Zamilovala som sa do sukničkára: Čo mám robiť?
Potrebujem sa niekomu vyrozprávať, pretože už nevládzem byť stále len kamarátka na písanie. Spoznala som muža, do ktorého som sa zamilovala prakticky od prvého momentu. Sme v kontakte skoro každý deň. Píšeme si o všeličom, o bežných veciach, o počasí, o živote.... a, žiaľ, veľmi často či skoro denne aj o jeho ženách. On je typický sukničkár. Priťahujú ho ženy, ktoré spĺňajú určité kritériá a ja medzi ne proste nepatrím. Som pevnejsia, mám nadváhu a viem, že presne tento typ ženy ho nezaujíma. A práve preto ma nikdy nebude brať tak, ako by som si želala. Najhoršie na tom je, že on vôbec netuší, čo k nemu cítim. Alebo možno tuší a jednoducho to ignoruje. Pre neho som kamarátka, s ktorou sa dobre píše a zhaslo. Niekto, komu môže napísať, keď sa chce porozprávať. A ja pritom sedím na druhej strane a počúvam o ženách, ktoré sa mu páčia, zatiaľ čo sa vo vnútri rozsýpam. Milujem ho. A už nedokážem predstierať, že mi nevadí, keď mi rozpráva o iných ženách.. Nedokážem sa tváriť, že som úplne v pohode na písanie o počasí a každodenných hlúpostiach. Lenže čo mám robiť?.. Povedať mu pravdu a riskovať, že sa tým zničí aj to čo medzi nami máme? Alebo mlčať a ďalej sa trápiť, pretože predstierať kamarátstvo, keď ho v skutočnosti milujem, už začína byť nad moje sily? Má niekto skúsenosť s niečím podobným? Čo by ste urobili na mojom mieste?
Načo si s ním píšeš?? Len v sebe zbytočne živíš city. A neboj sa, on veľmi dobre vieš čo k nemu cítiš a honí si tým ego 😄
@anonym_autor a naco mu budes hovorit o svojich citoch, ked o teba ani nema zaujem a nie si jeho typ? Navyse je suknickar-takeho by si chcela? Vytriezvi z tohto osialu a investuj energiu niekde inde
On sa bavi na tom, ze namota kazdu babu a bavi to to. Zvysuje si svoje sebavedomie, ale vsetkym naokolo ublizuje. Co ta na takomto magorovi pritahuje? Co najskor to stopni! Mozno by ti pomohla terapia, mozno len sa niecim zmysluplnym treba zacat zaoberat.
zijes si na dopaminovej drahe, kazde jeho odpisanie znamena odmena pre tvoj mozog, stale cakas na tuto odmenu, ktora chodi nejako nepravidelne, necakane, je to ako hraci automat ci likes na socialnych sietach. Aktivuju to iste centrum
Nie si zamilovana, si zavisla na jeho odpovediach.
Ked chces byt stastna, musis prezit abstak a tak sa pohnes dalej.
Ale teda ak ti vyhovuju tie davky, tak si pokracuj.
Na svete je kopec inych muzov a ty sa chces nicit s tym, u ktoreho nie si jeho typ? Asi kazdy aspon raz v zivote natrafil na niekoho, kto ho nechce, lebo sa mu paci iny typ ludi a zivot ide dalej. Zabijas cas klopanim na zavrete dvere ... a inde by si ich mala mozno dokoran otvorene. Takze sa trosku pozbieraj, povzdychni si, ze no skoda, smola. nechaj si ho ako kamosa a odchod za inym ... Nikoho nedonutis, aby ta miloval ...
Pobavilo : som pevnejsia a mam nadvahu. To nejde dokopy, pevne su svaly a nadvaha je nepevny tuk.
Nadvaha nie je nieco ako vyska, co ovplyvnit nevies. S tymto sa da pracovat a zmenit to.
Nuz a moja rada : utni s nim akykolvek kontakt, budes len trpiet, kym on vyklati pol okresu alebo ti bude o tom aspon rozpravat.
Ja by som prestala písať len zriedkavo odpovedala a tým pádom sa pomaly odučíš. Od toho byť závislá na ňom. Skús niečo robiť začať športovať, starať sa o seba aby si vyzerala lepšie a cítila sa lepšie.
Načo ti je takýto kamoš na písanie?
@anonym_autor nie si zamilovaná. Si závislá od jeho komunikácie pretože si nič lepšie ešte nezažila a nateraz ti to stačí. Nikde nevidím jediný superlatív na jeho osobu, vieme o ňom iba že je sukničkár. Zrejme si sa podvedome zahľadela do predstavy v ktorej on skončí s týmto životom kvôli tebe a budete žiť šťastne až do smrti. Ak sa mu priznáš, že ho miluješ, buď ti napíše že on teba nie alebo ťa zmotá ešte viac aby mal ďalšiu čiarku do denníka. Nikdy pre neho nebudeš viac ako kamoš na telefone. Utni to. Kvôli sebe.
@anonym_autor Ak je to nad tvoje sily, uplne prerus kontakt.
A fakt by sa ti pacilo byt jedna z mnohych? Ze sa s trbou vyspi a skoncili ste?
Pozicia kamosky je pre teba lepsia. Lebo si ta vazi, nechce o teba prist. Ale pokial to nevies uniest, budes to musiet ukoncit.
Nie je pre teba skor pocta, ze tebe sa zdoveruje? Ze si jeho kamoska? V tomto
Závislosť na pozornosti nie je láska. Píš kamoškám, nájdi si nových priateľov a tohto nechaj chytať choroby.
@anonym_autor nič medzi sebou nemáte, nič plnohodnotné, ty ho chceš on teba nie, ty sa trápiš, on to má v paži. Tak mu vyznaj lásku, on ťa odmietne a hádam ťa to vylieči. Čo iné tu radiť?
@anonym_autor ty si sa fakt zamilovala do chlapa (ak je to chlap), ktorého si v živote nevidela a len si s ním píšeš? To koľko máš rokov, prosím ťa? Nemôžeš skutočne milovať človeka cez písmenká, ktoré navyše nemusia byť vôbec pravdivé. A keby aj boli pravdivé, skutočne dokážeš milovať človeka, čo ti píše o iných ženách, čo znamená, že ty si preňho len bútľavá vŕba, s ktorou sa ani nepotrebuje stretnúť? Spamätaj sa. Vypni PC/telefón a vyjdi medzi reálnych ľudí! A keď nie, radšej sa zamiluj do nejakého herca, o tom aspoň vieš, ako vyzerá a konečný efekt je rovnaký, kašle na teba rovnako ako tamten pisateľ
V zivote nam nastanu situacie kedy racio prevazi tu "lasku".
@anonym_autor fake
@anonym_autor hej mám takú skúsenosť. Normálne mu to napíšeš, že začínaš cítiť viac, ale vieš, že to nie je chlap pre teba, takže sorry a bajbaj. Potom si to odreveš a už mu proste nikdy nenapíšeš, alebo nejaké jednovetné hlúposti, a lá mám v pi*i. Alebo mu budeš aj ďalej písať a časom získaš parádny trpiteľský komplex, plus slepotu na chlapov okolo, čo by možno aj stáli za vzťah, ale ty budeš radšej tak strašne neštastne zamilovaná to toho nepravého a budeš stále nešťastná a smutná a pôjdeš tým okoliu akurát tak na nervy. Ale - možno sa s tebou vyspí, keď zistí, že si do neho.
@anonym_autor zacni mu hadzat skryte ziarlive poznamky. Zacni ho prevychivavat, buzerovat a cepovat za ine zeny. Zacni mu davat materske rady, ako ma byt k zenam uctivy, vazit si ich a ocenit hlavne intelekt, nie vnady. A takto sa ho snaz donutit, aby pochopil, ze ta prava si ty. Aby si vybral jednu (teba) a bol jej uz verny a ctil si ju.
A uvidis, ako rychlo ukonci tvoje trapenie sam. 🙂
Najprv bude zarazeny. Chvilu to bude brat tak, ze to sice prehanas, ale myslis v dobrom. Nakoniec pochopi, odkial vietor fuka. Ze si do neho brutalne buchnuta a ziarlis ako blazon.
A viac ti nenapise.
Potom si trochu poplaces, trochu sa prejes, trochu sa vrhnes na dvadsat roznych zarucenych sposobov ako schudnut a budes snivat, ako ho “nahodne” niekde stretnes, uz stihla a krasna, a jemu vyrazi dych, o co prisiel.
Nakoniec sa ukludnis a budes zit svoj zivot. Tlsta a stastna.
A nebudes chapat, co si na nom vlastne videla, ze si ho milovala a trapila sa kvoli nemu ako blazon. A zabila tym kopec neplodneho casu.
Ale vsetko ma svoj vyvoj, skratky neexistuju a preskakovat sa neda. Tak iba vydrz.
Den, ked sa zamyslis, co si na nom take pritazlive vobec videla, pride.
Pobavilo : som pevnejsia a mam nadvahu. To nejde dokopy, pevne su svaly a nadvaha je nepevny tuk.
Nadvaha nie je nieco ako vyska, co ovplyvnit nevies. S tymto sa da pracovat a zmenit to.
Nuz a moja rada : utni s nim akykolvek kontakt, budes len trpiet, kym on vyklati pol okresu alebo ti bude o tom aspon rozpravat.
@patrike nebuď nevystaty

Rýchlo by som s tým písaním sekla. Ubližuješ tým len sebe,on si nájde náhradu