icon

Zákernosť a klamstvá manžela

ester177
14. feb 2023

Prosím vás, je tu niekto, kto žije v manželstve bez dôvery, samé klamstvá, ignorácia... môj manžel má depresie, nerozpráva sa so mnou, a keď mi pustia nervy, tak všetko otočí proti mne. Hucká staršieho 15ročného syna proti mne, a dnes som zistila, že si dokonca kúpil diktafón, vyprovokoval hádku, a samozrejme si dával pozor, čo povie, hlavne som zúrila. Plánoval to potom použiť proti mne, aby ma vydieral. Pár krát ma zbil v minulosti, (dokonca ma napadol tehotnú). Samozrejme som mu to odpustila, a odvtedy som si veľa krát užila nadávky (keď bol opitý) ale už nevládzem to znášať... Má v rodine dvoch bratrancov, ktorí mali depresie a týrali svoje ženy. Obaja sa rozviedli. On psychológa odmietal 20 rokov, teraz zasiel prvýkrát, ale lieky nedostal. Aj keď sa mi pred rokom vyhrážal, že ma zabije, a zavolal políciu. Podľa psychologičky je v poriadku, a lieky nepotrebuje. Rozvádzať sa nechce, pretože nechce predať dom, ktorý postavil a zbožňuje ho... Myslíte, že je šanca, keby sa liečil, že by sa mohol zmeniť? Zažíva niekto niečo podobné?

Strana
z7
evelyn246246
15. feb 2023

.. na chvilu sa mi zastavil rozum.. teba napadne, zbije TEHOTNU a ty mu odpustis ???!! a teraz si prekvapena co robi ???!! WTF ..nebudes ok, ked si toto dopustila a odpustila.. uz davno si mala byt prec..

zanka777
15. feb 2023

@ester177 on je asi na hlavu padnutý.... asi isto nervak psycho bije ťa uráža ponižuje atď atď.....a ty si vlastne iná ???veď ty s takým človekom ostávas ďalej....... Z akého dôvodu prosím ťa????

srnqqa
15. feb 2023

@aurora33 definícia idiota je správna, ale prepáč, týchto ľudí si urazila. Pretože nemenovaný je doslova zakomplexovaný k***t. Predpokladám, že v živote hovno dokázal, maximum je asi to manželstvo, ktorým sa tu oháňa. Premýšľam, aký typ ženy by sa ulakomil na takéhoto zúfalého jedinca.

7miriam77
15. feb 2023

@srnqqa 😂😂😂👏👍👍👍

aurora33
15. feb 2023

@srnqqa ja viem ale tak vidis, MK mi vymazal aj to kde som napísala že je i***t. Ináč toto bolo je najslabšie pomenovanie vo naňho mám. A som rada že sa nájdu ženy ktoré si o ňom myslia to iste čo ja 🙂

srnqqa
15. feb 2023

@ester177 podľa mňa si sa upäla na depresiu ako zdôvodnenie jeho neakceptovateľného správania. Lieky nie sú vykúpenie, je nutné, aby sám pacient na sebe pracoval. Sú len počiatočnou pomocnou barličkou. Depresívni ľudia vo väčšine prípadov sú práveže opakom popisu manžela. Mne v depke by mi teda nenapadlo kúpiť si diktafón a nahrávať partnera - v tvojom prípade je agresia manžela vyslovene cielená. Nikto a nič na svete by ma pri takomto človeku nedržalo. Ty si zničila a ničíš svoj život, ale čo je horšie, aj život detí. Jeho vzorce správania podvedome preberajú. Zamysli sa nad sebou a uvidíš, v čom dokážeš automaticky reagovať ako tvoji rodičia. Jedného dňa bude možno tvoja vlastná nevesta zakrývať modriny make-upom. Toto nie je láska.

srnqqa
15. feb 2023

@aurora33 no, možno ho sám pán dokonalý nahlásil, on je nedotknuteľný, lebo kto je viac - zoro = chlap a naviac ženatý. Že mu xy žien napíše, že jeho názory sú mylné - nie je možné, lebo len on je lietadlo. Kope nožičkami, lebo jedna nie je vydatá, ďalšia má staršieho chlapa - a to robí človek, ktorému došli zázračné formulky typu "treba sa porozprávať"...

aurora33
15. feb 2023

@srnqqa 😀😀 môže byt 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kp7333
17. feb 2023

@ester177 toto nie je depresia, to bude ina diagnoza. kazdopadne zijes s agresorom. utekaj, kym ti nespravi nieco horsie.

frus
Autor odpoveď zmazal
frus
Autor odpoveď zmazal
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z7