icon

Zamilovaná do zadaného muža: Čo robiť?

2. júl 2024

Pracujem ako čašníčka a už vyše roka som zamilovana do jedného muža čo k nám chodí na obedy celkom často
Problém je ten že už ma cca 3 roky priateľku, ajked väčšinou chodí na obed sám ( obaja podnikajú v niečom inom a v iných mestách … tak asi aj toho času majú menej na seba )
Na soc. sieťach sa prezentujú ako veľmi harmonicky pár a zaľúbenci
Už viackrát som sa ho snažila pustiť z hlavy ale vždy keď ho uvidím som úplne mimo
Niekedy sa nám stretnú pohľady a usmejeme sa na seba ale nikdy sme neprehovorili spolu … iba či chutilo atď… klasika čašníčke frázy
Nieje ten typ čo vysedáva, práveže zje a ide
Čo by ste robili na mojom mieste ?

Strana
z2
petulda333
2. júl 2024

@mojemenonikto nemusi byt. Ja som tiez obcas flirtovala,ale za mlada za ucelom,aby nam chlapi platili drinky 😁 a potom neskor,aby som zvysila predaj 😁 nic viac

enmery
2. júl 2024

@mojemenonikto Prepáč, vidí rezerváciu s meno, a hľadá si ho len na základe vzhľadu, ktorý ju oslovil. A napíše, že jeho priateľka dáva "srdcervúce popisy" a že sú z iných miest, tak nemôžu robiť všetko spolu, ako to tam jeho partnerka píše. A že sa dopočula, že oni dvaja majú veľa spoločných záľúb🤷‍♀️Nič o ňom nevie a ešte aj k tomu založí tému na koňovi o tomto. Asi až tak ôk to nebude.

enmery
2. júl 2024

@mojemenonikto Autorka Ti v jednej odpovedi doslova odpísala "a ja neviem, ako na seba upozroniť"...dokopy s tým, čo som Ti odpísala mi to fakt z jej strany ok nepríde.

januska12323
3. júl 2024

Každého zákazníka vyhľadávaš na sociálnych sieťach? Či len tento fešák je vyvolený? Zdá sa mi to trápne, neprofesionálne a zúfalé. Ešte tak raz aby si zistila či môžeš niečo skúsiť ale ty to robíš často. Nájdi si lepšie koníčky. Toto k ničomu dobrému nepovedie.

dadka1997
3. júl 2024

A čo chceš robiť? Veď ma priateľku 🫣🫣🫣🫣 treba sa odpútať, alebo si najdi iný objekt

rorino
3. júl 2024

Nič,je to len poblaznenie,túžba po niečom ,hľadaj objekt medzi nezadanymi.A ak je to náhodou ten pravý,tak to tiež nechaj tak,Ak sa máte dať dokopy,dáte sa,len nebuď ťa,čo rozbije vzťah.

domkakvet
3. júl 2024

Nikdy som so ziadnym partnerom nechodila cez obednajsiu prestavku na obed, lebo kazdy mal svoju pracu a kazda praca bola inde, do restauracie sme si isli posediet, ale bud cez vikend, alebo vecer, no ked je clovek mily k casnicke, alebo sa zo slusnosti usmeje, tak si uz mysli, ze ju chce.

Strana
z2