icon

Zdieľa váš partner osobné rozhovory s inými?

zacharovi
19. jan 2024

Vcera som manželovi ukazala inzerat dom na predaj...ako asi nedostanemw hypoteku, ale zaujimal ma jeho nazor, ze ci sa mu paci a mozno skusime podat hypoteku...
Nechali sme to otvorene a na druhy den pocujem ze rano vola bratovi a posiela mu link na dom
Nastvalo ma, ze sme sa nedohodli ze to budeme zverejňovať v rodine, ze chceme kupit dom. Bom to nas osobnu rozhovor, chapete medzi manzelmi a ich do toho nic, ked to nie je aktualne.
Mame zasadu, ze nase osobne rozhovory zostavaju medzi nami. Tak je to v pohode, ze on posle link bratovi, povie ze mozno pojdeme pozrieť l, aky ma nazor na dom....a povie mi, ze on sa moze zdieľať s čim chce a s kym chce?!
To aj ja mozem potom vesat komu chcem na nos co mi on osobne povie ?!!!

Strana
z2
kroska18
19. jan 2024

Bývať v dome je úplne iný level, ak zbytok rodiny býva po bytovkách. Môže to v hlavách jednotlivých členov spôsobiť posun vo vnímaní autorky a jej muža. Tejto pravdepodobnej konkurencii možno autorka chcela podvedome predísť, kým si ona s manželom neujasnia veci. Alebo chcela, aby ich nápad niekto neprevzal a nepredbehol ich.

bluka2
19. jan 2024

zrejme fakt, že sa ti páči nejaký dom nepovažoval za osobnú vec a úprimne, ani mne by nenapadlo, že sa na to vzťahuje nejaká confidentiality

pochod
20. jan 2024

@zacharovi je to normálne a prehanas chudák tvoj muž 😄

Strana
z2