Žena sa chce rozviesť, ale ja ju milujem
Dobry den. Som Muž . A prišiel som si o Radu. Mame problem z Manželkou. Sme spolu 8 rokou mame krasneho syna. Spravil som hlupost . Pisal som si v robote s koleginou a manzelka to nazvala flirt. Momentalne sa chce rozviest. Nepodviedol som ju. Stale hovori o rozvode. Je to hrozne tazke kedze ich oboch Milujem. Som snimi kazdy den aj ked je to takto. Dohodli sme sa ze skusime po tejto Prasivej Corone 19 manzelsku poradnu aj ked mi povedala ze nevie co od toho cakam. Som stoho na prasky. Myslite ze je niake riesenie. Myslim ze obaja sa nechceme niako extremne rozviest ale ona vraj to inak nejde. :( poradte.prosim
@mako987
Raz som niečo podobne našla vtedy už môjmu ex, chcela som sa cez to preniest, ale stále som to mala v hlave. Po pár mesiacoch som to ukončila. Nič lepšie som nemohla urobiť.
Moja rada-sekaj sakra dobrotu, musí fakt vidieť, že to neskutočne ľutuješ. Ale keď to už našla, bude to mat už navždy v hlave. Zahodil si do koša úplne celú dôveru, ktorú si si cely čas budoval. A to opäť obnoviť bude vdaka tomu, čo si urobil 2x tak ťažšie. A tam, kde nie je dôvera to je už celé na hovno. Pomaly sa snaž, aby ti opäť verila, ak to bude možné.
Tak ti treba...

@mako987 a ako dlho to už riešite?