icon

Žena ma odmieta

14. aug 2023

Zdravim vas
Som chlap a potrebujem poradit od vas, mile zeny.
Zalubil som sa, co som ani necakal, po rokoch. Som styridsiatnik, mam za sebou bezutesne manzelstvo, deti v pubertalnom veku, slusnu karieru.
A spoznal som zenu, ktora otriasla mojim svetom, nadhernu, empaticku, slusnu, milujucu, vzdelanu.
Problem je, ze ma odmietla a ja na nu neviem a nechcem zabudnut.
Citil som pri nej to, co doteraz pri ziadnej.

Strana
z2
denisa244
14. aug 2023

zúfalý chlap, čo nemá čo na robote😉 môže mi ísť trávnik pokosiť, atď hneď by som mu niečo našla. Lebo sa asi moc nudí.😀

autor
14. aug 2023

@denisa244 aj ty si tu zas🙄

autor
14. aug 2023

@denisa244 ved byvas v bytovke.

denisa244
14. aug 2023

@oliolijanka 👍😀

oliolijanka
14. aug 2023

@denisa244 🤷‍♀️😀

denisa244
14. aug 2023

asi ťažko v bytovke, keď potrebujem pokosiť trávnik🙄

la_dolce_vita
14. aug 2023

@denisa244 tento typek mal v oktobri krasnu a slusnu manzelku haha

oliolijanka
14. aug 2023

@la_dolce_vita Ale ved to bolo bezutesne manzelstvo, aj ked bola krasna a slusna.
Ale podla prispevkov z minuleho tyzdna toto bezutesne manzelstvo stale pokracuje😊

autor
14. aug 2023

@denisa244 ved si pokos. Aspon schudnes

oliolijanka
14. aug 2023

@denisa244 On sa tu vcera vydaval za 42 kilovu cerstvorodicku s umelymi kozami(ktorymi koji imaginarne dietatko). Tak vsetky mamicky, ktore mame viac ako 42 kil, mame chlapske ruky a majestatne velku hlavu podla neho😀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

denisa244
14. aug 2023

si nejaký drzý alebo drzá, nikdy sme sa nestretli, tak nerieš moju váhu.

hugger
14. aug 2023

@denisa244 podla mna je to omg1992. Takto empaticky vie zeny oslovit len on 😁

pralinka25
14. aug 2023

tak to je na tabletky a kazajku potom ako vidim

samanta44
14. aug 2023

Tvoja silná láska asi pramení z nedostatku lásky ktorú nemáš doma . preto si sa upútal na inú možno nieje ani taká dokonalá ako ju vidíš

oliolijanka
14. aug 2023

@autor Este si nenapisal, v com potrebujes poradit? Tak sa na nas nemozes hnevat, ze nepiseme k teme.

V com je vlastne problem? Chces tu krehku, porcelanovu zenu s tvarou dietata, ktoru chces navzdy ochranovat, ziskat spät, alebo chces na nu zabudnut?
Alebo si myslis, ze to tu cita a davas jej odkazy, aka je krehka a uzasna?

Ziadna zena, nie este taka porcelanovo krehka, uzasna, nadherna, vzdelana, empaticka, o teba zaujem mat uz nebude. Ved si zenaty, manzelku si podviedol s milenkou, milenku s druhou milenkou, mas tretie dieta, ktore si nepriznal a podla prispevkov na mk, mas dost velky psychicky problem. Takze niet pomoci, tu zenu nebudes nikdy mat.
Tak uz len ti ostava poradit, ako na nu zabudnut, ci?😁

tenerifka
14. aug 2023

Prva zena, ktora ma skutocne spravne hodnoty. Nadherna zvonku i zvnutra. Najkrajsie a najkrehkejsie stvorenie na svete. Jemna ako letny vanok, krehka ako porcelan, nadherna zena s tvarou dietata, ktoru tuzis ochranovat a nosit na rukach zvysok zivota.

Ok, a teda okrem toho, ze vyzera ako porcelanova babika, ake ma hodnoty?, okrem toho, ze ta nechce.....

jan510
14. aug 2023

Jezisi zeny, nereagujte na neho, alebo aspon nespominajte mna a ine diskusie, lebo naozaj si bude mysliet ze ja ho sledujem a vam davam echo.

@denisa244 on si ta zrejme pomylil so mnou, lebo vyzera ze moja vaha ho skrie uz dlhodobo. Zial 73 kil som mala vzdy a bohuzial nie kazdemu moj vyzor sadne, ved nemusim sa pacit kazdemu. To uz zial neovplyvnim, nikdy som nemala nudzu o napadnikov ani s tymi kilami. Komu vadim, nech sa na mna nepozera a chvalabohu mam kopec ludi okolo seba, ktori ma maju radi a ja ich.
Boli casy ked dotycny ma minimalne rok dobyjal a chcel byt so mnou v kontakte, no tie casy su prec, sam sa rozhodol ukoncit nase priatelstvo ( po rokoch a mojej operacii) ja to respektujem a zariadila som sa bez neho. Nie som z toho ani zrutena ani nic, mam priatelov, kamarata s ktorym si rozumiem, robim si doktorat, proste zivot ide dalej. Rozhodol sa, ja to plne respektujem, priatelstvo s nim uz nepripada v uvahu. Je dost mozne, ze ozaj je nestastne zalubeny, a chcel polutovat, to uz naozaj netusim kde je pravda. Život ide dalej a na pokeci je kopec zien. A kazde sklamanie raz preboli. Prajem mu vela sil, nech to prekona a najde inu porcelanovu babiku.
Ak uz aj najdete nejaku diskusiu skuste radit neutralne nie hned spominat mna, lebo ja uz to mam naozaj uzavrete. Dotycnemu prajem vela sil, co najmenej problemov a snad ho ta kybersikana na koniku jedneho dna prejde. Uz to trva vyse roka. Zatial som porusila svoje foto, nic nepridavam verejne, odstranila firemny ucet, fb publikum zuzila na sukromny , dokonca aj foto z dovolenky mam len sukromne. Snad jedneho dna uz budem mat pokoj a presedla na iny objekt zaujmu. Uz nech robi co chce a s kym chce. Prajem vsetkym vela stastia 😊.

ysseba
14. aug 2023

Si rozvedený?

daniela2202
14. aug 2023

Bojováááťťť 😁👉👉👉👉

denisa244
14. aug 2023

@daniela2202 zbytočne bude bojovať, keď sa nevie správať k ženám úctivo. Čo diskusia, to samé urážky.

kiwi3
14. aug 2023

@daniela2202 nerob tej spanilej deve zle, určite je rada, že ma pokoj. Ktovie, či si toho druhého radšej nevymyslela.

karolinakr
14. aug 2023

@jan510 a ty si porcelanova babika, ktoru chce nosit na rukach? kto je on vlastne?

jan510
14. aug 2023

@karolinakr nie ja babika nie som

karolinakr
14. aug 2023

Ja som taketo opisy čitala v knihe Morský vlk od Jack London, cela druha polka knihy je o žene lahkej ako pierko, ktora sa vznáša nad zemou a je taka krehka, že sa rozpadne, ked ju silne stlačíš..

subartic
14. aug 2023

Prečítala som si tie formulácie a zježili sa mi všetky chlpy na rukách . Preboha len toto nemať doma. Po týždni by som sa ani nenajedla čo by som mala zalepené ústa cukrom z tých jeho vyjadrení . Žiadna žena nie je dokonalá , všetky máme karpiny v očiach ráno , sme strapaté , rozcuchané , dokonca aj prdíme, mnohé z nás trpia PMS atď, máme proste mnoho nedokonalostí pretože sme ľudia , často a hlavne pri deťoch sa viac podobáme na tú bláznivú z Babičky ako na vílu Amálku . Chlape ty sa zobuď a hľadaj k sebe niečo reálne .

adriankomoj
15. aug 2023

😄😄😄😄

yanka8952
15. aug 2023

Ahoj. náhody sa nedejú. treba sa pozrieť do svojho vnútra. spýtaj sa: prečo túžim po niekom, kto nechce byť so mnou? kde som zažil podobnú skúsenosť? možno sa dopracuješ k maminke a zistíš, že tvoja túžba je projekcia na inú ženu. a všeobecne pracuj ako muž na svojom sebavedomí - vtedy ti bude jedno, že ťa nejaká nechce, lebo je kopec ďalších a možno ešte vhodnejších žien pre teba. kukni web www.poriadnychlap.webnode.sk/blog

Strana
z2