icon

Zažili ste vzťah, ktorý prekonal všetky očakávania?

24. feb 2026

Ahojte. Predstavte si, že celý život túžite byť astronautkou... Lietať voľne vo vesmíre, hľadieť na zem z výšky a prežívať veci, ktoré zažije len málokto. Jedného dňa sa priblížite k tomu snu, dáte do toho všetko, pripravujete sa, meníte sa, učíte sa a astronautkou sa stanete. Vyletíte do nebies a plníte si všetky tie najkrajšie sny. A zrazu príde koniec, prirodzený či neprirodzený, a musíte sa vrátiť na zem.. Všetko je už len vo vašich spomienkach a myšlienkach..Všetci sa vás na to pýtajú, všetkým o tom rozprávate... Ale zrazu jediné, čo môžete, je sadnúť do auta ako všetci ostatní. Sadnúť na bicykel ako iní, alebo chodiť pešo. Proste ste tam, kde sú ostatní.. Zažili ste niekedy vzťah, o ktorom ste vždy snívali?? Ktorý bol dokonalý? Kde milovanie a sex boli tak jedinečné, že nič to nedokáže prekonať? A vy sa neviete spamätať z toho, že zrazu všetko, čo dostávate, je iba bežné?? Cítite sa akoby ochudobnení, nešťastní, aj napriek tomu, že máte to, po čom iní túžia. Jednoducho vaša latka bola nastavená tak vysoko, že si neviete zvyknúť na "normál"

Strana
z3
anonym_356e78
24. feb 2026

Dalo by sa to napisat aj inak. Nechcelo sa mi to ani citat.

anonym_0996dc
24. feb 2026

@anonym_autor ano, emocionalne. ten pocit ktory som prezivala z toho ako velmi ma vedel prijat, aky bol empaticky a zaroven aj dobre vyzeral a mal super humor. Bolo strasne zazit nakoniec rozpad vztahu ale - bolo to preto, lebo som bola tak strasne emocionalne chudobna. Z detstva som nemala dost sily od rodicov milovat samu seba, bolo tam vela strachu, ponizovania, nasilia, vselicoho. Tento muz, s ktorym som mala vztah cca 3 roky, mi vlastne naplnal, co nenaplnili rodicia, opravoval moje vnutorne opustene zranene dieta, ale to som vtedy tak nevnimala. Nemyslela som na rodicov,
iba na to aky je on uzasny a ako sa s nim citim.

On to ale nedokazal robit donekonecna. A ja som tiez nedokazala donekonecna naplnat jeho emocionalne potreby. Zosypalo sa to lebo sme obaja boli tak strasne citlivi na kritiku toho druheho. On nevedel pochopit, ze hovorim o sebe a nie o nom, a ja vlastne skoro to iste...

Dnes vidim, ze to vsetko musim vediet naplnit sama sebe a milovat seba ❤ Lebo nikto, ani taky fakt uprimny a citlivy chlap, to nedokaze naplnat nonstop, kazdy
ma svoje zranenia a kazdy musi zacelit svoje diery a rany sam a davat to prijatie a empatiu a sucit sam sebe. Aj on sa to uci , uz bezomna, aj ja.

dadis
24. feb 2026

@anonym_autor To je ten zenaty klient, co ta balil cely jeden tyzden a po prvom uzasnom sexe v hoteli sa prestal ozyvat? 😁

anonym_deefe0
24. feb 2026

Áno, zažila som. Žila som svoj sen a po 6r, po zásnubách, keď sme plánovali ďalšie životné kroky náhle tragicky zomrel.

autor
24. feb 2026
@anonym_deefe0

Áno, zažila som. Žila som svoj sen a po 6r, po zásnubách, keď sme plánovali ďalšie životné kroky náhle tragicky zomrel.

@anonym_deefe0 To mi je veľmi lúto.

minenkaa
24. feb 2026

Vdaka bohu nie

anonym_383853
24. feb 2026

Dokonale vztahy podla mna neexistuju, len si jeden toho druheho docasne (alebo spätne) idealizuje.

anonym_deefe0
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_deefe0 To mi je veľmi lúto.

@anonym_autor preto si váž každý deň, že si zdravá, že je on zdravý, že obaja žijete. Nič nie je dôležitejšie. Dala by som všetko za to, aby tu bol, žil a bol šťastný niekde inde, s nejakou inou.

biba_18
24. feb 2026

fakt ste to čítali? 😲 😂

anonym_0996dc
24. feb 2026
@biba_18

fakt ste to čítali? 😲 😂

@biba_18 ano. preco nie? Nechapem ludi, co travia cas na internete, na stranke plnej hlavne slov a clankov, a pindaju, ze tam treba nieco citat. Preco si nepustia teda Disney+, alebo nejdu von zasportovat, zatancovat?

autor
24. feb 2026
@anonym_deefe0

@anonym_autor preto si váž každý deň, že si zdravá, že je on zdravý, že obaja žijete. Nič nie je dôležitejšie. Dala by som všetko za to, aby tu bol, žil a bol šťastný niekde inde, s nejakou inou.

@anonym_deefe0 Ale chápeš. Žijeme úžasne, dokonale, takmer v nebesiach, a zrazu sa ten jeden vytratí. Ostaneš sama so všetkými tými spomienkami a so všetkým tým zažitým. Spoznáš niekoho iného, ktorý je úžasný, ale iba obyčajný…
Ako sa cíti on? Keď vie, že stále máš hlavu v nebesiach a stále spomínaš, stále porovnávaš, stále si nevieš zvyknúť. Čo to znamená pre neho? Normálneho smrteľníka. Človeka, ktorý ťa miluje, ale ty mu vieš dať iba málo naspäť v tvojom meradle.

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_deefe0 Ale chápeš. Žijeme úžasne, dokonale, takmer v nebesiach, a zrazu sa ten jeden vytratí. Ostaneš sama so všetkými tými spomienkami a so všetkým tým zažitým. Spoznáš niekoho iného, ktorý je úžasný, ale iba obyčajný…
Ako sa cíti on? Keď vie, že stále máš hlavu v nebesiach a stále spomínaš, stále porovnávaš, stále si nevieš zvyknúť. Čo to znamená pre neho? Normálneho smrteľníka. Človeka, ktorý ťa miluje, ale ty mu vieš dať iba málo naspäť v tvojom meradle.

@anonym_autor a prečo ideš potom do vzťahu,keď ti dotyčný nie je dosť dobrý

autor
24. feb 2026
@biba_18

fakt ste to čítali? 😲 😂

@biba_18 kľudne to pre tvoju úroveň osobnosti nakreslím ak chceš.

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_autor

@biba_18 kľudne to pre tvoju úroveň osobnosti nakreslím ak chceš.

@anonym_autor jeej nakresli,ja som to tiež nedočítala

anonym_0996dc
24. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor a prečo ideš potom do vzťahu,keď ti dotyčný nie je dosť dobrý

@minenkaa ludia skusaju, lebo byt bez vztahu je pre nich niekedy neznesitelne. ...Lebo dufaju, ze ten novy vztah sa rozbehne a bude taky skvely ako ten predtym. ... Lebo citia natlak od rodiny a okolia, ze vztah "musia" mat, inak je cela rodinna oslava na Vianoce trapenie a otravne otazky, vycitky....

autor
24. feb 2026
@anonym_0996dc

@minenkaa ludia skusaju, lebo byt bez vztahu je pre nich niekedy neznesitelne. ...Lebo dufaju, ze ten novy vztah sa rozbehne a bude taky skvely ako ten predtym. ... Lebo citia natlak od rodiny a okolia, ze vztah "musia" mat, inak je cela rodinna oslava na Vianoce trapenie a otravne otazky, vycitky....

@anonym_0996dc Presne si to vystihla. Ale že úplne dokonale. Nechcem tým nikomu ubližiť no je to jediná možosť a vec čo sa odomňa očakáva

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_0996dc

@anonym_0996dc toto sa deje?
Ako ta môže niekto nútiť ist do vzdajú ak nechceš ,no ak sú vzťahy o dufani, tak už viem prečo je toľko ľudí nespokojných ,ale je to ich chyba a nie toho druhého

biba_18
24. feb 2026

@anonym_0996dc poukazujem na štýl. takže ty síce čítaš, ale nepremýšľaš pri tom 😉 iba si domýšľaš ...

biba_18
24. feb 2026

@anonym_autor nakresli pls ... aj keď myslím že vieš ako som to myslela ... 😉

nominativ
24. feb 2026

Toto sa môže stať iba v prípade, že jeden z dvojice zomrie a je nenávratne preč naozaj z ničoho nič. Pokiaľ sa len tak vytratí, že sa rozídete - žila si v nejakej ilúzii dokonalosti. A to by mne stačilo na to, aby som si to znechutila celé.

Tvojimi vzletnými slovami: Fungovala si na pozlátku v domnienke, že ide o pravé zlato. A hoci si už zistila, že to bola obyčajná bižutéria, odmietaš to prijať. Wow efekt je nič z dlhodobého hľadiska. Vždy vyprchá. Vždy sa všetko opozerá a zunuje, aj Sixtínska kaplnka, keby v nej máš žiť.

autor
24. feb 2026
@minenkaa

@anonym_0996dc toto sa deje?
Ako ta môže niekto nútiť ist do vzdajú ak nechceš ,no ak sú vzťahy o dufani, tak už viem prečo je toľko ľudí nespokojných ,ale je to ich chyba a nie toho druhého

@biba_18 prečo mám dojem, že zrovna vy dve ste tu boli včera označené za najotravnejšie?
@minenkaa

henrietkatr
24. feb 2026

nechapem tie reci okolo toho, ako je to napisane. napisane je to fajn, ak by to bol daky plytky pribeh s gramatickymi chybami, zase by tu bola len sama kritika, tak sa spamatajte trosku 😀

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_autor

@biba_18 prečo mám dojem, že zrovna vy dve ste tu boli včera označené za najotravnejšie?
@minenkaa

@anonym_autor jeej si si všimla? Aj ja sim to videla a veeelmi ma to potešilo
Vies,ja som občas protivná ,ale žijem reálny zivot a nepreserkam si ho v sne ,ak sa s tebou rozišiel ,tak pre neho to asi bolo skôr peklo ako radosť

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_autor

@minenkaa

@anonym_autor podľa toho obrázku chces ist do vesmíru ,kde si zila iný živiť ako je na zemi

biba_18
24. feb 2026

@henrietkatr ten príbeh je v podstate plytký - vysnila si princa a ten princ ju okašlal... len namiesto princa spomína astronautov a podobne ...
môj príspevok bol o inom 😉

lauriik
24. feb 2026

To nebol uzasny vztah ale maximalne tak uzasny sex, prvotna chemia, zamilovanie. V uzasnom vztahu by ti chlap len tak nezdrhol bez slova. Vztahy su o inom.

64ka
Odpoveď bola odstránená
anonym_deefe0
24. feb 2026
@64ka
Odpoveď bola zmazaná

@64ka zablokujú ťa raz dva Lukáš Zíma

anonym_bed963
24. feb 2026

Nečítam, ale radím dať včas dole ružové okuliare. Je plno rozvedených žien 🙉

anonym_77fafd
24. feb 2026

@anonym_autor pretože si nenarušila nato, aby si lietala na oblaciku, ale.aby si sa niečo naučila a zažila, aby si cez životné skúšky rástla a aj tvoja duša sa rozvíjala. Práve si prežila epizódu divadelného predstavenia a to skončilo, tak šup do reality a na zem a pracuj na sebe a svojom životnom poslaní, a vytrvalo nes svoj osud na svojich bedrách.

Strana
z3