Začína sa mi páčiť kolega v práci
Prehodili ma v rámci firmy na iné oddelenie, príbuzné môjmu zaradeniu. Práca mi ide, oddelenie je fajn., myslím kolegovia. No a môj problém je, že sa mi začína páčiť jeden kolega. Je vtipný, múdry, je úplne v pohode. Viem sa s ním porozprávať. Čo mi robí starosti sem tam na neho myslím aj doma. Mám chuť sa kvôli tomu prefackat. Nechapem samu seba asi mi už preskakuje. Môj muž je mojím manželom už skoro 20 rokov. Poznáme sa od hlavy až po pätu 🙂 jasne, že by som neriskovala naše manželstvo. Len nechápem tým mojim pocitom. Ako sa toho zbaviť, neviem. Možno mi viete poradiť
Páčiť sa ti môže,ale zasadou je,že tam to aj ostane. Proste "nič iné". A ako to dosiahnuť? Nuž normálne vedome si to zakázať,ísť akokoľvek ďalej. Ste kolegovia a tam to aj má ostať.
@jaskolka áno, snažím sa na neho nemyslieť. Písal mi prianie na veľkú noc a ja som premýšľala, že čo mu poslať, aby to bolo milé ale nie vtierave. Som ako pubertiačka. V momente som sa zastavila a napísala "aj tebe"
Sama sebe si povedz , ano je fajn, som rada ,ze ho poznam, dobre sa snim pracuje a to je vsetko. Hovor si to dokola.proste je to fakt a basta. Tvoj manzel je laska tvojho zivota a vzdy bude.a basta. Kazdy mysli aj doma na ludi ktorych pozna z ineho prostredia - ci uz v negativnom zmysle alebo v pozitivnom..ak necitis k nemu nic romanticke, pritazlive, sexualne..je to ok.
A koľko máš rokov? Keď okolo 40tky ,tak to je tá nešťastná druhá "ženská puberta".
Ja som to tu už písala. Môj kamoš hovorí, že každú lásku preverí spoločný záchod. Aj ten kolega má XY chýb a o 20 rokov by si zas myslela na Jurka z futbalu. Na Tvojom mieste by som si spomenula, aké to bolo s manželom a začala s ním radiť. Skôr ako urobíš hluposť.
Určite posilniť vás vzťah s manželom. Spoločný čas. Zamyslieť sa nad jeho jazykom lásky. Prejavovať mu lásku.
Ja mam to iste, 10r som vydata a na kolegu teda myslim ovela intenzivnejsie doma nez len sem-tam a nie len “trochu” :D
@dancingqueen321 chudák manžel 😐.
@dancingqueen321 chudák manžel 😐.
@bruno1 nie je to ziadny chudak, ma pekny zivot 🙂

Vo Fatime povedala Panna Mária,ze posledny boj bude o rodinu.Rodiny sa rozpadaju na dennom poriadku.Tvoj muž je tebe určeny a ty si jemu.Skús mu to povedat,porozpravajte sa o tom.Je tu niekto,kto vas chce rozbit,to si uvedom.