Zamilovala som sa do trans muža: Je to normálne?
Ahojte. Rada by som si sem prišla po názor skúsenejších ľudí. Mám 22 rokov a považujem sa za hetero ženu.Priťahujú ma muži a nedávno mi skončil štvorročný vzťah s mužom. No nastal veľký zlom a neviem čo si mám o tom myslieť. Zamilovala som sa do trans muža. Nikdy ma nepriťahovali dievčatá,no také tie kamarátske bozky tam boli, ale bez emócií. No teraz neviem čo si mám myslieť a sama mám z toho zmiešané emócie. Posledné dni iba rozmýšľam či je niečo so mnou zle, v našej rodine sa o tejto téme (LGBTQ+) nechce ani počuť. Zaujímal by ma Váš názor na vec a nejaké rady ako postupovať. Ďakujem vopred za každý názor.
Ak je aj dany muz zamilovany do teba, nevidim jediny dovod, preco by to mal byt problem. Som mama lgbtq+ dietata. Ak chces, ozvi sa mi do SS.
@guudy je to zjavné,ale ani jeden sme si to zatiaľ nepriznali.Boli tam už nejaké tie dotyky,držanie rúk atď. Rozhodla som sa tomu dať ešte čas,nech sa to všetko vyvinie ako má a uvidíme,zatiaľ som si prišla po názor skúsenejších 🙂
Tak to ano, cas ukaze 🙂
A kde je teda problem? 🙂 ... Jediny kto ma problem je tvoja rodina. Ak to nedokazu pochopit, tak asi za vela nestoja.

si mladá v podstate stále objavuješ. no úprimne aj trans muž je stále muž 🙂