Zaplietol som sa s vydatou ženou. Má to budúcnosť?
Zdravím, dosť sa za to hanbím, viem že to nieje morálne vôbec správne ale zaplietol som sa s vydatou ženou. Poznali sme sa par mesiacov,bavili sme sa najprv len tak zbežne, neskôr sme začali o dosť viac a raz sme spolu išli na jeden večierok, po ktorem sme si povedali, že jeden druhého priťahujeme a niečo k sebe cítime a došlo to až do tohto bodu, kedy spolu spavame, neustále si píšeme a podobne.
Z mojej strany je to už láska, ona tvrdí že tiež, len je na vážkach v tom, či má manžela opustiť alebo nie. Povedal som jej, že ja o takýto vzťah dlhodobo záujem nemám, ale stále ma odbíja s tým že to nieje ľahké rozhodnutie (trvá to medzi nami 3 mesiace) a chce to čas.
Vraj niečo stále cíti aj k manželovi, aj keď sa k nej nespráva najlepšie ( nieje to alkoholik, ani ju nebije) a vraj jej v tom vzťahu chýba emočná podpora, komunikácia a podobne.Tiež mi tvrdí, že ma kvôli tomu výčitky, ale nie moc veľké a nechcela by to medzi nami ukončiť, kvôli tomu čo ku mne citi a že nechce o mna prist. Deti ani spoločný majetok nemaju, nie sú spolu veľmi dlho a ako hlavný dôvod toho váhania mi tvrdí, že by to manžel psychicky nezvládol ( 1 rozvod už za sebou má a znášal ho zle) a ostáva s nim hlavne z ľútosti a strachu z toho, čo by bolo keby od neho odíde.
Ja už začínam mať pocit že je to pre ňu výhovorka a tento stav jej vyhovuje, je pre ženu naozaj takýto krok až taky ťažký a mam jej dať čas, alebo to ukončiť?
Ak by odišla od manžela, budeš jej o 10r veriť, ze to nespraví aj Tebe?
no bolo ti to treba? kasli na to. posun sa. jednak ako vies nie je to spravne a druhak budes jej vobec verit niekedy? nekomplikuj si zivot
Ukonči to. Ver tomu, že keď to nemala problém urobiť jemu, urobila by to skôr či neskôr aj Tebe. Vieš koľko čakateiek mileniek čaká, až sa ich ženáč rozvedie a tiež majú plejádu výhovoriek. Znieš ako celkom inteligentný chlap, asi túžiš po normálnom vzťahu a rodine. Tak si daj šancu takú osobu nájsť.
Keby je s ním nešťastná už davno s ním nie je, keby je šťastná s tebou tak už davno je s tebou. Len proste nemá istotu a ma z manželovej strany zadne vratka teba a z tvojej strany ma zadné vratka manžela a vyhovuje jej to
Ani si to nemal zacinat, ked je vydata, len taka rada do buducna.
Tak na tvojom mieste by som povedala, že vážim si seba natoľko, aby som nebola niekoho milencom. Milenke by som povedala, že mám o ňu záujem, ale nech to najskôr usporiada s manželom. Ak s ním ukončí vzťah, od sťahuje sa, tak nech sa páči, môže sa ozvať. Ak ju naozaj lúbiš, tak v krátkom čase aj tak nebudeš hľadať druhu známosť.
Ona to musí najprv v sebe usporiadať, čo vlastne chce..... Ak by jej záležalo na vzťahu s manželom, tak by ju to nielen mrzelo, ale niečo by aj urobila pre lepšiu komunikáciu, napr išla by na parovu terapiu, alebo aj na individuálnu.
Kvôli jej terajšiemu pristupu by som sa obávala, že keď v našom vzťahu by po rokoch prišli problémy, tiež by namiesto hľadania riešenia by sa s niekym z blížila, a vždy by hľadala tu ľahšiu cestu. To už musíš ty vedieť, či ju berieš aj s týmto zvýšeným rizikom.
@enmery ani nehovor.... Minule som čítala od jednej psychologicky, že mala 38rocnu klientku, ktorá bola 13rokov (t.j.od 25rokov!!!) milenkou jedného muža, a stále čakala, že sa rozvedie... Najkrajšie roky....
To by si sa vážne ulakomil na takú ženu ktorá nemala problém poza chrbát svojho muža spávať s iným ?
Nechceš si nájsť slušnú a vernú ženu?
@bolarazjedna Poznám tiež všelijaké prípady. To sú proste veci,ktoré môj mozog nejako nedokáže pochopiť. A chlap vysmiaty má servis deti milenky pohoda jahoda, lebo stačí povedať pár klamstiev. Proste nepochopííím.
@viestta no naivný nie som, viem že taký krok nie je ľahké urobiť, ale tiež nemienim čakať pol roka alebo rok na niečo čo ani nemusí prísť... už som v bode, kedy som jej povedal že buď to urobí, alebo to s nou ukončím ja
A to ti nevadi, ze spava aj s manzelom?
Pozri, tato žena nie je ešte dlho so svojím manželom a už si začala s tebou. Je naozaj o co stát? Také reči, že jej chyba emocna podpora, komunikácia... A hned to hľadá inde. Bud opatrný s touto ženou.
Stretávate sa 3 mesiace a ty chceš aby kvôli tebe nechala muža? Chce to viac času ale zase nie veľa, nenechaj zo seba robiť blbca.
Presne len 3 mesiace!!! V tej fáze je každý zaľúbený po uši, počkaj rok, dva a možno ju ani nebudeš chcieť, keď ta prvá zaľúbenost vyprchá.
a tebe nevadi ze spáva aj s manzelom? Si si isty ze si jej jediný milenec? Co na nej vidis, je malo voľných zien ze si prave s vydatou?
@barborachors s manželom nespava, kvôli jeho zdravotnému stavu ... ma nejaké problémy a viem to od neho ... a áno som si istý že som jej jediný milenec, lebo všetky volne chvíle trávime spolu. Popravde ani neviem čo na nej vidím, cele sa to medzi nami začalo dosť rýchlo, je dosť mladá a atraktívna, ale rozumieme si takmer vo všetkom
Koľko máte rokov?
Sranda že vy chlapci ste nerástli toľko na rozprávkach o ideálnom vzťahu ako my a predsa jej veríš 🤔
A ty si sám slobodný.Má ONA deti koľko mate rokov.Ak ma deti nerozbijaj manželstvo.
Pekne ťa namotáva! Ak by mala malé deti, kvôli ktorým chce zachovať rodinu, tak ešte pochopím. Ale takto?! Nič ju pri manželovi nedrží. Je s ním len preto, že s ním byť chce. Teba má len na zábavku. Toto chceš?
Ona podľa mňa vôbec nepočítala s tým že ty budeš chcieť niečo viac. Všetko ostatné o tom ako im to doma nefunguje sú len výhovorky ktorými ospravedlňuje sama pred sebou. Popritom nemá a ani nemala v pláne manžela opustiť. Záväzky nemajú takže keby boli takéto problémy medzi nimi rozvedie sa s ním aj bez tretej osoby. Nebuď hlúpy
nebodaj si kamarát toho manžela,keď sa ti zdôveril so svojím zdravotným stavom?
@rozculena áno poznám ho, preto mam aj dosť výčitky svedomia a chcel by som nech sa to nejako čím skôr vyrieši
@bronkax práveže to je téma ktorú začala ona, ja som bol o tom ticho, lebo zo začiatku som ju bral len ako zábavku keďže som teraz single. Len neviem čo sa v nej zmenilo, posledných par týždňov tvrdí že by ho to dosť zložilo a preto váha. Dám jej ešte trochu času a ak bude váhať, alebo sa rozhodne s nim ostať aj keď z ľútosti, ukončím to s ňou
3 mesiace je kratka doba
Ona musi.prist do bodu ze jej bude lepsie bez teba aj bez manzela az potom odide..
Dajte pauzu..uvidite ci to prejde alebo nie.
Tak ak s tým začala ona a ty si ju mal iba ako zábavku tak prečo na ňu zrazu tak tlačiš
Jeeeeezis chlape, teba ma zenska na haku, spestrujes jej chvile a tie veci co ti keca, ved to su totalne bludy
Robi si z teba dobry den a ty jej este veris, posli ju do kelu a zablokuj vsade kde sa da, ostrihni sa , stracas cas
Ja si myslím, že sa jej to kľudne mohlo stať.Ak mala nejaké problémy v manželstve a neriešila ich,potom stretla teba,zamilovala sa, nerátala s tým. ....a určite to nieje ľahké,opustiť niekoho aj keď nemajú deti,mohlo by to byt ľahšie. No už sa musíš rozhodnúť ty ci počkáš alebo sa na to vykašles. A možno medzi tým čakaním zas ty stretneš niekoho iného...

Presne take iste kaleraby tlacia do hlavy zenati chlapi svojim milenkam...