Zaujal ma otec zo škôlky

15. mar 2024

S manželom sme spolu 20 rokov, máme 2 deti - 15r a 5r. Časom sa láska vytratila z nášho vzťahu, dá sa povedať že len žijeme spolu kvôli deťom a zo zvyku. Nemáme spoločne koníčky, ani rozhovory. Aj objatia a intímnosti sa pomaly vytratili. Spoznala som muža ktorý ma zaujal. Pár krát sme si prehodili pár zdvorilostnych viet. Jeho syn chodí s mojím do škôlky, navrhol mi aby sme sa stretli aj mimo škôlky, vlastne naše deti a my rodičia tiež. Rozmýšľam že s tým súhlasím. Priťahuje ma, často myslím naňho a teším sa na každý nový deň kedy ho zas uvidím. Myslím si že aj on je na tom podobne. Viem že by som nemala pokukavat po cudzích chlapoch. No možno nevedomky hľadám to čo mi v manželstve chyba. Čo si o tomto myslíte, dá sa stretávať sa s chlapom a mať len kamarátstvo alebo môže sa to prerásť do niečoho iného? Som celá pometena.

zoja_
15. mar 2024

Napíš mi IP keď chceš. Napíšem ti svoj príbeh, nechcem to tu rozoberať verejne.

pribinak
15. mar 2024

Riskujes a veľa

marseillefan
15. mar 2024

Na každom vzťahu treba permanentne pracovať, lebo inak sa zrúti. Píšež, že ste sa odcudzili,že sa nerozumiete, že nemáte spolu intímnosti.. to to nikomu z vás doteraz nevadilo? V štádiu, v ktorom sa nachádzate, už jednoducho nemôže nikoho prekvapiť, ak sa zaľúbiš ty alebo tvoj muž do niekoho iného... Je to ako keď s autom nechodíš na pravidelné servisné prehliadky a potom ťa prekvapí, že sa pokazilo.. nuž nie je to žiadne prekvapenie...
takže v tvojom prípade by som sa s daným mužom stretol, aj s rizikom, že to môže prerásť do niečoho väčšieho... ale pred tým sa ešte zamysli, či by nestálo za to predsa len popracovať s manželom na záchrane toho, čo ste už zjavne stratili.

muchotrafka298
15. mar 2024

Nerob si zbytocne nadeje, mozno vobec ziadny zaujem nema. Hlavne riskujes vlastne manzelstvo kvoli niekomu, kto sa nevyjadril, ze by s tebou nieco chcel mat. Samozrejme, ze kazdy vztah po rokoch zovsednie, skus na tom zapracovat miesto stretavania sa s cudzim pritazlivym muzom.

domkakvet
15. mar 2024

Porozpravaj sa s muzom a popracuj na vasom manzelstve, mate dve deti medzi ktorymi je velky vekovy rozdiel, cize ked ste mali druhe dieta tak neskoro vasa laska dlho drzala a bola by skoda to vsetko zahodit kvoly niekomu koho v podstate ani nepoznas a o kom ani nevies co vlastne zamysla.

xsuzannex
15. mar 2024

A on je zenaty/rozvedeny?

martinka13
15. mar 2024

Nuž zarábaš si na riadny problém. Radšej sa pokus zachrániť manželstvo a rodinu. Nie rozmýšľať nad cudzím chlapom a otcom inej rodiny.

svetlonos
15. mar 2024

A ten iny chlap nema zenu? Mas dieta pubertaka, to bude cele zerave asi spoznat maminho noveho chlapa. Tvoj muz je dobry otec?
A ten druhy chlap bude tiez cely zhavy prijat
moznu nenavist vasich deti.
To za predpokladu ze by ste to spolu skusili a ty si sa rozviedla. Skusit mozes ale najskor by som ukoncila jeden vztah a az potom zacala druhy. Kolko mas 40 rokov? Skoda zit v mrtvom vztahu este min 20-40 rokov.
Aleciprac si v sebe najskor.

sheila121
15. mar 2024

Podľa mňa si domýšľas, že má o teba záujem, lebo hľadáš to čo ti chýba. A keď si si istá tým čo chce on, tak sa rozved a máš pokoj.

lenkakravcova
15. mar 2024

Ak o svojho muža už nemáš záujem rozved sa. Potom ries ďalší vzťah.
Nenic svojmu manželovi zbytočný čas keď ho už nechceš.

retatka
15. mar 2024

V prvom rade ak je váš vzťah ozaj mŕtvy /vyčerpala si všetky možnosti o záchranu vzťahu /rozveď sa.Až potom si začínaj vzťah s iným mužom .Načo zotrvávať v mŕtvom vzťahu ešte x-rokov ,to ta psychicky zničí.Nemá to význam ,aj deťom dávaš veľmi zlý príklad do života .A aj keby to nevyšlo ,či s týmto ,či s iným ,vždy lepšie byť samej ako vo vzťahu kde niet lásky a žijete ako dvaja spolubývajúci .

megg1
15. mar 2024

Ja si myslim, ze by si sa mala zamerat na svoj vztah. Popracovat na intimnostiach a najst spolocne zaujmy. Kde je ta doba, ked manzelstvo bolo posvatne. Na vztahu treba ozaj pracovat a nie partnera po rokoch vymenit. Hadam si si nemyslela, ze cely zivot bude vsetko len idealne.

nika11103
16. mar 2024

Teraz dostanú chlapi čo majú škôlkarov hubovu 😀

autor
16. mar 2024

Prečo riskujem veľa? To ako naše deti nemôžu sa stretávať lebo sme opačné pohlavie? A čo keby z toho bolo len kamarátstvo? Čo niektoré píšete že možno on nemá záujem o mňa. Pokiaľ viem on má len priateľku a dlhšie im to neklape spolu. A ja s manželom verte mi skúšala som to dať do poriadku nás vzťah, navrhla som mu aj manželskú poradňu no nemá záujem nič zmeniť. On je spokojný s tým čo má. Dôjde domov z práce vyvali sa pred tv a má kľud. Keď mu poviem aby sme išli niekam von alebo podnikli niečo spolu alebo len pozreli film, jemu sa nič nechce. Už ani na výlety moc nechodíme spolu, raz za čas sa dá nahovoriť. Je mi to ľúto lebo viem aké sme mali začiatky ako sme sa veľmi ľúbili. A teraz žijeme spolu ako dvaja spolubývajúci.

sheila121
16. mar 2024

Tak prečo sa nerozvedies?

autor
16. mar 2024

@sheila121 Lebo manžel je celkom dobrý otec aj chlap dá sa povedať, nepije nefajčí nedroguje nehrá automaty, proste žiadne bočné chodníčky nemá. A to je veľké plus pri ňom.

letfenixa
16. mar 2024

@autorka chlap, ktorý nepije, nefajči, nedroguje, nehrá automaty je pre mňa normálny bežný chlap, nič výnimočné. Že je celkom dobrý otec sa lezanim pred telkou prejavuje ako?

aandrea9
16. mar 2024

Ja si myslím, že by si so cťou mala ukončiť jeden vzťah a potom pokukovat po iných. Podľa možností slobodných príp. rozvedených. Aha... teraz čítam, že máš vlastne doma jedno veľké plus. Žena, uprac si to v hlave.

sheila121
16. mar 2024

Takych chlapov je veľa. Plus neležia pred telkou.

autor
16. mar 2024

@letfenixa Zahrá sa s deťmi, pomôže staršiemu s učením a tak.
@aandrea9 Prečo hneď rozvádzať sa? Keď je žena vydatá tak má byť aj slepá, nemôže sa obzerať po iných chlapoch? Jaj to môžu len opačne chlapi však. Podľa mňa nič zlé nerobím, to že sa mi niekto páči alebo že si flirtujeme je zle? Možno si nájdem nového kamaráta a možno z toho nič nebude. Žena veď ja mu nejdem hneď skákať do postele, nikde nepíšem o nevere

belaaaaaaaaa
16. mar 2024

Ja si myslím, že v prvom rade je to tvoj život. Každá jedna z nás, ktoré Ti tu čokoľvek napíšeme, je iba náš subjektívny pohľad. Dôležité je to, čo urobíš ty. Možno to bude obyčajné priateľstvo a možno sex z výhodami. Ktohovie. Žije takto veľa ľudí. No aj tak by si mohla možno skúsiť opätovne, lebo aj to je v živote dôležité nájsť čaro vo vzťahu s manželom. Ver mi, že sa to dá. Viem o čom hovorím. A ešte aj bonus pre Vaše deti, budú šťastné pohľady maminky a ocka. Kde je vôľa, tam je cesta. Podotýkam, že Ti v žiadnom prípade neurčujem čo máš robiť. Chceš si užiť, urob to. No môžeš stratiť veľa. A možno aj tvoj manžel má niekoho bokom. Čas ukáže. Hlavne ži svoj život po svojom. Držím palce.

zooeynka
16. mar 2024

Otecko zo skolky hlada kamosa pre svojho syna a ty za tym vidis nieco viac. Ak ste prehodili len par zdvorilostnych viet tak ako vies ze maju s partnerkou problemy? To ti stihol oznamit v satni?

sheila121
16. mar 2024

@zooeynka ženská intuícia očividne

zooeynka
16. mar 2024

@sheila121 ked si pomyslim, ze som nejakej mamicke navrhla ze sa jej dieta moze prist k nam hrat a co ak si dotycna myslela ze ju balim????? Kruci....mozno si tiez mysli ze mam manzelske problemy ;)
Prepac autorka, nechcem byt zla, len ty vies ako na teba dotycny pozeral, cize my ostatne mozme len hadat....ze pojdete spolu von, za to nic nedas a uvidis ako sa to bude/nebude vyvijat. Osobne si myslim, ze chlapik sa nepotrha za vydatou mamickou 2 deti, maximalne ta pouzije na zasun, ale mozno sa mylim.

autor
16. mar 2024

@zooeynka Nie to neviem od neho, ale zistila som to. To je to najmenej

aandrea9
16. mar 2024

Páčilo by sa ti, keby tvoj muž flirtoval s mamičkami zo škôlky?

tykat
16. mar 2024

Najlepsia rada? Zmenit synovi skolku.

retatka
16. mar 2024

To je bežný štandard ,to čo robí tvoj chlap .Ale to že lehní pred telkou ,nevenuje sa ti ,okolo lásky to u vás nešlo asi už roky ,to nieje vo vzťahu v poriadku .Je to nepekná kalkulácia z tvojej strany ,lepšie nejaký chlap ako žiaden ….len čo by nejaký chlap o teba mal skutočný zaujem /pozor nielen o to jedno/neváhala by si toho kamoša ,čo máš doma vymeniť a už ani tie jeho vymenované vlastnosti by si nebrala ako niečo extra .Takto chceš prežiť celý život ,bez lásky s kamarátom doma ?Nebolo by lepšie samej a hľadať si človeka kde bude aj láska ?Takýto vzor dávaš deťom ,že chlad a nezáujem vo vzťahu je v poriadku ..

komplikovana
16. mar 2024

stalo sa ti to preto, lebo je tvoje manzelstvo nefunkcne. Hladas trosku vzrusenia a pozornosti inde. Mas pocit, ze ten otecko zo skolky by ti ju mohol ponuknut. Preto ta zmatenost. Nie si si ista sama sebou, ci to co robis je spravne. Mas trosku pocit viny, lebo si vydata. Ak chces byt ferova, pories si najprv toho svojho doma. Povedz mu, ze svojou necinnostou riskuje, ze od neho odides, lebo ty chcez zit lasku a nie iba prezivat. Ste este pomerne mladi a zivot mate pred sebou. Inac si si vedoma, ze aj tvoj muz by mohol prist teoreticky so ziadostou o rozvod. Si na to pripravena?

muchotrafka298
16. mar 2024

Najst si noveho kamarata, to znie tak ako zo zakladnej skoly. Pretoze vsetci vieme, ako to moze dopadnut. Naozaj chces riskovat dlhorocny vztah kvoli niekomu, kto za to mozno vobec nestoji namiesto toho, aby si sa posnazila zamakat na vztahu s manzelom? A fer je, ukoncit jeden vztah a nasledne si zacat dalsi. Ako je novy kamarat nespokojni s priatelkou, to radim medzi typicke reci zadanych chlapov, ked chcu zenu dostat. Suhlasim s tym, co bolo uz napisane vyssie, ze o matku s dvomi detmi, ktore treba zivit sa uplne mlady slobodny chlap nepotrha.
Ked mas pocit, ze s manzelom je to uz naozaj stratene, tak sa rozved alebo chodte od seba. Za mna nema zmysel stravit dalsich 20-30 rokov s clovekom, vedla ktoreho len existujes, bez lasky, zaujmu, bez nicoho.