icon

Začiatok priateľstva, ktoré skončilo láskou

Včera o 14:04

Dobrý deň, neviem, čo mám robiť. Mala som kamaráta, ku ktorému som si postupne vytvorila city, no on ku mne cítil len kamarátstvo. Napísala som mu, že sa s ním ďalej nemôžem baviť, pretože by som to asi zle znášala. Teraz však neviem, či to neľutujem. Prešiel týždeň a chýba mi… ale skôr mi chýba preto, lebo ho stále chcem. Je mi jasné, že jeho city by sa nezmenili a že by som z toho kamarátstva očakávala viac. On sám povedal, že si hľadá priateľku, len so mnou si vzťah nikdy nevedel predstaviť. Zažili ste niekedy niečo podobné? Začali by ste s tým človekom znova konverzáciu, alebo by ste to nechali tak?

anonym_faa1ff
Včera o 14:07

Nechaj to tak, načo si ideš sypať soľ do rany? Vieš ako by ťa to potom bolelo, keď si nájde priateľku?

anonym_acb96d
Včera o 14:07

nechala tak. nech si hľadá svoje šťastie.

anonym_692afa
Včera o 14:08

Ak on nemá o teba záujem, ale ty áno, tak by som spravila presne to isté. Snažila sa ho odstrihnúť, pretože ti to môže potom ešte viac ublížiť.

dadis
Včera o 14:11

Spravila si spravne rozhodnutie, viem pochopit ako to teraz boli, ale ver mi, ze casom sa srdiecko zahoji a ty stretnes niekoho, kto ti lasku bude vediet opatovat. Tu by si sa len trapila.. mozno casom, ked uz budes davno za tym, kamaratstvo mozete obnovit, dolezite je teraz sa chranit pred bolestou, ktoru nenaplnena laska prinasa

ivangeline
Včera o 14:22

Tiež si myslím, že si spravila dobre. Ak ozaj to nevidí na vzťah, zbytočne by si sa viac a dlhodobo trápila..

anonym_f69a10
Včera o 14:30

Kvoli sebe by som obmedzila stretnutia s nim, aby ma tie neopatovane city presli, aby som sa zbytocne netrapila.
Ale ak ten kamaratsky vztah bol dobry a da sa obnovit, tak by som na neho uplne nezanevrela a neskor skusila opat najst cestu a byt s nim len kamaratka.

zuzanita1609
Včera o 15:08

Keď sa to už preklopí z kamarátstva k zamilovaniu,tam už asi cesta späť nie je,aspoň podľa mňa. On sa ti bude zverovať ohľadom iných báb,randenia, lások a teba to bude ubíjať, pretože si zamilovaná a city neopätované. Urobila si dobre pre svoje dobro. Ty by si sa nikam neposúvala,v kútiku srdca čakala,že čo ak, šanca...a on by mal vzťah, ktorý by rozvíjal. Popraj mu šťastie a choďte si každý svojou cestou.

lindous
Včera o 15:09

Aj podľa mňa si spravila dobre, toto nebolo udržateľné navždy a čím neskôr by to prišlo, tým by to bolo horšie, obzvlášť ak by to bolo preto, že on niekoho stretne... takže nechala by som to tak a neozývala by som sa, dopraj si čas to v sebe uzavrieť a aj tebe sa tým otvoria dvere časom spoznávať nových ľudí, pričom pri ňom by si iba stagnovala, lebo by si stále dúfala

haley7897
Včera o 15:17

Suhlasim s vyssie napísaním, pre tvoje vlastné dobro a teda dodám, ze je veľmi nepríjemné byt v takomto "kamaratsve" aj z druhej strany, kde musíš "čeliť" tomu ako sa ten druhy opakovane pokúša a dúfa... Je velmi nepríjemné opakovane musieť odmietnut niekoho na kom nam kamarátsky záleží. Dopraj vam obom cas a odstup...

anonym_0cb156
Včera o 16:18

@anonym_autor ja ti to napíšem z opačnej strany. Môj kamoš od detstva sa do mňa zaľúbil, neviem či to bolo kvôli tomu že som ho aj doučovala v študentský časoch, osud to tak zariadil že nás práca zaviala ďaleko od seba. Dlho sa nevedel vyrovnať s mojím odmietnutím. Bol dva krát ženatý z každého manželstva po jednom dieťati, teraz s treťou partnerkou tretie. Pritom najstaršia je už dospelá, a s otcom skoro žiaden vzťah, doplatila na to že jej rodičia si viac vypili a nedávali pozor. Je mi ľúto že ako dopadol jeho život.

anonym_ba91b0
Včera o 16:20

Miloval som zenu ktora ku mne necitila nic viac ako obycajne kamaratstvo . Ano bola nadmieru mila ale nic viac. A mna to drzalo 2 roky medzi tym mala x inych a ja hlava utrapena. Stratil som 2 roky lebo som nemal oci pre ziadnu inu.

anathol
Včera o 16:27

A stihlo byť medzi vami aj niečo intímne?

autor
Včera o 16:29
@anathol

A stihlo byť medzi vami aj niečo intímne?

@anathol Mali sme medzi sebou dosť silnú sexuálnu atmosféru takmer vždy, keď sme sa videli alebo si písali. Aj on to priznal, ale povedal, že to by bolo z jeho strany všetko.

anathol
Včera o 17:19
@anonym_autor

@anathol Mali sme medzi sebou dosť silnú sexuálnu atmosféru takmer vždy, keď sme sa videli alebo si písali. Aj on to priznal, ale povedal, že to by bolo z jeho strany všetko.

@anonym_autor ale ste bezdetní obaja nie ? 🙂

anonym_404264
Včera o 17:30
@anathol

@anathol pre zaujímavosť, čo presne menia na veci tieto otázky, na ktoré sa pýtaš?

anonym_84e786
Včera o 17:38

@anonym_autor zazila. Cim skor sa od neho odstrihnes, tym lepsie pre teba. Ja som sa takto trapila 10 rokov a zabila tak najlepsie roky mojho zivota. Zostala som sama a bezdetna. Neurob rovnaku chybu.

autor
Včera o 17:42
@anathol

@anathol ano sme

anonym_0cd142
Včera o 17:42

Mala som cosi podobne. S kamosom, s ktorym sme vedeli super komunikovat, zasmiat sa + tam bola aj pritazlivost. Akonahle sme mali sex, opadlo to a islo do stratena. Prirodzene sme obmedzili aj kontakt, napiseme si len na narodky a cele je to take divne.. Niekedy ma mrzi ako to skoncilo, ale tu zial predstavy a idealizovanie boli krajsie ako realita. Drzim palce, aby si si nasla super chlapa ktory ta bude chciet na 100% !

lucylaw
Včera o 17:48

Urobila si pre seba najlepšiu vec,akú si mohla a určite s ním kontakt neobnovuj..Budeš stále dúfať,že zmení názor,budeš sa točiť v kruhu a nebude ti to robiť vôbec dobre..Hovorím z vlastnej skúsenosti,mala som takého kamaráta,kedysi dávno ma chcel,ale ja som bola vtedy vydatá,takže samozrejme nič nebolo,po rozvode som na neho náhodou narazila na zoznamke,tak ja už v hlave romantické scenáre,ako po 12 rokoch nakoniec budeme spolu,ale časom som zistila,že jemu vyhovuje ma mat len za kamarátku,jednak on silou mocou chcel vlastné dieťa a ja už ďalšie deti nechcem a proste s postupom času som pochopila,že si mnou hlavne zvyšuje sebavedomie,bavilo ho mať ma pri sebe,keďže vedel,že ja by som chcela viac..Párkrát som s ním obmedzila kontakt,potom sme sa nejako začali znovu baviť a ja som sa stále točila v začarovanom kruhu,až kým som to úplne neuťala,zablokovala som ho všade a je to tak najlepšie,som psychicky oveľa viac v pohode ako keď sme spolu komunikovali..

svetlonos
Včera o 19:17

Zazila som to. Veĺmi casto som na par sekund dooredu presne vedela, ze mi zavola. Asi mesiac som sa odhodlavala povedat mu to. Pocitala som aj s tym, ze to odmietne a prestaneme sa stretavat. To by ma vekmi mrzelo a riskla som to.
Boli to mohe prve odmietnutie ale tak velmi pekne to sformuloval.
Povazoval ma za velmi dobru priatelku, no vztah so mnou nechel mat - iny ako priatelsky.
Od vtedy som vedela, na ktorom mieste u neho som. Dal to na javo aj v nasom okoli pozityvne, viac krat si ma zastal atd.
Potom sa atmosfera v nasom kamaratskom vztahu uvolnila a bol lepsi. Jasne, ze som k nemu citila stale viac, ako len ku kamaratovi. Aj on to vedel, no vedeli sme si z toho urobit srandu 🙂.
Nadalej sme sa stretavali a nelutujem moje rozhodnutie. Boli sme takí kávičkárskí kamoši = nic medzi nami nebolo, aj ked chcemia bola paradna. V okoli znami mi neverili, ze spolu len tu kavu pijeme 😁. Nevadí. Bol to krasny cas a zopakovala by som to. Nie he to vsak pre kazdeho. Ja som vedela prepnut, dokonca som vedela po case, ze je zamilovany. Povedala som mu to a on myslel, ze hovorim o sebe. Nie, vedela som, ze ide o inu zenu a velmi som sa tesila s nim 🙂.
Dnes su uz roky spolu a dufam, ze stastni ❤️.
Takze zalezi od teba, ako to ceke spracujes 😉 No v nijakom pripade nestracaj roky cakanim. Ja som prijala miesto kamaratky a tesila sa, ked sa zamiloval, i ked nie do mna. Mne tento bztah velmi vela dal. Pokial si tohoto schopna aj ty, kludne sa s nim stretavaj dalej. Inak nie.

terry658
Včera o 19:20

@anonym_autor poznám ženy čo to takto ťahali akože kamarátsky. Oni sa nevydali a chlap ich využíval vždy keď mal slabú chvíľku.

anonym_c58e8a
Včera o 21:44

@anonym_autor mala som kamaráta od detstva. Kamaratili sme sa až do dospelosti, je to už cez 25 rokov, čo sa poznáme. On sa do mňa zaľúbil, každý to videl, ja nie. Nevedela som si predstaviť mať s ním vzťah. Ranila som jeho city, zablokoval si ma všade, prerušil so mnou kontakt. Mrzelo ma to, chýbal mi, pochopila som jeho city. A zrazu sa objavili aj moje. Po pár mesiacoch sme sa stretli, ja som iniciovala stretnutie, on nechcel, ospravedlnila som sa mu a náš spoločný život začal. Po pol roku bola svadba. Sme manželia vyše 5 rokov, máme 2 deti a sme spolu šťastní.

tinka3435
Včera o 21:48

Pusť ho z hlavy radšej si "zamestnaj"hlavu niekým iným . Iba sa budeš ďalej trápiť

taktotedanie
Dnes o 00:30

@anonym_autor mas 13 ci co?
Neponizuj sa este viac a neries