icon

Zažila som rozchod a snažím sa znova randiť

29. mar 2026

Ahojte, mala som priateľa, nebola som s nám dlhodobo šťastná, ale nechcela som ostať sama. Úplne sama. Po čase som stretla niekoho iného. Vzťah resp. skôr nevzťah som ukončila. Avšak toto nebolo to pravé a na to som prišla už po pár týždňoch. A tak som zostala sama. Ak kôl v plote. Ostáva mi len randiť a stretávať nových ľudí.

michalzpb
29. mar 2026

@anonym_autor
koľko máš rokov?

anonym_f21100
29. mar 2026

@anonym_autor ďakujem za.oznam

autor
29. mar 2026
@michalzpb

@anonym_autor
koľko máš rokov?

@michalzpb 42 rokov.

autor
29. mar 2026
@anonym_f21100

@anonym_autor ďakujem za.oznam

@anonym_f21100 nemáš za čo, verím, že máš hneď krajší deň.

anonym_f21100
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_f21100 nemáš za čo, verím, že máš hneď krajší deň.

@anonym_autor to je taký problém randiť a stretavať nových ľudí?

anonym_f1e8c7
29. mar 2026

@anonym_autor ved si už dosť stará nato aby si sa už o seba vedela aj sama postarať

anonym_4d50f1
29. mar 2026

ja ze to nejaka 20 tka pise, ak sa ti stava ze mas taketo zvlastne vztahy pravidelne bolo by treba sa zamysliet kde robis chybu

autor
29. mar 2026
@anonym_f1e8c7

@anonym_autor ved si už dosť stará nato aby si sa už o seba vedela aj sama postarať

@anonym_f1e8c7 píšem, že sa o seba neviem postarať? Bývam vo svojom, pracujem, mám dve autá, chalupu. Myslím, že sa starám o seba celkom v pohode.

autor
29. mar 2026
@anonym_4d50f1

ja ze to nejaka 20 tka pise, ak sa ti stava ze mas taketo zvlastne vztahy pravidelne bolo by treba sa zamysliet kde robis chybu

@anonym_4d50f1 zamýšľam sa... počkaj... vyberám si viac srdcom ako rozumom... a tam je chyba...

michalzpb
29. mar 2026
@anonym_autor

@michalzpb 42 rokov.

@anonym_autor
Ďakujem za odpoveď. Vzhľadom k otázke som predpokladal nejakú teenku. V Tvojom veku už máš určite nejaké skúsenosti a vieš že nájsť dobrého a normálneho priateľa je ako výhra v lotérii. Takže len skúšať hľadať ďalej...

angelix
29. mar 2026

Ked si doteraz nemala problem mat partnera, tak ho budes mat aj v buducnosti. A cas teraz, kedy budes sama, je určený na to, aby si si nasla lepšieho. Za ten cas by si mala pracovat na sebe, aby si si pritiahla skutočného muza, a nie emočne nedostupneho, aky bol ten tvoj posledny.

anonym_8d80f9
29. mar 2026

Raz som sa bavila so znamou ktora nema radost zo zivota a prisli sme na to ze kym ja si kazdy rok davam nejaky ciel tak ona nic...Mozno aj to bude problem. Si davam vacsinou cestovatelske ciele, alebo aj take kde by som sa chcela ist pozriet a potom si to priebezne pocas celeho roka plnim....Skus toto mozno ti to pomoze sa nakopnut

ivicatolic
29. mar 2026

@anonym_autor a tak sa zoznamuj a možno príde ten správny.... držíme palce 🙂👍

personality
29. mar 2026

Ja mám to isté ak ťa to poteší 😀

moonlight1210
29. mar 2026

@anonym_autor mat vztah pre vztah (a aby sme mali pocit, ze kohosi mame, nie sme sami) je asi najhorsia motivacia.

Tam potom znasas kadeco, uberas so svojich narokov, uspokojujes sa s omrvinkami, tolerujes hluposti a cele ta to na dovazok ubija, nemas z toho radost (iba obcas, a aj to si skor hovoris, ze hadam sa to do buducna zlepsi, lebo to nie je bohvieco), a tak nejak to len zo zotrvacnosti tahas.

U teba je fajn, ze sa ti ukoncili oba vztahy, co nestali za to.
Sama teraz porozmyslaj, co maju ti dvaja spolocne. Co ta na nich pritiahlo. Co si u nich hladala.
To ti povie, co ti chyba. A ked si to zacnes doplnovat sama, uz nebudes mat taku protrebu to haldat u niekoho ineho a nezaslepi ta to pri vybere. Nebudes preto prehliadat ine vlastnosti, ktore su negativne.

autista111
29. mar 2026

@anonym_autor držím palce