Zamilovaná do nevhodného muža: Ako sa z toho vymotať?
Ahojte, asi mam len potrebu sa vyzalovat, mozno poradit co s tym? Do koho sa zalubime si samozrejme nevyberame. Ja som sa zalubila na prvy pohľad do jedneho muza. Je zenaty. Je to obojstranne. Nikto z nas to necakal a mam ppcit,ze nas to zomlelo. Ja som vydata.
Nic sme spolu nemali, akurat spolu vedieme dlhe rozhovory, rozpravali sme sa o nasich pocitoch.
Ako sa z toho vymotat? Nechcem sebe a ani nikomu inemu rozbijat rodinu.
Vymoceš sa jedine tak, že úplne obmedzíš kontakt a nebudeš ziviť toto vaše poblúznenie
Nepíšeš nič o manželovi/manželstve, tvojich citoch k manželovi apod. V každom prípade pre mňa sú tu len dve možnosti - obaja sa rozviesť a keď budete obaja rozvedení, tak kľudne rozvíjajte lásku k sebe.. alebo nekompromisne a hneď ukončiť akýkoľvek kontakt a energiu venovať do manželstva. Alebo teda tretia možnosť - žiť v otvorenom štvoruholníku, ale to za pravdepodobné nepovažujem 🙂
To, či rozhodujeme o tom do koho sa zaľúbime je diskutabilné. Ale to, že rozhodujeme o tom ako sa v takejto situácii zachováme je nepopierateľné 🙂
@anonym_autor no ak sa dokazes zalubit do niekoho ineho, ocividne doma nie si uplne spokojna. Ja ked som zadana, tak som zadana a automaticky ma nezaujima ziaden iny. A tym padom nesuhlasim s tym, ze si nevyberame, do koho sa zalubime. Ja si vyberam, koho do svojho srdca vpustim a koho nie.
A je to trochu od teba alibisticke, ze sa tu vyhovaras, ze ty a ani ten zenaty za to nemozte. Obaja za to mozte, obaja ste to dopustili.
@anonym_73ef3b ja sa ti necudujem,ze si poburena. Musela by si to zazit. Ze ho proste zbadas a povies si,ze to je on.
Doma spokojna nie som, to je fakt..asi to tomu dopomholo
@anonym_autor ukonci kontakt.
@domkakvet rozmyslala som nad tym, je to pre mna narocne
Nepíšeš nič o manželovi/manželstve, tvojich citoch k manželovi apod. V každom prípade pre mňa sú tu len dve možnosti - obaja sa rozviesť a keď budete obaja rozvedení, tak kľudne rozvíjajte lásku k sebe.. alebo nekompromisne a hneď ukončiť akýkoľvek kontakt a energiu venovať do manželstva. Alebo teda tretia možnosť - žiť v otvorenom štvoruholníku, ale to za pravdepodobné nepovažujem 🙂
To, či rozhodujeme o tom do koho sa zaľúbime je diskutabilné. Ale to, že rozhodujeme o tom ako sa v takejto situácii zachováme je nepopierateľné 🙂
@wolf_ ja by som sa rozviedla, manzel sa nechce. Ja s nim otvorene diskutujem.
Jedine vymotanie je obmedzenie/ukoncenie kontaktu
@crazy_cat_lady :(
@anonym_autor nevadí, že nechce. Nič iné mu nezostane.
@anonym_autor vsak sa rozved. Ked ti zato jedno poblaznenie stoji..
@anonym_autor vsak sa rozved. Ked ti zato jedno poblaznenie stoji..
@crazy_cat_lady pobláznenie je len dôsledok zlého vzťahu.
Čo si od prípadného nového vzťahu sľubuješ? O pár rokov budeš tak, kde teraz, a možno bude ešte horší, ako tvoj súčasný muž. Ale veď spýtaj sa nového objavu, či by sa kvôli tebe rozviedol 😄
Určite za to môžu len a len tí dvaja chlapi.
ak nie su deti, tak kludne sa rozvedte, ak su tak tazko radit, lebo zit v nestastnom manzelstve ma na deti tiez zly vplyv
Tak zobrala si si za muza niekoho z koho nepadas na zadok a nasla si to v zenatom muzovi. U vas v manzelstve to nie je ok a ani nebude kym to nebudete riesit. Ked sa to neurovna aj tak si raz niekoho najdes, alebo pojdete od seba.
@anonym_autor
Stalo sa mi! Vo dverách som čakala takého nejasného neskaneho chlapa s fotky a do dverí vošiel jeho bratranec. To bol ohňostroj a zastavenie času! Ostala som ako zaseknutá štát, ústa otvorené prekvapením s vedomím - to je on. Bol to podobný okamih ako ľudia opisujú pri klinickej smrti. Vidíš celý svoj život. Ja som videla xy veci. Žiaľ mi bolo vtedy jasne aj to, že kôli nemu by som bola schopná opustiť aj rodinu. To poznanie bolo hrôzostrašné. Ja som bola single, on v nefungujú im vzťahu.
Ta príťažlivosť bola neskutočná, hĺbka vzťahu neopísateľná. Išla by som s ním na kraj sveta keby povedal. A to sa nepovažujem za blbu naivnú hlupanu.
Samu ma to šokovalo.
Boli sme spolu 2 roky, mnohému má vzťah s ním naučil.
Odišla som ja od neho a on sa potom vrátil k bývalej priateľke. Pre ňu happyend, pre mňa po čase tiež a pre neho, veru netuším.
Pories si najskôr vzťah doma. Muž sa nechce rozviesť ale pokiaľ ty podasxospiere tak čo, bude sa stále brániť? On chce byť s tebou prečo, keď ty ho už nechceš??
A ten chlap, je schopný sa bleskurýchle tiež rozviesť?
Poznám aj taký prípad. Láska ako tram, obaja vo vzťahu, jeden z nich mal deti. Chvíľku to skúsili, svedomie im nedalo. Napriek snahe nenašli iskru ani potom v existujúcich vzťahoch a obaja sa rozviedli. Keď sa snažili zachrániť si ten pôvodný vzťah, boli od seba a delila ich diaľka, v kontakte neboli, takže ani nevedeli, že sa obaja rozvádzajú. Jednému z nich to povedala bývalá kolegyňa. Ten muž napokon po rozvode tu ženu kontaktoval, že bol rád s ňou pokiaľ chce aj ona. Dnes sú spolu syna rodina. Takže môže byť aj happyend. Ale oni to urobili správne, poriesili slnefunocne vzťahy, aj keď trošku neskôr, a až potom reálne riešili spoločný verejný život.
Ved doma oznam ze sa rozvadzate, na ro povolenie manzela nepotrebujes a napadnikovi to povedz tiez nech sa rozkyve. Len aby po nom neostal dym a ciara 🤣
@anonym_73ef3b ja sa ti necudujem,ze si poburena. Musela by si to zazit. Ze ho proste zbadas a povies si,ze to je on.
Doma spokojna nie som, to je fakt..asi to tomu dopomholo
@anonym_autor tak ja neviem. V prispevku pises, ze nechces sebe rozbijat rodinu a v komentaroch pises, ze by si sa aj rozviedla. To su dost protichodne tvrdenia.
Okrem ineho, nikdy by som neriesila ineho, kym by som to doma nemala vysporiadane a to iste by som vyzadovala aj od daneho chlapa. Nastastie, ja svojho vyvoleneho mam doma, nemusim taketo sracky riesit a mam oci len pre neho, lebo je pre mna pan bozsky. A neboj sa, to, co robite, aj to vase "nevinne" komunikovanie raz praskne a bude z toho dost pruser
Ved doma oznam ze sa rozvadzate, na ro povolenie manzela nepotrebujes a napadnikovi to povedz tiez nech sa rozkyve. Len aby po nom neostal dym a ciara 🤣
@eeffka mozno si chce nechat zadne vratka, lebo co ak by ten pan dokonaly sa zrazu rozviest nechcel 😆
@anonym_autor na rozvod nepotrebuješ súhlas manžela.
Zazivam nieco podobne, mam uz cez 50 a ten muz cez 60. Pozname sa niekolko rokov, piseme si dlhe roky ako kamosi, takze to nie je rychle poblaznenie, ale pred par mesiacmi sme si nasli k sebe cestu, piseme si denne, a obcas sa stretnene tak na 15-20 minut, kde su objatia a bozky. Na viac sa nezmozeme, na rozvod sa nezmozeme, majetky nepustia.
Tiez neviem, ako z toho von, ale asi ani nechcem. Mozno cakam, ze osud nejako zasiahne a vyriesi to za nas.
@anonym_autor si dospelá tak buď aj zodpovedná!!!

@anonym_autor no ak sa dokazes zalubit do niekoho ineho, ocividne doma nie si uplne spokojna. Ja ked som zadana, tak som zadana a automaticky ma nezaujima ziaden iny. A tym padom nesuhlasim s tym, ze si nevyberame, do koho sa zalubime. Ja si vyberam, koho do svojho srdca vpustim a koho nie.
A je to trochu od teba alibisticke, ze sa tu vyhovaras, ze ty a ani ten zenaty za to nemozte. Obaja za to mozte, obaja ste to dopustili.