Zaľúbila som sa do mladšieho chlapca. Ako to vníma okolie?
Mám 20 rokov, onedlho 21. Chodím do posledného ročníka na strednej, kde som sa zoznámila s 15 ročným prvákom, a zaľúbila som sa... Jemu ten vekový rozdiel nevadí, ale ja rozmýšľam nad tým, že čo si o mne ostatní pomyslia... Poznáte nejaké páry , kde je muž o dosť mladší?
trochu pedofilné, nie?
No, veď to ešte také decko mi pripadá. Si predstav, že máš doma mladšieho brata a dovedie si domov 20 tku 🫣. Ako by to brali rodičia?
Tak ako si sa zaľúbila sa aj odlubis.
Keď odídeš na VŠ/začneš pracovať budeš mat iný pohľad na svet, iné priority....
On bude ešte 3-4 roky stredoškolák.
Vekový rozdiel nie je iba číslo.
Po 30tke je 5 rokov ok, po 40tke nič, po 50tke sú to vlastne rovesníci 😂
Pred 30tkou veľa záleží na povahe a osobnom nastavení.
@evcagabi áno, ale to, čo opisuješ, je len výzor. Vnútorne je 15-ročný chalan nieže nevybúrený, on len začína búriť 🙂 je ešte v puberte.
Pre 20-ročnú ženu, ktorej sa práve zmení celý svet tým, že nastúpi do práce alebo na VŠ, je zbytočné strácať roky s ním. Buď to stroskotá na hádkach, alebo sa bude ona roky prispôsobovať a trpieť, čakať, kým on dozreje na záväzok, na deti...
Je naozaj veľmi málo výnimiek, ktorým to fungovalo vďaka súladu pováh.
Okoliu sa to podla mňa nebude páčiť. Ale ako ostatný píšu je to prakticky ešte dieťa a to hlavne znamená že on sa ešte veľakrát zmení, bude mať pubertu a nevieš reálne aký bude o pár rokov. Teraz si možno rozumiete ale ako to bude ja neviem o 3-4 roky. Už ho možno ani nespoznáš. Zmení povahu a tak. Možno by bolo múdrejšie zostať ako priatelia a keď tak o pár rokov kľudne môžte byť spolu keď si budete rozumieť. Lebo takto si nemôžeš byť ničim istá.
Rozprávate z pozície rodiča ,prečo by sa nemala na 15 ročného pozrieť?veď nemá 30-40....Myslím že to je ich vec.ak im to vyhovuje a je to obojstranné,nevidím dôvod trápiť sa vekovým rozdielom.Hlavne pozor na antikoncepciu a všetko ukáže čas .
O 5 rokov mladší je v pohode,ale v inom veku,keby aspoň nebol neplnolety,keby ty máš napríklad 25 rokov a on 20 rokov,nevidím problém,ale toto ,to by bolo smiešne,akoby ho zneužívas ty 😃
Áno poznám, ale nie v tomto veku.
Máš 21 a chodíš ešte na strednú? To je koľko ročná SŠ? Nejak mi to nevychádza. Alebo si prepadla na ZŠ
My sme na strednej mali skandal ked si 30 rocna profacka zacala so 17 rocnym studentom ktory bol este k tomu synom riaditelky.....chalan dokoncil strednu a ozenil sa s nou, co viem tak su stale spolu a maju dve dcery...
Tak toto ozaj nie, a to ti píšem ako matka 17rocne syna. Mne to príde uchylne, ved to je ešte decko 🤢

@evcagabi si robíš srandu, že? Teraz si predstavte, že toto napíše chlap ako "vyspelo" vyzerajú 15ky. Fuj.xD