Zaľúbenie sa po rozvode
Ahojte prosím poraďte 2 roky od rozvodu som si začala písať a potom sme sa aj stretávali a ja som sa doňho zaľúbila hoci som to nechcela 🤔 problém je ten ze pracuje preč nie sme teraz spolu robi v zahraničí a on to asi nemá tak ako ja asi iba ja som sa zaľúbila ako sprostá pubertacka co mam robiť?Prosím poraďte
Bohuzial stalo sa to aj mne po rozvode ale uplne sme skoncili v zlej dynamike, bola tam manipulacia, odopieranie lasky, proste emocne nezrely muz, nastastie on sa rozisiel so.mnou, lebo ja by som to nedokazala, bola som.z neho paf, bohuzial to su chemicke reakcie v mozgu a preto mi trvalo tri mesiace sa z toho dostat a kebyze ho stretnem, zasa sa mi asi trocha rozbucha srdce, jednoducho to je nervovy system co sa tazko ovplyvnuje ale da sa z toho dostat
Bohuzial stalo sa to aj mne po rozvode ale uplne sme skoncili v zlej dynamike, bola tam manipulacia, odopieranie lasky, proste emocne nezrely muz, nastastie on sa rozisiel so.mnou, lebo ja by som to nedokazala, bola som.z neho paf, bohuzial to su chemicke reakcie v mozgu a preto mi trvalo tri mesiace sa z toho dostat a kebyze ho stretnem, zasa sa mi asi trocha rozbucha srdce, jednoducho to je nervovy system co sa tazko ovplyvnuje ale da sa z toho dostat
@ricardo35 On sa ti ešte ozve, tito manipulátori takmer nikdy neukončia vztah definitivne.Kludne aj po pol roku-roku sa ozvú s nejakou zámienkou.Na tvojom mieste ho bloknem aby si do toho opäť nepadla
@ricardo35 On sa ti ešte ozve, tito manipulátori takmer nikdy neukončia vztah definitivne.Kludne aj po pol roku-roku sa ozvú s nejakou zámienkou.Na tvojom mieste ho bloknem aby si do toho opäť nepadla
@anonym_ad3685 suhlasim ale neverim ze sa ozve, on ako to sekol uz sa neozval, to ja som mu este 3 x napisala, lebo som velmi trpela, ale byva 5 min, urcite ho este stretnem 🫤 ale naposledy ako som ho videla tak som zvitazila sama nad sebou a odignorovala ho, navyse sa mi crta lepsi vztah s niekym inym, tak pevne verim ze uz do toho nespadnem, ale skusenost hroznaasa ale poucna

otázne je či robí ozaj v zahraničí...čí nemá ženu a deti a zoznamku mal len na spestrenie nudných chvil