Zamilovanosť a vzťah

3. jan 2024

Ahojte, ako ste zistili, že ste zamilované? 🙂 Aká je podľa vás tá "pomyselná" hranica kedy ste už "v tom"? A ako u vás začal oficiálne vzťah? Povedali ste si to alebo prvá pusa/sex či prvé ľúbim ťa? Podeľte sa o svoje začiatky 🙂

kate211
3. jan 2024

Nikdy sme si to nepovedali a sme spolu 15 rokov. Ja som nikdy nepotrebovala vediet datum/moment/presnu situaci od kedy som zadana. Proste som citila, ze som zadana a tak som aj konala.

vyrovnanaosoba
3. jan 2024

Ani ja neviem ten moment, kedy som už bola vo vzťahu. Písali sme si, potom sa párkrát stretli, a zrazu som sa k nemu sťahovala 😃

neviditelnypes
3. jan 2024

Už som tu niekedy spomínal "Rukověť správného chlapa", krátka ukážka o vzťahoch (prvýkrát pridávam prílohu tak to tu snáď nerozbijem). 🙂

majaaela
3. jan 2024

@neviditelnypes to si teda "zabil"

marianarem
3. jan 2024

Ani u nas nezacal vztah nejako oficialne. Dlho sme boli kamarati, postupne velmi blizki kamarati a tak nejako spojito to preslo do vztahu. Nemali sme tym padom nikdy ani ziadne vyrocia, az neskor vyrocie svadby.
Ale ze je manzel niekto vyznamny v mojom zivote, mi bolo jasne velmi rychlo. Davno pred tym, nez sme chyrovali o vztahu, som mala pocit, ze ostatni chlapi uz nejako nemaju sancu.
A pamatam si jasne na moment, ked som sa pri nasom druhom stretnuti nejako nanho zadivala a nieco sa vo mne doslova pohlo. Zaklad zamilovanosti bol asi uz vtedy.

miiichaelaaa
3. jan 2024

@neviditelnypes asi by som nechcela chlapa ako Roger 😄

pralinka25
3. jan 2024

Roger mame vztah 😂 to je dobre

matus7030
3. jan 2024

Vedela som, že som zaľúbená tak, že mi chýbal, keď sme neboli spolu, že som sa o ňbo bála, keď niekam išiel, že som mala ten príjemný pocit v bruchu, keď sme trávili spoločný čas.
Nikdy sme si nepovedali, kedy presne začal náš vzťah, ťahali sme to pár mesiacov ako kamoši. A aj keď ja som mala 17 a môj teraz už manžel 22, ja som spravila ten prvý krok, keď som mu dala prvú skutočnú pusu. Neoslavujeme žiadne presné výročie (začiatku vzťahu), len mesiac. Teraz už oslavujeme len výročia svadby.

h2
3. jan 2024

My s mužom nikdy neoslavujeme výročie, lebo nemáme aké. Svadbu sme nemali a začiatok vzťahu tiež nevieme jednoznačne povedať, začalo to tak nejak postupne. Ale teda, od tu spomínaného Rogera má ďaleko, vie, že máme vzťah. 😄

pralinka25
3. jan 2024

@h2 si si ista? 😂

h2
3. jan 2024

@pralinka25 😁 Dobrá otázka, istotu človek nemá nikdy. Ale tak, dúfam, že je to tak.

pralinka25
4. jan 2024

@h2 tak vidis ako to ma roger. jeden nikdy nevie 😅

vyrovnanaosoba
4. jan 2024