Zamilovala som sa do nesprávneho muža
Ahojte.
Musím sa vyrozprávať a poprosím rady.Som vydaná 35r mám 2 deti.S manželom už to není ako čo bolo už roky,nerozprávame sa,nechodíme von,netravime spolu čas,žiaden sex no nič.Pred rokom som mu najsla aj správy ako vypisoval nejakéj žene že ide za nov,a ešte písal aj druhým ženám +iné veci ...Hádali sme sa veľmi,ale už potom som to neriešila.No do môjho života stúpil muž ktorý má balil už rok a ja som ho neriešila(bo som vydaná a mám deti) nuž po tomto vsetkom čo som mala doma,som sa stým mužom stretla,bozkávali sme sa ,rozprávali.Bolo nám krásne,a stalo sa 3x. čo sme sa takto stretli bozkávanie,obchytkavanie ale sex nebol.A ja som sa do neho zamilovala,nechápem takéto niečo sa mi ešte v živote nestalo.
Lenže posledny krát,keď sme sa stretli tak ma dosť ponižoval bol opitý a správal sa ku mne ako keby som nejaká (štetka).Keď som mu zajtra deň písala či to ľutuje čo mi písal on že nie,že má veľmi chcel,ale aj tak je to jedno lebo odchádza preč z mesta a už sa neplánuje vrátiť. A mne je veľmi smutno,aj keď sa správal tak ku mne stále ale ne neho myslím,neviem si to vysvetliť.
Ženy, ktoré žijú v nešťastnom manželstve a sú roky zanedbávané, majú tendenciu sa zamilovať do prvého, ktorý im dá to, čo im nedáva vlastný manžel, aj keď ten chlap si to vôbec nezaslúži. Jednoducho im chýba láska. Skús najprv poriešiť rozvod a potom si nájdi nového partnera. Neodkladaj to zbytočne, urob to, kým si ešte mladá a máš šancu nájsť si dobrého muža.
@anonym_autor je to len hormonalny ošiaľ, nekontaktuj už toho chu.a, má ťa za štetku, sám to naznačil. Sústreď sa na svoju rodinu.
Ženy, ktoré žijú v nešťastnom manželstve a sú roky zanedbávané, majú tendenciu sa zamilovať do prvého, ktorý im dá to, čo im nedáva vlastný manžel, aj keď ten chlap si to vôbec nezaslúži. Jednoducho im chýba láska. Skús najprv poriešiť rozvod a potom si nájdi nového partnera. Neodkladaj to zbytočne, urob to, kým si ešte mladá a máš šancu nájsť si dobrého muža.
@marci9 no bodaj by to bolo také ľahké sa rozviesť.Keby áno tak už dávno sme od seba.
Jeden druhého,potrebujeme kvôli deťom.
A ja neviem ani kam by som šla,deti máme ešte malé.
@anonym_autor je to len hormonalny ošiaľ, nekontaktuj už toho chu.a, má ťa za štetku, sám to naznačil. Sústreď sa na svoju rodinu.
@anonym_222531 no to bol opitý jak doga,predtým sa tak nesprával a to má balil rok ...jedine nechápem jak som som sa tak mohla zamilovať a 3x sme sa stretli.🙄
Deti fakt nepotrebujú takýto príklad ako vyzerá rodina…
@anonym_222531 no to bol opitý jak doga,predtým sa tak nesprával a to má balil rok ...jedine nechápem jak som som sa tak mohla zamilovať a 3x sme sa stretli.🙄
@anonym_autor Rok si mu nedala, tak ťa poslal do bažin.
to nie je láska, ale iba taký ošiaľ,...ak by sa ku mne niekto takto správal, keď je opitý, tak by som ho už nikdy nechcela vidieť, a aspoň povedal, že vlastne mal záujem iba o sex....takže zahodiť za hlavu, a myslieť skôr na deti ako na opitého muža
@anonym_autor uvedom si, že si sa zamilovala iba do svojej idealizovanej predstavy o ňom. Keby si ho spoznala, spoznávala dlhší čas... tá opitosť už niečo odhalila.
S jedným vadnym kusom si si založila rodinu a do druhého ešte horšieho si sa buchla...dievča, ty potrebuješ odbornú pomoc psychológa.
Nie si zamilovana, len hladas "utek" od svojej reality... mily, nezny, bude pomaly kazdy chlap, co ta bude chciet pretiahnut, ber to tak...bud rada, ze to nezaslo dalej a vyfarbil sa skor, ako by si zacala robit skutocne blbosti... uprac si doma, jednym alebo druhym smerom, rozvod ano nie je easy, ale si este mlada a takto zit sa proste neda, bez lasky, komunikacie, dotykov... ono je to ale casto, ze par, co sa stane rodicmi, to proste uplne pokasle, prestane sa venovat jeden druhemu, prestanu chodit von, venovat sa jeden druhemu, pohlti ich rutina, pohtia ich problemy a praca okolo deti a to MY sa strati v komunikacii.. poriadne porozmyslaj, kde a co je vas problem, porozpravaj sa s manzelom, ak to nejde tak to nejde, smer rozvod... ked budes rozvedena, veci naporiadku, mozes zacat lovit niekoho noveho, ale skor nie. Chapem ta, ze ti chybaju neznosti, dotyky, pocit, ze ta niekto "vidi" zasa ako nadhernu zenu, ale toto sa proste nerobi.
Z kaluže do blata
Nič lepšie nieje?🙄
nepisem ti to nijako v zlom, ale musis popracovat na sebe. ked som to citala, musela som sa vratit k tomu, ze mas 35r (teda sme rovesnicky), lebo som mala pocit, akoby som sa vratila o minimalne 15 rokov naspat. mas niekolko moznosti: 1) pracovat na vztahu s manzelom, ak je aj on ochotny, znova spolu travit cas, rozpravat sa, mozno skusit parove poradenstvo. 2) rozviest sa a chvilu byt sama, neskakat do vztahov, ujasnit si, kto si ty sama a co chces. popracovat na svojej sebahodnote, mozno skusit terapiu. na toho cloveka, ktory ta nazval stetkou, sa v kazdom pripade vykasli - inak to tiez o niecom svedci, ze je na teba niekto takyto zly a ty ho stale "milujes". mna by to hned preslo.
A máš deti
Nad tým nerozmýšľas?
Ten tvoj fesak co ta ma za štetku bude ok keď by ho spoznali?
Alebo ten tvoj fesak co doma vyhľadáva iné?
Toto nepochopim
Rozvody su u nas zakazane ci ako? Ja nechapem, ako ludia mozu zit v takychto vztahoch, ze sa doma obchadzaju ako spolubyvajuci. Sa rozved a potom si hladaj nejakeho normalneho, nie prveho, co na teba pekne pozrie.
Moja neboha svokra hovorila.AK chceš poznať dobre muža opi ho.Tam sa to ukaže takže ON aj v triezvom stave je nedobrý len ak nič nevypije ma zabrani.Bud rada že sa ukazal teraz už keby si s nim začala žiť tak to by bolo horšie.
Suhlasim s @luccys. Manzela ti nepridelil miestny urad do konca zivota. Treba hladat cestu, ako ukoncit nefunkcne manzelstvo a nebyt zlym prikladom pre deti. Nema zmysel si hladat noveho partnera, ked si este vo vztahu, budes len za stetku, ktora podvadza svojho muza a lacnou koristou pre muzov, ktori si chcu len zatr***at. Nespoliehala by som sa na snivanie, ze raz stretnes niekoho, kto ta z manzelstva vyslobodi, bude milovat aj tvoje deti a zoberie si vas vsetkych k sebe, kedze ty nemas kam ist.
Tradičná slovenská rodina. Na grc obaja. Chudáci deti.
@anonym_182096 ...a tak hlavne, ze si nenarazila cudzinca... phew 😮💨
@anonym_182096 ...a tak hlavne, ze si nenarazila cudzinca... phew 😮💨
@haley7897 alebo rovnaké pohlavie nedajbože. Toto je pravý vzor pre deti, ktorý majú doma vidieť!
@haley7897 alebo rovnaké pohlavie nedajbože. Toto je pravý vzor pre deti, ktorý majú doma vidieť!
@anonym_182096 a tak mnohé by tu skôr odobrili rovnaké pohlavie len nedajboze aby mal viac pigmentu a bol cudzinec. Keď "kres papuli" tak od Slováka, najlepšie opitého. 🤌🏼🫶🏽
@anonym_182096 tradičná ? ak to takto ponímaš tak si v čudnej spoločnosti
@anonym_182096 tradičná ? ak to takto ponímaš tak si v čudnej spoločnosti
@alenka58 veď tradičná rodina je predsa muž a žena ako je nám tu dokola pripomínané, či ty si v nejakej inej spoločnosti?
Pravdupovedané , keď muž takto nie je vysporiadaný s alkoholom a ešte aj uráža, je to, že sa ho zbavite je to najlepšie, čo sa mohlo stať. To by ani ako partner, ani ku deťom nebol k ničomu.
@anonym_autor Nepíšem to so zlým úmyslom, ale keďže Vás manžel zanedbáva, dostali ste sa do stavu ,že chlap, ktorý povie pár pekných slov a pohladí ,sa Vám zapáči a sa "zamilujete,, Hrozí, že sa dostanete z dažďa pod odkvap
@anonym_autor precital som si opat tie mudrosti co tu pisu niektore ci aj muzi. Kazdy mudry ako radio. Doma maju problemy a hraju sa na vsevedkov a radia rozvody. Slovo rozvod by malo byt v nazve modreho konika.
Zivot je tak dlhy ze iba velmi malo parov a malo mamiciek tu moze hrdo povedat ze maju stastie a v ich rodine nie su problemy. Vsade su. Kazdy druhy muz co zena zazije vypisovanie, flirt ci neveru. Niektori opakovane a je to bezna vec u vela ludi, ale!!! Nepovedia to naopak inym ako tu tebe idu radit co musis urobit pre dobro deti !
Muz bol prvy co zacal ulietavat a ty nie si stroj aby si odolala vsetkemu. Tak si sa zamilovala. Kazdy potrebuje ukojit svoje potreby. Kazdy. Dlhy vztah kde to neklape este mie je dovod na rozvod. Moze to byt ZLÉ obdobie ale vela rodin sa aj cez zle obdobia prenesu. Problemy sa utrasu a nakoniec su stale rodina. Tento odide a cas ukaze ci sa to doma zlepsi alebo stretnes casom zase niekoho ineho. Tak to v zivote je z casu na cas niekoho kazdy stretne. Ani tvoj nema iste ze si uzije ked inym zenam vypisuje. Vela krat sa snazia a nic z toho. Doma by som chcel ak je druha strana za viac sa rozpravat. Najprv neutralne temy a ked uvidis ze sa da hovorit tak aj sa opytat ako vidi buducnost vasu. Odist nie je vyhra pokial to doma este ide zachranit. Nikde nemas garanciu ze stretnes lepsieho. Ja ti len drzim palce.
@anonym_autor precital som si opat tie mudrosti co tu pisu niektore ci aj muzi. Kazdy mudry ako radio. Doma maju problemy a hraju sa na vsevedkov a radia rozvody. Slovo rozvod by malo byt v nazve modreho konika.
Zivot je tak dlhy ze iba velmi malo parov a malo mamiciek tu moze hrdo povedat ze maju stastie a v ich rodine nie su problemy. Vsade su. Kazdy druhy muz co zena zazije vypisovanie, flirt ci neveru. Niektori opakovane a je to bezna vec u vela ludi, ale!!! Nepovedia to naopak inym ako tu tebe idu radit co musis urobit pre dobro deti !
Muz bol prvy co zacal ulietavat a ty nie si stroj aby si odolala vsetkemu. Tak si sa zamilovala. Kazdy potrebuje ukojit svoje potreby. Kazdy. Dlhy vztah kde to neklape este mie je dovod na rozvod. Moze to byt ZLÉ obdobie ale vela rodin sa aj cez zle obdobia prenesu. Problemy sa utrasu a nakoniec su stale rodina. Tento odide a cas ukaze ci sa to doma zlepsi alebo stretnes casom zase niekoho ineho. Tak to v zivote je z casu na cas niekoho kazdy stretne. Ani tvoj nema iste ze si uzije ked inym zenam vypisuje. Vela krat sa snazia a nic z toho. Doma by som chcel ak je druha strana za viac sa rozpravat. Najprv neutralne temy a ked uvidis ze sa da hovorit tak aj sa opytat ako vidi buducnost vasu. Odist nie je vyhra pokial to doma este ide zachranit. Nikde nemas garanciu ze stretnes lepsieho. Ja ti len drzim palce.
@lentakyterapeut Paneboze zase ty s lukami zaliatymi slnkom? Tito sa ROKY nerozpravaju a ziju vedla seba, lebo ocividne musia/nevedia to inak riesit. Kazdy uz ma vlastny zivot a vztah je ocividne rozvrateny. Ale maju sa bavit o svojom vztahu...jasne🙄
@lentakyterapeut Paneboze zase ty s lukami zaliatymi slnkom? Tito sa ROKY nerozpravaju a ziju vedla seba, lebo ocividne musia/nevedia to inak riesit. Kazdy uz ma vlastny zivot a vztah je ocividne rozvrateny. Ale maju sa bavit o svojom vztahu...jasne🙄
@anonym_438118 dalsi traged anonym. A ma myslis kam ist ? Z akeho je mesta ako byvaju maju peniaze aby sa vedeli rozdelit? Mudrovat tu viete vsetci ani my nemame peniaze aby sme sa v takom pripade aky tu je vedeli rozdelit. byt nema hodnotu po predaji pojdeme kazdy na ubytovnu? Tu ste svorka geniusov na vztahy a rozvody. Kto ma moznost uniku nepyta rady na mk ale sa rozvedie a zije ako pan. No zjavne nie kazdy ma na to
@anonym_438118 dalsi traged anonym. A ma myslis kam ist ? Z akeho je mesta ako byvaju maju peniaze aby sa vedeli rozdelit? Mudrovat tu viete vsetci ani my nemame peniaze aby sme sa v takom pripade aky tu je vedeli rozdelit. byt nema hodnotu po predaji pojdeme kazdy na ubytovnu? Tu ste svorka geniusov na vztahy a rozvody. Kto ma moznost uniku nepyta rady na mk ale sa rozvedie a zije ako pan. No zjavne nie kazdy ma na to
@lentakyterapeut V tomto máte absolútnu pravdu.Nie každý má na to sa rozviesť,ale v každom komente je pravda.O deti sa staráme poriadne ako vieme,nehadame sa ani nič fungujeme.Len skôr ako spolubyvajuci a nie ako manželia.Pred rokmi to bolo všetko krásne,všetko klapalo,a potom nastal zlom.Skusala som to riešiť nie raz,ale vždy to skončilo hádkov a preto som to nechala tak.Manzelovi sa veľa veci nedá vysvetliť..A ja si neprajem aby sme sa hádali v prítomnosti deti.Teraz som už aj vedomá že ten chlap bol obrovská chýba.Ja som si ale chlapa nehľadala,proste to prišlo ako som písala rok mi písal,balil má,bol zlatý,milý ..no a boli sme vonku,stalo sa čo sa stalo už to nezmením.Ale odišiel už nadobro.

Oh God.... 🙄🫣