Vzťah so ženatým mužom
Mala som krasne vysokoškolské casy, vonku s babami casto a vosiel do cesty vtedy 34 rocny chalaň, ktorý nebol z môjho mesta, ale bol tu casto, nejaký projektový inžinier alebo bars čo… takto sme sa stretávali asi 4-5 mesiacov a vyslo z neho, že je zenaty… hej, počujete dobre, zenaty … ja som v tom momente nevedela či sa smiat, či plakat alebo akú mat reakciu, no reagovala som predčasným skončením vecera (kamoska ma súrne volala, chcela niečo prekonzultovať - akože😅) no a už som nemala záujem ho viac vidieť a tak aj bolo… pre všetky komenty dopredu - obrucku nemal, keď mk pravdu nepovedal, ako som čo mala vediet?😅 ako povedzme si, vtedy ešte doba nebola tak prešpekulovana ako je teraz, bezproblemu sme sa v jeho aute po meste pohybovali (ja byt na jeho mieste, tak mám v hlave nasratw, že čo keď ma uvidí suseda a ja som akože inde?!” Čo tým mužom chodi v hlave, majú zatmenie? Či čo to je? Vôbec si to vysvetlit neviem …
Vidina zasunu je silnejsia ako strach ze ho uvidi s tebou napr.suseda. Neriesi.
A ty to po kolkych rokoch riesis? Ved to pust z hlavy, mas skusenost ze chlapa treba aj preverit a ides dalej. Naco sa v tom mrvit, ved to nie je jediny muz k dispozicii.
Mňa taky klamal skoro rok, dokonca som chodila k nemu domov a vôbec nič nenasvedcovalo tomu ze tam žije so zenou a dieťaťom. Zena bola po druhom pôrode u rodičov a mladý muž si užíval. Bolo to ale veeeelmi dávno, v 90 rokoch. Ja som mala 17 a on 28.
@zooeynka skôr mám pocit, že toto je téma "podeľte sa so zážitkami"
nechápem...čo riešiš po xy rokoch
34r muža nazvat chalañ som myslela ze jarne prazdniny na Svk uz skoncili . 😊
@kittykat22 a nebol z Prievidze?😅
@zooeynka ne, ne, neriešim, len tak sme dneska s kamoškami take veci rozoberali, keďže si dneska jedna prešla rozchodom 🙂
@janka_23 😳😳😳 to nemyslis vážne, ach
@miadi pre mna v tých 21 to chalan bol😅😅😅
Kamoška ako študentka žila takto s jedným v prenajatom byte. Teda väčšinou bola sama. On cestoval po celom svete pracovne dosť Južná Amerika a kade tade. Internet a smartfóny ešte neboli taká samozrejmosť ako je teraz. No až nakoniec zistila, že on má manželku a druhé dieťa na svete.
@maury vyborne 🫠
Ano, uplne vazne. Keď som zistila pravdu tak mi to velmi ublizilo
Majú zatmenie, áno. Ale mne vždy svietila kontrolka pri takýchto starších, pamätám sa, keď som mala asi 17-18.rokov, takýto 35 ročný sa mi prihovoril na kúpalisku a bolo mi hneď jasné, o čo mu ide. Až neskôr som ho úplnou náhodou v meste uvidela s rodinkou a až mi smiesno bolo, ako sa skrýval za stromy v parku. Nuž aspoň sa hanbil. Niektorí už nemajú v sebe ani tu hanbu.

Co v aute, ale poznala som jedneho, co svoju milenku zoznamoval s rodinou a kolegami z prace… jaké pak copak, majetky a deti je nerozbitny tmel, mozes aj pred jeho ženou tancovať nahá v tangacoch, looove a “rodina” nepustiaaaaa!