku nemal, keď mk pravdu nepovedal, ako som čo mala vediet?😅 ako povedzme si, vtedy ešte doba nebola tak prešpekulovana ako je teraz, bezproblemu sme sa v jeho aute po meste pohybovali (ja byt na jeho mieste, tak mám v hlave nasratw, že čo keď ma uvidí suseda a ja som akože inde?!” Čo tým mužom chodi v hlave, majú zatmenie? Či čo to je? Vôbec si to vysvetlit neviem …

barborachors
10. mar 2025

Co v aute, ale poznala som jedneho, co svoju milenku zoznamoval s rodinou a kolegami z prace… jaké pak copak, majetky a deti je nerozbitny tmel, mozes aj pred jeho ženou tancovať nahá v tangacoch, looove a “rodina” nepustiaaaaa!

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
zooeynka
10. mar 2025

Vidina zasunu je silnejsia ako strach ze ho uvidi s tebou napr.suseda. Neriesi.
A ty to po kolkych rokoch riesis? Ved to pust z hlavy, mas skusenost ze chlapa treba aj preverit a ides dalej. Naco sa v tom mrvit, ved to nie je jediny muz k dispozicii.

janka_23
10. mar 2025

Mňa taky klamal skoro rok, dokonca som chodila k nemu domov a vôbec nič nenasvedcovalo tomu ze tam žije so zenou a dieťaťom. Zena bola po druhom pôrode u rodičov a mladý muž si užíval. Bolo to ale veeeelmi dávno, v 90 rokoch. Ja som mala 17 a on 28.

123profil321
10. mar 2025

@zooeynka skôr mám pocit, že toto je téma "podeľte sa so zážitkami"

rozculena
10. mar 2025

nechápem...čo riešiš po xy rokoch

miadi
10. mar 2025

34r muža nazvat chalañ som myslela ze jarne prazdniny na Svk uz skoncili . 😊

autor
10. mar 2025

@kittykat22 a nebol z Prievidze?😅

autor
10. mar 2025

@zooeynka ne, ne, neriešim, len tak sme dneska s kamoškami take veci rozoberali, keďže si dneska jedna prešla rozchodom 🙂

autor
10. mar 2025

@janka_23 😳😳😳 to nemyslis vážne, ach

autor
10. mar 2025

@miadi pre mna v tých 21 to chalan bol😅😅😅

maury
10. mar 2025

Kamoška ako študentka žila takto s jedným v prenajatom byte. Teda väčšinou bola sama. On cestoval po celom svete pracovne dosť Južná Amerika a kade tade. Internet a smartfóny ešte neboli taká samozrejmosť ako je teraz. No až nakoniec zistila, že on má manželku a druhé dieťa na svete.

autor
10. mar 2025

@maury vyborne 🫠

janka_23
11. mar 2025

Ano, uplne vazne. Keď som zistila pravdu tak mi to velmi ublizilo

lenkalienka321
11. mar 2025

Majú zatmenie, áno. Ale mne vždy svietila kontrolka pri takýchto starších, pamätám sa, keď som mala asi 17-18.rokov, takýto 35 ročný sa mi prihovoril na kúpalisku a bolo mi hneď jasné, o čo mu ide. Až neskôr som ho úplnou náhodou v meste uvidela s rodinkou a až mi smiesno bolo, ako sa skrýval za stromy v parku. Nuž aspoň sa hanbil. Niektorí už nemajú v sebe ani tu hanbu.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal