Zásnuby zmenili vzťah so svokrou
Ja tomu nechápem, so svokrou som mala úžasný vzťah keď som chodila s jej synom ale hneď ako ma požiadal o ruku to išlo dole kopcom, už na svadbe mala zvláštne slova na moju osobu a teraz sa ku mne správa ako k handre. Nič zle som jej nikdy neurobila, pýtala som sa manžela ale ten to riešiť nechce. Jej sa pýtať zrovna nechcem, keď vidim ako mi na iné normálne otázky odpovedá. Je to normálne? Hneď ako sme jej povedali že sme zasnúbený ostala takáto.
@anonym_autor toto je tvoj problem “ pýtala som sa manžela ale ten to riešiť nechce” a nie sibnuta svokra. Nech uz ma akykolvek dovod, tak tvoj manzel by mal stat pri tebe a minimalne ak je pri tom, ked sa jeho matka sprava nepricetne, tak zasiahnut.
@anonym_autor Ako casto si so svokrou?
Nestavaj muža medzi dva mlynske kamene a vyries si to sama.ak je čo riesit.My tu totiz reagujeme vzdy len na to čo napíše nevesta.svokra nema moznosť sa vyjadrit.Som uz stara vydra.ktora tiez kedysi bola mladou nevestou a napusem asi toto..
Nechod hlavou proti muru.pouzivaj žensku diplomaciu.chod zlatou strednou cestou a obcas rob kompromisy ak chces aby tvoj manzel bol stastny a okrem problemov bezneho zivota nemusel riesit aj to.ze jeho žena a mama su na nože.
Verim.ze mas tolko rozumu a u svokry nebyvas.
@anonym_autor Prečo to Tvoj manžel riešiť nechce ? Si predsa jeho manželka, mal by sa Ťa zastať ...
@anonym_autor mala som to rovnako, kym sme spolu chodili a akonahle sme povedali, ze ideme stavat dom, tak to zacalo. Uplne prepata.
Lebo je žiarlivá. Myslela si že bude vzťah dočasný, ale ako jej prišlo že ostanete spolu a už nebude synček pod jej zadkom tak už žiarli. Podobne aj moja svokra. Potom ako sme vyriešili vlastné bývanie už začala žiarliť, lebo nebývame blízko a už muž ich neobskakuje
@anonym_autor svokru treba upratať hneď na začiatku bez jej syna. Stanoviť jej hranice, pretože jej syn začína vlastnú etapu života s vlastnou partnerkou. Nebude medzi 2 mlynskými kameňmi, kde do neho hustia obe ženy. Mám to doma a viem aká toxická svokra s nevyžiadanými názormi a požiadavkami to je. Budujete si vlastnú rodinu, tak ju presuňte na vedľajšiu koľaj!
@anonym_autor lebo ziarli.
@anonym_autor žiarlivosť. Moja svokra na mňa žiarli extrémne, našťastie ju syn vie ,, upratať ", ale aj tak je to nepríjemné, lebo s nami býva v dolnom byte. Tam si ju musí poriešiť Tvoj manžel.
Lebo zásnuby sú už čosi "viac" ako chodenie len tak, a vošla si na jej výsostné územie, a svadbou si ukradla jej syna. Niektoré to tak majú.

@anonym_autor nerieš ju vyrieš len aby ste blízko nej nebývali ani omylom