icon

Zaľúbila som sa do staršieho muža: Ako ďalej?

inga000
19. okt 2024

Ahojte baby/zeny chcela by som sa s vami o niecom poradit . Mam 28 rokov a predtym som vzdy randila s rovnako starsimi alebo o pár rokov . Mala som jeden dlhoročný vztah s rovesníkom ,ale po case mi tam nieco zacalo chýbať a tak sme isli od seba . Potom som stretla starsieho muza ,ktorý uz ma dve deti syna 22 rocneho a dceru 10 rocnu a je rok po rozvode . Ihned som sa do toho muza zalubila,zo zaciatku som bola voci tomu skeptická ,pretože je to velmi velky vekovy rozdiel avsak cim viac som ho spoznávala tym viac som sa nedokazala ovladat . Bolo to silnejšie ako ja . Spoznali sme sa v robote ,ja pre neho pracujem ,zo zaciatku som odmietala jeho pozvania na rande ,az jedného vecera ked sme spolu isli domov z roboty ma zobral k nemu domov na vinko a tam sa to stalo vyspali sme sa spolu . Aj ked sex nebol taky ako by som si predstavovala ani to ma od neho neodradilo . Nikdy sme si nepovedali co je medzi nami ,vnímala som to skor ako romanik ktorý skonci ,avsak on sa ku mne spraval tak ako este nikto . Je velmi vsimavy ,charizmatický ,galantný ,a to vsetko na nom milujem . Sprava sa ku mne ako k princeznej ,uz mi aj vyznal lasku ale povedal mi ze momentálne sa nechce viazat lebo ze ma dva rozvody za sebou a ze sa boji tretieho sklamania . Lenze ja uz s nim nedokážem len spavat . Zblaznila som sa do neho a cela moja rodina uz to vie a ocudzuje ma . Neviem ako dalej ,viem ze mi to ublizuje ale nedokážem byt bez neho .

bessie12
20. okt 2024

@inga000 tiez mám staršieho partnera, ale on sa chce viazať aj napriek tomu, že ženatý už bol.
Ale ten tvoj bohužiaľ ta chce len na sex. Sám ti povedal, že sa momentálne nechce viazať a ešte keď ten sex bol o ničom hmm. Nevyzerá to ružovo.

egonsk
20. okt 2024

@idamia opacne si to uz neviem u seba predstavit, lebo 67 rocna zena uz sexualne by ma zrejme nedokazala dostatocne uspokojit (ani po vytiahnuti pripadnej zubnej protezy), ale s komunikaciou, nazormi a plnym bruskom by som myslim problemy nemal mat a tu by bolo zrejme porozumenie aj lepsie ako v opacnom smere ;)
Lenze chlap aj 70 rocny ak je este trosku fit, dokaze aj sexualne uspokojit priemerne naroky 50r. zeny a pokial sa vnutorne nenastavil smerom do hrobu, tak vie aj patricne este komunikovat s mladsimi bez vacsich problemov, lebo ako sa vravi, chlap je stale ako decko, iba vek sa mu meni 😉😄

danieli
20. okt 2024

Ja verim aj na zazraky a happyendy, ale kym ta nepredstavi svojim detom a rodicom, nestavala by som ziadne vzdusne obydlia…a dovtedy by som bola ako hradba nedobytna…mozes sa aj ty hrat, nemusi len on…

ina2405
20. okt 2024

@earlgrey ja som 40nička a ani môj "ujo" 40nik nie je zvráskavený 🤪 Poznám zpustlých a zanedbaných 20nikov a veľa 40+ fešákov.
Ale hej, stačí mi ten môj ujo.

tetapetra
20. okt 2024

@inga000 napísala si,že sex nič moc. 2x rozvedený,že žena ho podvádzala. Som si domyslela prečo 😉. Choď od neho. Lebo aj ty ho časom podvedies len a len kvôli sexu

earlgrey
20. okt 2024

@ina2405 Jaaaj prepáč, ja som myslela, že si autorka 🤣😁 ospravedlňujem sa...

tetapetra
20. okt 2024

@egonsk to znie dosť blbo. Teba 67nie,ale nás 70rocny dedo áno?😂😏

egonsk
20. okt 2024

@tetapetra ja viem, ze ti to moze blbo zniet, ale osteoporoza a prechod u zeny vela veci zmeni, pri chlapovi, ktory aspon trosku o seba dba to nebyva tak vyrazne a pokial bol dovtedy sexualne aktivny, tak vie fungovat aj v tomto veku stale. Priroda je tak zariadena, s tym nic nenarobis 😉😄

huxy
20. okt 2024

@egonsk také bludy a blbosti tu píšeš. Máloktorý chlap o 22 rokov starší by vedel normálne uspokojiť ženu s nárokmi, prečo by ich mala mať priemerné? A je nechutné to vlastne s tak starým chlapom aj robiť 🥵

egonsk
20. okt 2024

@huxy tvoj nazor ti neberiem, ja mam ine poznatky ako ty 😉😄

huxy
20. okt 2024

@egonsk lebo si chlap. A samozrejme chlapi si vedia medzi sebou navymýšľať kadečo, aby pred ostatnými vyzerali ako borci. Pravda je však iná.
Je veľa mužov čo majú uż problémy s erekciou, atď., už po 40tke, 50tke.

ema22270
20. okt 2024

A aky je teda ten sex teraz, je lepsi? Ja to poviem jedno, ak ten sex nie je ok tak ani sa na neho neviaz... potom to budes lutovat, si mladá, neuzijes si nic, keby ta aj chcel, asi deti nechce uz, zenit sa nechce. Tak neviem aku ma toto perspektivu. A to ja mam starsieho manzela ja mam 34 o chvilu a on 48. Ale mame uz 2 deti sme spolu 11 rokov. Takze neviem... to nejde o to ze je starsi ale o ine

egonsk
20. okt 2024

@huxy mrzi ma, ze mas take skusenosti, ale skus to nezovseobecnovat. Ano aj ja mam suseda co ma 65 a pouziva svoju pychu len na cikanie, ale mam aj dalsieho 68 rocneho, ktory sexualne zije stale aktivne a tym rozhodne nemyslim raz mesacne. Jeho zena sa sama smeje ked pride na takuto temu, ze asi kazia vseobecny pohlad na starych ludi a vnucata ked k nim chodia, tak im uz obcas zafrflu, ze uz maju svoj vek.... Moj stryko ma 75 a sexuje tiez viac krat do tyzdna.... nepotrebujem tu pisat dalsich X pribehov, ked viem aka je realita.

huxy
20. okt 2024

@egonsk môžeš písať čo len chceš, ale realita je iná. To že niekto sexuje aj 60-70 tke často, neznamená, že to aj stojí za to.
Mimochodom, skúsenosti? No osobné nemam. Keďže mne by sa hnusilo si to s tak starým chlapom čo i len predstaviť. Ale keďže sa pohybujem v zdravotníctve, ani tieto témy nie sú tabu. A realita teda je taká, že muži vekom strácajú libido, erekciu atď. To je fakt.

idamia
20. okt 2024

@earlgrey Mna rovnako. Pre mna su aj rovesnici stari 😅. To len to chlapi si myslia, ze maju sancu u mladych. Par je pouzitelnych, ale pravda je taka, ze vacsina je pupkatych, zanedbanych, so zdevastovanym chrupom, smradlavych.

tetapetra
20. okt 2024

@egonsk čo ti ja viem, taká Zdena S, vyzerá mega. Myslím si,že nemáš pravdu. Všetko záleží od ženy a aj od chlapa. Tiež mám rodičov po 60 a určite sexujú. Otcov brat nesexuje odkedy sa im narodil posledný syn t.j. 40rokov 😉

earlgrey
20. okt 2024

@idamia nájdu sa aj takí, ktorí vyzerajú super, to zase nepreháňajme, ale tí majú po boku svoje manželky 😉

januska12323
20. okt 2024

@egonsk 67 ročná žena môže byť rovnako aktívna ako 70 ročný dedko, dokonca si myslím, že aj viac inak by muži neumierali skôr ako ženy.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
20. okt 2024

@lonely66 Ďakujem za garamtické okienko 😉 dokonala nie som a ani sa nehrám 🤣 bodaj by bolo viac takých ľudí, ktorým sa občas pritrafí nejaká malá chybička a nevládla svetom úplna dokonalosť 😁
Je to môj názor, za ktorým si stojím. Ty máš iný, rešpektujem.

nevenka
20. okt 2024

@inga000 mam 41 rokov, ale 50 rocneho by som nechcela. A to moja starka mala o 10 rokov starsieho muza a fungovalo im to. Ale v dobe minulej, brali sa v roku 1942 a v roku 1943, pocas druhej svetovej, mali prve dieta. Iny svet proste. A aj manzelova stara mama mala o 9 rokov starsieho muza a bola to laska ako hrom, za ruky sa drzali do posledneho manzelovho vydychu. Uz je vyse 10 rokov vdova. A to boli vsetko vztahy, ktore vznikli bez zavazkov, mlade zabky si vzali sice starsich, ale stale muzov bez zavazkov. Proste ina doba ako dnes.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mojemenonikto
20. okt 2024

Nemyslím si, že vekový rozdiel je problém. Ak to dvom vo vzťahu ladí, môže to fungovať. Niekedy lepšie ako s rovesníkom. Je na to veľa príkladov.
Ale keď ti niekto po sexe povie, že sa nechce viazať, tak by ti mali začať blikať všetky kontrolky. Miluješ ho len ty, on ťa má len ako mladú milenku a nemiluje ťa. Veta "nechcem sa viazať" by mala byť dostatočná stopka pre každého, kto plánuje seriózny vzťah.

inga000
autor
20. okt 2024

@mandarinka555 nema praveze nadpriemer pri ktorom to boli

inga000
autor
20. okt 2024

@bessie12
@idamia on taky nie je, on ma dva metre ,vysportovany stara sa o seba krásny chrup a pekne vlasy😊

bessie12
20. okt 2024

@inga000 mne nezalezi na vzhlade. Ale tam su ine red flagy. Napr. to, ze sa momentalne nechce viazat. A ten sex takiez, ked pises, ze to bolo nic moc ..
Inak medzi nami je tiez rovnaky velkovy rozdiel ako aj u vas. Rozdiel je v tom, ze on ma obe deti dospele a nema problem so svadbou.

inga000
autor
20. okt 2024

@earlgrey on je na svoj vek udržiavaný 😊nie je zvraskavely

liliput12
20. okt 2024

@inga000 keď je takí starí ti máš 28 zaujíma ma koľko má on potom 60 ?? 🤔

tetapetra
20. okt 2024

@liliput12 keby si čítala, tak vieš,že 50

inga000
autor