Zaľúbila som sa do staršieho muža: Ako ďalej?
Ahojte baby/zeny chcela by som sa s vami o niecom poradit . Mam 28 rokov a predtym som vzdy randila s rovnako starsimi alebo o pár rokov . Mala som jeden dlhoročný vztah s rovesníkom ,ale po case mi tam nieco zacalo chýbať a tak sme isli od seba . Potom som stretla starsieho muza ,ktorý uz ma dve deti syna 22 rocneho a dceru 10 rocnu a je rok po rozvode . Ihned som sa do toho muza zalubila,zo zaciatku som bola voci tomu skeptická ,pretože je to velmi velky vekovy rozdiel avsak cim viac som ho spoznávala tym viac som sa nedokazala ovladat . Bolo to silnejšie ako ja . Spoznali sme sa v robote ,ja pre neho pracujem ,zo zaciatku som odmietala jeho pozvania na rande ,az jedného vecera ked sme spolu isli domov z roboty ma zobral k nemu domov na vinko a tam sa to stalo vyspali sme sa spolu . Aj ked sex nebol taky ako by som si predstavovala ani to ma od neho neodradilo . Nikdy sme si nepovedali co je medzi nami ,vnímala som to skor ako romanik ktorý skonci ,avsak on sa ku mne spraval tak ako este nikto . Je velmi vsimavy ,charizmatický ,galantný ,a to vsetko na nom milujem . Sprava sa ku mne ako k princeznej ,uz mi aj vyznal lasku ale povedal mi ze momentálne sa nechce viazat lebo ze ma dva rozvody za sebou a ze sa boji tretieho sklamania . Lenze ja uz s nim nedokážem len spavat . Zblaznila som sa do neho a cela moja rodina uz to vie a ocudzuje ma . Neviem ako dalej ,viem ze mi to ublizuje ale nedokážem byt bez neho .
@namornicka vedela som to. Bavili sme sa o tom. Len som nevedela kedy presne to bolo.
Poznám prípad z rodiny, presne 2x rozvedený a hovoril o druhej žene ako ho podviedla...a hral chudáka pred nami. Však panko nevedel, že v celej rodine všetci vedia ako kade chodí tam prasi od mlada, ešte si to aj zapisoval. Slizky had...no fuj, tiež podnikateľ.
@lonely66 vies, podla niektorych to tak nemoze byt. Ako si niekto moze s niekym rozumiet a nie to este byt s nim stastny, kto je o 10 a viac rokov starsi. A tu vida. Je to mozne. Tiez uz ma to nebavi dookola vysvetlovat. Ale kaslat na to co si o nas myslia ini. Hlavne je, ze my sme stastni 🙂
Ked vam to tak vyhovuje, tak je to v poriadku. Nech si kazdy mysli co chce. Nikto nezije vas zivot.
Máme taký super pár tiež väčší vekový rozdiel...sa hádajú "dedka si si zobrala..."
@inga000 z osobnej skúsenosti, nestracaj čas... Hlavne, ak chceš mať deti a rodinu. Bude to bolieť, ale jediné, čo nevrátiš, je čas.
@lonely66 @panelacikova Vitaj naspäť na Modrom koniku, síce s novým nickom, ale ľahko poznateľná a nabrúsena ako vždy.🤣🤣🤣
@idamia pravdupovediac som necakala, ze si najdem starsieho partnera. Kedysi to bolo pre mna nepredstavitelne. Prislo to fakt tak necakane. Proste ma v sebe nieco co ma k nemu pritahuje. Pre rypave nie, nie su to peniaze ci majetky. Medzi nami to zacalo poriadne iskrit a az nakoniec nas dal dokopy moj burlivy rozchod s ex.
@lonely66 ja to tak mam. Prechodny v NL a trvaly na SVK. Menit to nemienim ani po svadbe. Mne to takto vyhovuje.
Noo hlavne, aby ťa teraz nezačal vydierať, ak ho odmietneš.. Ak je to tvoj nadriadený.

@bessie12 idete sa brat a predtým ako si kukla do papierov si nevedela, že bol 2x ženatý?