Zdražovanie a rozchod
Som vo veĺmi zléj situácii a zvažujem čo robiť.Zarobím v čistom 650€,žijem dlhé roky s mužom a máme deti.Nie sme manželia,žijem v jeho byte.Mne tu nepatrí nič.Viac rokov už máme zlý vzťah a už ma v poslednéj dobe vyhadzuje.Aj pri najmenšom konflikte hovorí aby som vypadla z jeho bytu.Vulgarne mi nadáva.O deti ani domácnosť sa nikdy nestaral.Je szčo a daňové priznanie si tento rok podal stratové.Pritom zarába viac než dobre ale dobre sa má len on pretože deťom na oblečenie,obuv nedá nič.Neberie ich ani na výlety.Pomôcť z rodiny mi nemá kto.Čo by ste robili na mojom mieste? Išli by ste načas do azyláku alebo si prenajali byt? Keď z výplaty zaplatím prenájom bytu nič mi neostane.V súčastnéj situácii kedy sa všetko zdražuje nevidím žiadne východisko.Momentálne mám ušetrených 1250€ čo je na začiatok veĺmi málo.Lepšiu robotu nezoženiem,nemám adekvátne vzdelanie a ak budem mať 2 práce zanedbám svoje deti a domácnosť.Ďakujem za každú radu.
No ale pokial nebudeš mat dve prace, od chlapa ťažko odídeš. A v tom je ten problém. Či? Ty niesi v situácii, že ti chlap da a pomôže, ty od neho nemáš ani pomoc, da ti max výživné.
Ak by si chcela ušetrit v charite vo Vajnoroch ponukame obutie a oblecenie pre deti bezplatne. Napis mi ak budeš chciet.
Poziadat o vyzivne rodinne pridavky na seba plus bonus.Jq s 2 detmi zujem dokopy so vsetkym 1000 a vyzijeme.