icon

Začali by ste si romantický vzťah so susedom?

31. dec 2024

Mam slobodneho suseda, byva hned vedla. Su tam sympatie z oboch stran, ale desi ma predstava, ze by som bola stale pod kontrolou, ze moze kedykolvek zaklopat a vidiet ma v stave, v ktorom nechcem byt videna. A keby to nevyslo, nevedela by som sa mu vyhnut, musela by som ho stale stretavat. Zacali by ste si so susedom?

Strana
z2
mimikarol
31. dec 2024

Práveže to má výhody. Aspoň vieš že to neni alkoholik, sukničkár a čo ja viem ešte aký psycho debil

marsmykkok
31. dec 2024

Mala som možnosť a teda to, že ma uvidí neupravenú som neriešila, ukazovala som sa aj pred tými dalej čo bývali v prirodzenej polohe, nie s kilom makeupu na sebe a sťahovacou bielizňou. Ale zavrhla som to preto, že čo ak to nevyjde, stretávať sa s niekým s kým som spala, videl ma nahú, vie o mne všetko a navyše čo ak sa nerozídeme úplne v dobrom, myslím, že nik by nechcel svojho ex mať denne niekoľkokrát na očiach...

svetlonos
31. dec 2024

@mimikarol
či je psychodebil zisti až vo vztahu 😉

svetlonos
31. dec 2024

Začala som si s kolegom v praci. V hlave som ešte pred t m prehodnotila, co by som ostala do konca sezóny alebo odišla keby to nevyšlo 🫣😁.
Bolo to pomerne rýchle. Ja som bola cez rok sama uz v pohode, rozchod a exaktne som mala spracovaného a po 30tke. On bol 7 rokov bez vztahu a tiez ziadne ucho. To ze 7 rokov nemal vztah som sa dozvedela až neskôr.
Dnes je to môj muž 🙂 aj napriek tomu, ze sme preskočili vodenie sa len za rúčku aspom pol roka 🙃.
A Začala by som si aj so susedom, prinajhoršom sa odštartuje, predáš byt keby to malo byt nevydrzatelne po eventualnom rozchode.

ysseba
31. dec 2024

Čo máš na mysli tým, že "vidiet ma v stave, v ktorom nechcem byt videna"? 😀

mantilka
31. dec 2024

Toto sú riadne predsudky. Určite áno. V najhoršom prípade sa dá presťahovať, ale nemyslím si, že to bude nevyhnutné.
Ak hľadáš kvalitného človeka, nebudeš so vymýšľať prečo nie.

Strana
z2