Zamilovala som sa do kamaráta

marpas13
23. sep 2023

Dobrý večer chcela by som sa opýtať, že čo mám robiť keď som sa zamilovala do svojho najlepšieho kamaráta? Boli sme kamaráti strašne dlho. Asi tak pred dvoma rokmi som začala cítiť niečo viac k nemu, ale neodvážila som sa mu to povedať. Pred rokom so mnou prerušil kontakt. Pár krát som ho videla. Snažila som na neho zabudnúť, ale nejde to. Nedávno som mu aj napísala, ale on nič. Neviem čo mám robiť či na neho úplne zabudnúť alebo nie.

tosomja
23. sep 2023

@marpas13
Lepšie bude zabudnúť a začať žiť život, možno má niekoho a ani nevieš.

laurikalalinka
23. sep 2023

@marpas13 A je zadaný alebo slobodný? NETLAČIŤ na pílu,ak máte byť spolu,tak osud spojí vaše cesty.

moonlight1210
24. sep 2023

@marpas13 zalezi, preco s tebou prerusil kontakt. Aj to moze byt dovod, preco ti neodpisal.

Moze aj uz nepouzivat danu simku, mail, fb,…

A zabudanie bude trvat cca este rok az dva. Hlavne preto, ze ti realita nema ako rozbit iluzie, ktore okolo neho mas utkane, kedze nie ste v kontakte. Az po tej dobe sa nejak skludnis, ze uz ho vlastne ani tak nebudes nechciet (alebo vobec). Ked ho potom uvidis, este nachvilu ti stupne tlak, ale zas to rychlo opadne.
Kontakt s nim by bol najlepsi. Lebo spociatku ti pride skvele uplne vsetko okolo neho, cim dalej ale potom narazaju tvoje ocakavania, ktore do neho premietas, na realitu, ktora nie vzdy suhlasi a zacinas z neho triezviet.

domkakvet
24. sep 2023

@marpas13 cital tu spravu, asi podla toho, moze mat aj neaktivny ucet a podobne.

adka176
24. sep 2023

Už rok sa trápiš? Má to nejaký zmysel? Trápiť sa zbytočne, keď nemá záujem? Sekni to v sebe raz a navždy....povedz si DOSŤ a uvidíš ako sa ti hneď uľaví a potom už len zabudnúť....chce to čas... dosť veľa času....