icon

Zbalili ste prvá chlapa?

25. sep 2025

ahojte, je tu nejaka ktora prva zbalila svojho chlapa ? alebo urobila prvy krok ? len zo zaujímavosti 😅

anonym_a1fa37
25. sep 2025

Manžela nie ale iného ano, napisala som mu prvá.

andrejka1974
25. sep 2025

@anonym_autor ano ja base zoznámenie bolo srandovne a bolo to keď som mala 16 a manželia smú už skoro 33 rokov

oliviabb
25. sep 2025

@anonym_autor áno, môj povie, že som si ho ulovila 😄. Keby som ho neoslovila, tak sa nedočkám. Ale to som vedela, že pri náhodnom stretnutí si ma okukával a pred spoločnými známymi niečo povedal. Jasne, že mi to povedali. Tak som nabrala odvahu.

anonym_bff260
25. sep 2025

Áno, už viackrát, posobím nedostupne a tak by som márne čakala.. žiaden sa nebránil zatiaľ

anonym_b596bd
25. sep 2025

Áno, som akčná. Neviem, keby nebolo mojej iniciatívy či by sme boli spolu. Ale nebola som zas otravná. Len som mu iniciatívne napísala keď som sa chcela stretnúť a už to išlo postupne.

zuzanita1609
25. sep 2025

Zbaliť som ho mala do bublinkovej fólie,alebo by stačílo igelitové vreco? 😆 Nie,"zbalil" ma sám a bol tak nervózny,že som mala chvíľu pocit,či nemá nejakú vadu 🤭.

domkakvet
25. sep 2025

@anonym_autor ano a v mojom pripade nikdy vztah potom nevydrzal, nehovorim, ze to musi byt pravidlom a ze dovod rozchodu nebol iny, ale isla by som podla starych pravidiel a ak by ma chlap neulovil nezacinala by som s nim. Naznaky ano, ale nieco priame rozhodne nie.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená