icon

Žena vymazala správy

hellsing
25. apr 2025

Ahojte.
Tyka sa to dievcata z poslednej mojej temy. Nepisal som jej odvtedy co zrusila planovane stretnutie, ale na velku noc (pondelok)som jej napisal ako aj inym,zaprial pekne sviatky.
Odpisala, ze dakujem a ze na mna myslela. Tak som jej na to napisal, ze povie viac ked sa uvidime. Dnes mi zasvietil displej a videl som od nej spravu, ako mi napisala, ze by sa chcela stretnut buduci tyzden a smajlik. Kedze som mal pracu, tak som 2 hodiny nechytil telefon do ruky. Chcel som na to odpovedat neskor a pozeram , ze spravy vymazala. Otazka, mam sa jej opytat co sa stalo, alebo ju konfrontovat s tym, ze viem co tam bolo napisane a ci chce to stretnutie?
Alebo nechat tak par dni na pokoji,tyzdne? Alebo radsej sa jej vobec neozvat. Len ci to nebude vyzerat tak, ze som urazeny alebo neviem. Nerozumiem zenam a takemuto spravaniu.

Strana
z3
zuzanita1609
25. apr 2025

Takže od pondelka nepísala, ozvala sa v piatok,čiže dnes. Asi jej nevyšla piatková akcia,tak sa ozve,či sa chytíš. Prepáč za úprimnosť,ale my ženy,niektoré, sme niekedy fakt také "mršky". Nič z toho,len mala slabú chvíľku v piatok 😏

klementinka58
25. apr 2025

moze byt aj psychicky chora, labilna alebo sa len zabava

srbskalizzy
25. apr 2025

Si bol nahradny plan a sa jej niekto ozval ze nakoniec idu niekde na zurku tak to zmazala. Lebo, keby ozaj chce stebou ist von, nezmaze to.

januska12323
25. apr 2025

Zahráva sa s tebou presne ako vtedy, ja neviem čomu chceš rozumieť.

gribka1
25. apr 2025

Možno, že si myslí, že dlho rozmýšľaš, tak si myslela, že nemáš záujem. Nepamätám si tvoj príbeh, lebo môže to byť inak. Ale na tvojom mieste asi odpíšem, že si jej chcel odpísať, že prečo vymazala, so smajlíkom.

nynia
25. apr 2025

Uprimne obidvaja musite byt trocha mimo. U mna uz davno by som takeho napadnika mazala bez precitania alebo zablokovala keby si nedal pokoj, ved je to cele smiesne ako sa ti ozyva a potom neozyva. Cudujem sa, ze s nou stracas cas.

viestta
25. apr 2025

Este stale si nepochopil, ze ta nechce? Uz by si sa fakt mal posunut dalej a nenechal so sebou nacvicovat. Vsak si pre nu iba tajtrlik na zabavu, vazne to s tebou nemysli a mozno ani nikdy nemyslela. A ak aj myslela, uz ju to davno preslo, pretoze si otravny.

marhulka13
25. apr 2025

@hellsing a to je stále ta istá?

hellsing
autor
25. apr 2025
@marhulka13

@hellsing a to je stále ta istá?

@zuzanita1609 Bolo tam pisane , ze sa chce stretnut pondelok.

@gribka1 Dve hodiny snad nie je dlha doba, a nechcel som byt za trtka co hned chyta telefon do ruky a odpisuje kazdej na pipnutie.

@januska12323
@nynia
@viestta
@marhulka13
Asi vam zjavne unika , ze nepisem o tej predoslej co mi rozkopavala byt a podobne.
Tu pisem, ze som ju prvykrat videl pred mesiacom kde sme sa zabavali smiali, len potom mi napisala, ze sa uz nechcela stretnut z dovodu, ze mala pocit, ze to este nemam ulezane, predosli vztah. Tak som sa jej odvtedy neozval. Dnes mi dosla sprava s textom, ze sa chce strenut v pondelok.

zuzanita1609
25. apr 2025
@hellsing

@gribka1 Dve hodiny snad nie je dlha doba, a nechcel som byt za trtka co hned chyta telefon do ruky a odpisuje kazdej na pipnutie.

@januska12323
@nynia
@viestta
@marhulka13
Asi vam zjavne unika , ze nepisem o tej predoslej co mi rozkopavala byt a podobne.
Tu pisem, ze som ju prvykrat videl pred mesiacom kde sme sa zabavali smiali, len potom mi napisala, ze sa uz nechcela stretnut z dovodu, ze mala pocit, ze to este nemam ulezane, predosli vztah. Tak som sa jej odvtedy neozval. Dnes mi dosla sprava s textom, ze sa chce strenut v pondelok.

@hellsing Čože ti predošlá robila? Rozkopávala byt? 😲 To kde chodíš na tieto typy žien? 🤨 Skús chvíľu prestať hľadať,dobre myslená rada.

viestta
25. apr 2025
@hellsing

@januska12323
@nynia
@viestta
@marhulka13

@hellsing ty si tak zufaly niekoho mat, ze nakoniec nikoho mat nebudes. Daj si pauzu, neries ziadne baby a uprac si v hlave. Ziadna zena nepotrebuje mat pri sebe zufalca, ktoreho treba utesovat. Jedine, ze by trpela samaritanskym komplexom. takom pripade si idelny kandidat.

nynia
25. apr 2025
@hellsing

@januska12323
@nynia
@viestta
@marhulka13

@hellsing nepoznam zenu a ani muza, ktory keby mal naozaj zaujem o druheho a vazny vztah po 2hodinach by vymazal spravu s navrhom o stretnutie. To proste neexistuje.

hellsing
autor
25. apr 2025
@nynia

@hellsing nepoznam zenu a ani muza, ktory keby mal naozaj zaujem o druheho a vazny vztah po 2hodinach by vymazal spravu s navrhom o stretnutie. To proste neexistuje.

@zuzanita1609 Toto je ine dievca preboha.

@viestta Pises ty co si tu 24/7 a v kazdej teme smradis.
@nynia Neviem, preto sa pytam, ci ma vyznam sa jej opytat co sa stalo, preco to vymazala alebo to nechat tak.
V stredu som sa stretol s babou, chce aby sme si ked bude teplejsie spolu jazdili kade tade po hradzi.
V nedelu sa vidim s inou a buduci tyzden si vyjdem von s babou ktoru som uz parkrat videl. Pojdeme sa najest. Ja sa proste rad socializujem a nemusi to byt za ucelom hned chodenia.

hellsing
autor
25. apr 2025
@gribka1

Možno, že si myslí, že dlho rozmýšľaš, tak si myslela, že nemáš záujem. Nepamätám si tvoj príbeh, lebo môže to byť inak. Ale na tvojom mieste asi odpíšem, že si jej chcel odpísať, že prečo vymazala, so smajlíkom.

@gribka1 Je to ine dievca, a tak som mal pracu, nechcel som hned chytat telefon do ruk a odpisovat.

lindous
25. apr 2025

Ja tu naozaj nevidím dôvod chodiť okolo horúcej kaše a hrať nejaké hry, že sa ozvem, neozvem, tak a tak dlho počkám kým odpíšem atď… spravila by som to ako napísala gibrika vyššie, žiadna nejaká konfrontácia, proste milo ale zároveň priamo, nech vieš na čom si… ak nebude reagovať, tak pamätaj, že aj žiadna odpoveď je odpoveď… ak má záujem a len spanikárila, chytí sa a nepokazíš to… a ak nemá záujem, tak je jedno ako zareaguješ, lebo nemáš čo pokaziť

zuzanita1609
25. apr 2025
@hellsing

@nynia Neviem, preto sa pytam, ci ma vyznam sa jej opytat co sa stalo, preco to vymazala alebo to nechat tak.
V stredu som sa stretol s babou, chce aby sme si ked bude teplejsie spolu jazdili kade tade po hradzi.
V nedelu sa vidim s inou a buduci tyzden si vyjdem von s babou ktoru som uz parkrat videl. Pojdeme sa najest. Ja sa proste rad socializujem a nemusi to byt za ucelom hned chodenia.

@hellsing Socializuješ sa? No nehnevaj sa,ale najskôr prestaň urážať ženy na ženskom fóre za to,keď ti napíšu od srdca a nechápem,čo si vlastne chcel touto dnešnou témou povedať? Tak jej píš,nech sa neskôr opäť tu objavíš.

nynia
25. apr 2025
@hellsing

@hellsing vsak ked mas tolko napadnicok co ta trapi prave tato? O to viac sa na nu mozes vykaslat.

hellsing
autor
25. apr 2025
@nynia

@hellsing vsak ked mas tolko napadnicok co ta trapi prave tato? O to viac sa na nu mozes vykaslat.

@lindous Ano tak rozmyslam, ze by som sa jej opytal preco to nakoniec zmazala. Ale nechcel som hned pisat ako zufalec, ci to chce cas. Predsa ako to vidi zensky pohlad.

@zuzanita1609 Tak nech mi tu hlavne nevypisuje tie svoje bludy osoba co tu otravuje 24/7.

@nynia Pretoze, by som sa s nou rad stretol, nevidim v tom problem si vyrazit von a pobavit sa. Bol som sa kamaratkami na dovolenke nedavno, tak vieme si sharovat co sme zazili za posledny mesiac.

earlgrey
25. apr 2025

Normálne jej napíš, že si správu videl, len si mal prácu, tak si nemohol odpísať...a že nabudúce nech správy nemaže, lebo to k ničomu dobrému nevedie...nebuď ťuťko a priamo, na rovinu napísať...neodpíše, tak kašli na to...odpíše, choď s ňou von, ak to chceš...je to tvoj život a ako si ho zariadíš, taký budeš žiť...

zuzanita1609
25. apr 2025
@hellsing

@lindous Ano tak rozmyslam, ze by som sa jej opytal preco to nakoniec zmazala. Ale nechcel som hned pisat ako zufalec, ci to chce cas. Predsa ako to vidi zensky pohlad.

@zuzanita1609 Tak nech mi tu hlavne nevypisuje tie svoje bludy osoba co tu otravuje 24/7.

@nynia Pretoze, by som sa s nou rad stretol, nevidim v tom problem si vyrazit von a pobavit sa. Bol som sa kamaratkami na dovolenke nedavno, tak vieme si sharovat co sme zazili za posledny mesiac.

@hellsing môžem sa opýtať na tvoj vek? Ale len čisto preto, či si tak naivný, mladý,preto,alebo len neskúsený komunikovať so ženami. Je piatok,čiže jej odpíš a nabudúci pondelok si opäť všimneš rozsvietený displej,keď odpíše. Akože toto ťa baví,sa takto doťahovať? 😏

huxy
25. apr 2025

Ja sa priznám, že som niečo podobné robila ex. S tým rozdielom, že si správu prečítal a proste nereagoval, neodpisoval aj pár hodín. Mňa to vytáčalo a neraz som to potom vymazala, aj keď som si bola vedomá toho, že to už čítal 😅🤷🏼‍♀️

esther100
25. apr 2025

Možno to písala niekomu inému, tebe to poslala omylom a tak to vymazala

nynia
25. apr 2025
@hellsing

@hellsing ale ona zjavne ma s tym problem ked ta nechce ale zjavne budes strateny pripad. Normalny clovek pochopi, ze ked vymazala spravu tak jednoducho nema zaujem.

hellsing
autor
25. apr 2025
@zuzanita1609

@hellsing môžem sa opýtať na tvoj vek? Ale len čisto preto, či si tak naivný, mladý,preto,alebo len neskúsený komunikovať so ženami. Je piatok,čiže jej odpíš a nabudúci pondelok si opäť všimneš rozsvietený displej,keď odpíše. Akože toto ťa baví,sa takto doťahovať? 😏

@lindous
@earlgrey
@zuzanita1609 Ako poviete 🙂

karolinakr
25. apr 2025
@hellsing

@lindous
@earlgrey
@zuzanita1609 Ako poviete 🙂

@hellsing odpíš, áno, idem !

candii
25. apr 2025

Normálne to vymazala lebo ju zneistilo že dlho neodpisuješ , že nemáš proste záujem a nechcela aby si si myslel že sa vnucuje alebo čo. Normalne jej odpis že sa rád stretneš

dadis
25. apr 2025

Co ti vobec napadlo 2h neodpisovat 🙄. Tiez by som zneistela a spravu zmazala..neznasam taketo hry. Hlavne v tejto dobe, ked spravy pipaju na hodinkach a ked mi na niekom zalezi, odpisem co najskor..

hellsing
autor
25. apr 2025
@dadis

Co ti vobec napadlo 2h neodpisovat 🙄. Tiez by som zneistela a spravu zmazala..neznasam taketo hry. Hlavne v tejto dobe, ked spravy pipaju na hodinkach a ked mi na niekom zalezi, odpisem co najskor..

@candii
@dadis
Necudujem sa, ze zenam ani zenu nerozumeju, niektore povedia, ze netreba hned odpisovat , aby chlap nevyzeral ako zufalec co len ciha na telefone a druhe nevedia vydrzat pol hodinu do spravy. 🙂 Mal som proste pracu , backlog ktory som chcel stiahnut. Ja som na jej spravy pred mesiacom cakal aj den kym odpisala. Taky je zivot , ze nedostanes odpoved hned.

earlgrey
25. apr 2025
@dadis

@dadis No nie každý ma smart hodinky a napr. u nás v práci sme mali aj zakázane mať mobil (osobný) pri sebe 🤷‍♀️ takže podľa mňa autor nehral žiadnu hru, len jednoducho pracoval....nebude predsa kvôli princezničke rýchlo odpisovať, aby sa neurazila 😄

dadis
25. apr 2025
@earlgrey

@dadis No nie každý ma smart hodinky a napr. u nás v práci sme mali aj zakázane mať mobil (osobný) pri sebe 🤷‍♀️ takže podľa mňa autor nehral žiadnu hru, len jednoducho pracoval....nebude predsa kvôli princezničke rýchlo odpisovať, aby sa neurazila 😄

@earlgrey Pisali si mesiac, tak asi vie, ze moze odpisovat, ved aj mal prilezitost spravu vidiet na displeji..tak 3 sekundy odpisat: rad sa stretnem, napiseme si cez vikend a dohodneme detaily

Strana
z3