Zamilovala som sa do ženatého
Nájdi si slobodného.
...len sa moc nerozpisuj, kto to ma potom citat, hehe 🙂
@bystrozraky 🤣🤣🤣
Podla smajlika usudzujem, ze si z toho cela vytesena. Nech ti to dlho vydrzi a ten zenaty nech vydrzi pri manzelke. Tiez dlho
@lenka_96 odmilovať sa!!! Nájsť slobodného.
Skus si to otočiť na seba..
Ci by sa ti páčilo, ak by tvojho muža nejaká obletovala..
@jozeffezoj tomu nerozumies. Ked ide o nu, je to “nieco celkom uplne ine” 😁
Nikdy by mi nestačilo byť len druhá v poradí... mám sa rada.
Ďakujem za informáciu
Dúfam, že dotyčnému to neoznámiš. Nájdi si nezadaneho
@lenka_96 Je ti jasné, že keď podvádza svoju ženu, bude aj teba? A keď sa mu zunuješ, zase zasunie do ďalšej rajdy?
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
To sa aj oplatilo zakladať si nick pre založenie diskusie bez diskusie?
@lenka_96 cesta do pekla
možno to je manžel jednej z nás, ty a všetky tebe podobné chuderky by ste sa mali liečiť, nie sa ešte tým chváliť, rozbíjať rodinu je vaša hra, škodoradosť, sebetstvo a podobne, no nezabudajte, že taký muž čo podľahne takej chudere je len kurevnik, pre ktorého znamenate len úbohý madrac, muž na úrovni svoju polovičku nepodvedie a neublíži jej, takže keď vám podľahol ženáč je to slaboch a nevyzretý chmulo, ktorý má rozum medzi nohami, lebo ten čo ho má v hlave by na takú ženu ani nepozrel, naozaj smutné pre ľudí, ktori takých partnerov majú, horšie ako zvieratá, čo z toho máte, že dokážete takto ubližovať iným, keď vás dole svrbí, kúpte si hračky a muchlujte sa celý deň s nimi, keď ste také drbnuté a viete sa tak ponížiť, môj muž hovorí, maju takú kolegyňu v práci, obrába ju už ďalší koklega, že ona si mysli, že nikto o nich nevie, no tú ženu majú za riadnu pipku a doberaju si ju a ten co ju obrába si z nej spolu s nimi robi prdel, plus aj ten pred ním čo ju pretiahol a ona chodí okolo vysmiata ako princezná a že keď prejde tak chlapi poznámky typu, že ide mykóza, čupka, jeblina nadržaná alebo kefa, či zbijačka ma totálne pobavili, no keď sa zamyslim čisto pravdivé výrazy ku ktorým by som pridala aj iné..... nikdy vás ženáč nebude mať za riadnu ženu, má vás iba na zábavu a neznámenate pre neho vôbec nič, tak pokial sa len zahladite, tak myslite v prvom rade na jeho rodinu a nerobte inej žene to, čo nechcete, aby raz iná urobila vám, rýchlo skok k slobodnemu, toto hore som pisala všeobecne, lebo zahladiet sa je iné ako s nim niečo mať
@moonlight1210 🤣🤣🤣🤣👍
@charlotte911 no, ze v praci tvojho muza je taka zena, je smola, ale ti chlapi co tam robia su tiez asi pekna zberba.
@som_realistka no to len preto, aby si to uvedomili tie, čo si myslia, že ked má v práci aférku ako to môže byť, tu nešlo o môjho chlapa, ale príklad a áno aj muži sú pekná zberba, ale ako sa hovorí samci, čo lovia, my máme mať rozum, nadarmo sa nehovorí, ked suká nedá, pes...

@lenka_96 chuda. Neprijemne.... posielam srdiecka❤️❤️❤️❤️