icon

Zažili ste vzťah, ktorý prekonal všetky očakávania?

24. feb 2026

Ahojte. Predstavte si, že celý život túžite byť astronautkou... Lietať voľne vo vesmíre, hľadieť na zem z výšky a prežívať veci, ktoré zažije len málokto. Jedného dňa sa priblížite k tomu snu, dáte do toho všetko, pripravujete sa, meníte sa, učíte sa a astronautkou sa stanete. Vyletíte do nebies a plníte si všetky tie najkrajšie sny. A zrazu príde koniec, prirodzený či neprirodzený, a musíte sa vrátiť na zem.. Všetko je už len vo vašich spomienkach a myšlienkach..Všetci sa vás na to pýtajú, všetkým o tom rozprávate... Ale zrazu jediné, čo môžete, je sadnúť do auta ako všetci ostatní. Sadnúť na bicykel ako iní, alebo chodiť pešo. Proste ste tam, kde sú ostatní.. Zažili ste niekedy vzťah, o ktorom ste vždy snívali?? Ktorý bol dokonalý? Kde milovanie a sex boli tak jedinečné, že nič to nedokáže prekonať? A vy sa neviete spamätať z toho, že zrazu všetko, čo dostávate, je iba bežné?? Cítite sa akoby ochudobnení, nešťastní, aj napriek tomu, že máte to, po čom iní túžia. Jednoducho vaša latka bola nastavená tak vysoko, že si neviete zvyknúť na "normál"

Strana
z3
euka210
25. feb 2026

@anonym_autor nemala som ziadne tajne ocakavania, ale moj manzel bol a je to, co som potrebovala v zivote. Nehladala som, "sam prisiel" a zistila som, ze je to clovek, s ktorym chcem stravit zvysok zivota a zostarnut.
Nic nie je dokonale, ani on, ale povahovo sa nezmenil, vo vnutri je rovnaky ako pred 17r a ze ma lubi viem a dava mi to najavo.

anonym_5b02e6
25. feb 2026
@anonym_autor

@minenkaa Mam 172 cm, vazim 58 kilo, velkost 36- 38, podprsenka 75/B, noha 37, byvala modelka, 35 rokov, bezdetna, vlasy tesne pod zadok mahagonove prirodzene, cerstvy maly doktorat z pedagogiky, pracujem v sukromnom vzdelavacom zariadeni, plat 2407 v hrubom, pas 59 cm, tvar sumerna slovansky typ.Chces sa porovnavat?

@anonym_autor ak to sú jediné tvoje akože klady, tak za mňa to je málo

anonym_5b02e6
25. feb 2026
@minenkaa

@minenkaa nemá PhD, má len PaedDr.

minenkaa
25. feb 2026
@anonym_5b02e6

@minenkaa nemá PhD, má len PaedDr.

@anonym_5b02e6 je to karikatura,musí mať PhD

Strana
z3