icon

Zamilovali ste sa do niekoho iného počas vzťahu?

16. dec 2023

Ahojte ženy. Chcem sa spýtať, či sa vám stalo, že ste boli počas vzťahu zaľúbené do niekoho iného.
Ja som s frajerom 6 rokov, zatiaľ nemáme spoločné záväzky (len nájom a psa). Zakukala som sa ale do kolegu. Už to trvá asi rok čo na neho stále myslím a len kvôli nemu som stále v tej práci - inak by som dávno odišla kvôli platu a možnostiam v iných firmách. Viem že je to obojstranné, cítim to a kolega mi to naznačuje dosť často (ale neskúša nič viac, hovorí že na mňa stále “čaká”) Nieje to žiadny extra krásavec do ktorého by sa zakukala každá. Obyčajný chlap, ale mňa niečim neskutočne oslovil. Jednoducho to akoby kliklo skoro od prvého momentu, keď som tam nastúpila.
Čo sa týka priateľa, niesu tam žiadne vážne problémy. Zniesol by mi aj modré z neba. Akurát ma už akosi nepriťahuje, do sexu s ním sa musím niekedy nútiť. S ním si ten sex neužívam, radšej si tieto potreby uspokojím sama keď nieje doma. Občas sa hádame ale nič strašné. Nechcem ho opustiť, stále ho ľúbim a citim sa s ním hrozne komfortne, uvoľnene, taký najlepší kamoš. Zároveň sa priznám, že asi neviem byť sama (asi od 18ich (čo bolo dávno) som nebola nikdy dlho single).

Ženy, ocitli ste sa v podobnej situácii? Podelte sa o názory a skúsenosti prosím, lebo sa cítim fakt blbo keď ležím vedľa svojho, ale stále myslím na niekoho iného.

Strana
z2
anketkarka
17. dec 2023

Ako Ti píšu baby vyššie zo svojich skúseností. Možno si myslíš, že susedova tráva je zelenšia. Nie je tak ľahké nájsť kompatibilného partnera, s ktorým Ti bude tak komfortne ako s týmto. Na druhej strane je dôležitá aj príťažlivosť a užívanie si aj toho sexu s ním. Keď už teraz na neho nemáš chuť, tak čo bude ďalej? Možno ste len upadli do stereotypu. Kolega Ti dáva nádej na to, čo Ti v tomto vzťahu chýba. Ale stále je to len nádej a realita môže byť oveľa horšia ako v tomto vzťahu. A možno aj lepšia. Pre niečo ste sa do seba zaľúbili pred 6 rokmi. Nestojí Ti ten človek za to, aby ste sa pokúsili budovať lásku, vášeň a vzťah? Každý vzťah ide dolu vodou, keď obaja na ňom nepracujú. Keď ho neľúbiš, tak to radšej zabal a skús šťastie u kolegu. Ale ako o ňom píšeš, že si sa zakukala, ani kolegu neľúbiš. Len sa nudíš s priateľom.

siska53
17. dec 2023

Si prilis mlada na to, aby si bola s niekym,.kto je len tvoj priatel bez inych zavazkov. V tvojom veku je normalne spoznavat a zistovat, kto ti najviac vyhovuje. Nemusis sa trapit vo vztahu, ktory za mna podla opisu ti nevyhovuje. Ja som z takych odchadzala, aj ked som nemala nikoho ineho isteho. Aspon som sa trosku oslobodila od predosleho vztahu a nasledne az sla do dalsieho.

lindous
17. dec 2023

Stalo, ale teda s priateľom to doma ružové nebolo… nebolo to ani vyslovene zlé, ale proste to už fakt nebolo ono (boli sme spolu cca 2 roky) a keď som si uvedomila, že som sa naozaj zamilovala do niekoho iného, tak to pre mňa bol jasný signál, že je to čas ukončiť… ešte pár mesiacov som to naťahovala, lebo som to nevedela urobiť, ale keď som sa prekonala prišla neskutočná úľava… s tým “druhým” budeme zachvíľku oslavovať 5 rokov spolu… ono to s kolegom môže aj nemusí dopadnúť, nerozchadzala by som sa vyslovene kvôli nemu, ale ak nie si vo vzťahu šťastná a máš pocit, že sa to nedá napraviť, tak je fér to ukončiť (pre oboch), šťastná nakoniec budeš možno s niekým tretím… a ak sa rozhodneš zostať s priateľom, zabojujte, pracujte na tom a tu prácu zmeň 😊

princeznaaa12345
17. dec 2023

Na začiatku je aj vzťah krajší aj sex lepší. S kolegom by ťa čakalo to isté 🤷‍♀️

mandzula
17. dec 2023

@autor podla mna nie je problemom kolega, ale to, ze sama citis, ze aktualny vztah ta nenaplna, pretoze keby to tak bolo, nebol by priestor na to, aby si sa dala "osalit" kolegom a este aj kvoli nemu zotrvavala v nie uplne vyhovujucej praci.
Opytaj sa sama seba, ako si predstavujes svoju buducnost - ma tam sucasny partner miesto? Vies si predstavit ist s nim do hypoteky ci dietata?
Mozno to nakoniec dopadne tak, ze nebudes ani so sucasnym, ani s kolegom, ale s niekym tretim, stvrtym, mam totiz pocit, ze sa este musis najst.

domkakvet
17. dec 2023

Ste spolu dost dlho, na to aby som odpovedala by som potrebovala vediet preco sa vztah za sest rokov nikde neposunul.

alickapusinka
17. dec 2023

A kolega ženatý, rozvedený, slobodný, záväzky bez záväzkov. Pobláznila si sa do niečoho čo ani nevieš že bude fungovať. Ale ver časom bude aj to také iste. Všetko spadne do rutiny časom aj s tým kolegom. Ine je sa spolu stretávať že TY domov ON domov a iné je žiť pod jednou strechou. Iné je ísť do kina na výlet wellness je iné ako žiť každý deň spolu. Tam sa už rieši čo kúpite, bývanie nájomne, jedlo, a bežné veci ak sa niečo pokazí do domácnosti veľa veci. A tak nepoznáš jeho spôsoby. Nevieš aký je v súkromí. Môžu prísť hádky, problémy, nezhody a TY si uvedomíš že ten ktorého si mala predtým bol predsa len lepši a návratu už nebude. Nechaj toho tvojho terajšieho ísť za inou nech si nájde vzťah u ženy s ktorou si utvorí šťastnú rodinu a bude spokojný. Lepšie urobíš. TY vlastne už vieš čo máš robiť len nechceš to prvá urobiť. A čakáš že TI dáme za pravdu.

rorino
17. dec 2023

No si ešte nezrela a asi ti je moc dobre.Skor by si asi potrebovala žiť určitý čas bez chlapa,aby si dozrela a ujadsnila si čo vlastne chces.Pbrat si situáciu,keby si nemala vo výhľade nového,páčilo by sa ti,keby vedľa teba ležal chlap,ktorý sníva o inej?

kim_possible
Autor odpoveď zmazal
bbyy3
19. dec 2023

Stalo sa mi niečo podobné mala som vstah 4 roky ale zadivala som sa do niekoho iného vždy keď som ho videla alebo sním bola tak mi srdci bilo tak veľmi a cítila som sa zvláštne pri mojom mi bolo blbé ze myslím pri nom na niekoho iného tak som to nevydržala a povedala mu všetko a nechala ísť nedalo mi to srdce mu ubližovať aj keď som ho nepodvadzala ale už moja myseľ bola na niekom inom zameraná takže som musela ísť s pravdou von

2006_1211
19. dec 2023

Nie. Keď som sa dala s mojim mužom tak to nebolo len aby som nebola single ale kvôli tomu ze ho milujem, keď niekoho miluješ tak do druhého sa nezamilujes

Strana
z2