Žena vymazala správy
Ahojte.
Tyka sa to dievcata z poslednej mojej temy. Nepisal som jej odvtedy co zrusila planovane stretnutie, ale na velku noc (pondelok)som jej napisal ako aj inym,zaprial pekne sviatky.
Odpisala, ze dakujem a ze na mna myslela. Tak som jej na to napisal, ze povie viac ked sa uvidime. Dnes mi zasvietil displej a videl som od nej spravu, ako mi napisala, ze by sa chcela stretnut buduci tyzden a smajlik. Kedze som mal pracu, tak som 2 hodiny nechytil telefon do ruky. Chcel som na to odpovedat neskor a pozeram , ze spravy vymazala. Otazka, mam sa jej opytat co sa stalo, alebo ju konfrontovat s tym, ze viem co tam bolo napisane a ci chce to stretnutie?
Alebo nechat tak par dni na pokoji,tyzdne? Alebo radsej sa jej vobec neozvat. Len ci to nebude vyzerat tak, ze som urazeny alebo neviem. Nerozumiem zenam a takemuto spravaniu.
Keď máš o ňu záujem, tak jej napíš, že sa s ňou chceš stretnúť. Muž by mal byť aktívnejší a snažiť sa dievča získať. Ja ako žena tiež nemám rada, keď musím ja byť tá iniciatívnejšia.
Ak o ňu nemáš záujem, tak to nerieš a venuj čas niečomu/niekomu inému.
Napisal som jej o 20:00 , tak uvidime ci aspon zajtra precita spravu 🙂
Updatnem situaciu ked budem mat odpoved.
Podľa mňa si dlhšie nereagoval tak mala pocit že nemáš záujem tak správu vymazala
aj by sa stretlaaj nestretla, možno chcela, ale si to rozmyslela
najpravdepodobnejšie je rozmyslenie - povie áno a robí nie
No neviem, neviem... ja by som ju nevystavoval stresu z toho, že bola schizofrenická... dva dni by som počkal a vonku ju pozval sám... dajako chlapsky. Niečo v štýle "Ahoj Angelika, poď so mnou v pondelok na kávu. Si fajn baba, naposledy to bola zábava a mali by sme si ju spolu ešte zopakovať. Vyhovuje ti viac o ôsmej alebo o deviatej?"
No neviem, neviem... ja by som ju nevystavoval stresu z toho, že bola schizofrenická... dva dni by som počkal a vonku ju pozval sám... dajako chlapsky. Niečo v štýle "Ahoj Angelika, poď so mnou v pondelok na kávu. Si fajn baba, naposledy to bola zábava a mali by sme si ju spolu ešte zopakovať. Vyhovuje ti viac o ôsmej alebo o deviatej?"
@morpheuss nekecej, rovno by si jej poslal foto
@morpheuss nekecej, rovno by si jej poslal foto
@karolinakr dick pic ženám nikdy neposielam... nechcem im skaziť prekvapenie, keď ho uvidia naživo
@karolinakr dick pic ženám nikdy neposielam... nechcem im skaziť prekvapenie, keď ho uvidia naživo
@morpheuss a tuto babam z Mk čo si posielal, to čo bolo?
@morpheuss a tuto babam z Mk čo si posielal, to čo bolo?
@karolinakr Pozor! jedinej babe, ktorej poslal, som bola ja 🤣🤣🤣
@karolinakr Pozor! jedinej babe, ktorej poslal, som bola ja 🤣🤣🤣
@karolinakr @earlgrey žeeeeny... veľmi dobre viete ako to je... že ja nepošlem, ani keď oň ženy prosíkajú... môj stožiar sa dá vidieť len naživo. Prípadne ak sa mi niekto hekne do počítača a ukradne moje spomienkové videá, čo mám natočené s kamarátkami...
@karolinakr @earlgrey žeeeeny... veľmi dobre viete ako to je... že ja nepošlem, ani keď oň ženy prosíkajú... môj stožiar sa dá vidieť len naživo. Prípadne ak sa mi niekto hekne do počítača a ukradne moje spomienkové videá, čo mám natočené s kamarátkami...
@hellsing ty si tak zufaly niekoho mat, ze nakoniec nikoho mat nebudes. Daj si pauzu, neries ziadne baby a uprac si v hlave. Ziadna zena nepotrebuje mat pri sebe zufalca, ktoreho treba utesovat. Jedine, ze by trpela samaritanskym komplexom. takom pripade si idelny kandidat.
@viestta si dostala….nie kazdy clovek znesie pravdu a tento autor nie je Ok. Ked vidim, ze niekto mesiac a potom dalsi mesiac to iste dookola…v takyto pripadoch iba plati, aky isiel taku nasiel…dopraj mu ju 😉
@viestta si dostala….nie kazdy clovek znesie pravdu a tento autor nie je Ok. Ked vidim, ze niekto mesiac a potom dalsi mesiac to iste dookola…v takyto pripadoch iba plati, aky isiel taku nasiel…dopraj mu ju 😉
@betulinka1 mne tiež tento človek nepríde ok. Asi nebude problém v tých ženách ale v ňom. Lebo všetky sú podľa neho zle len on obeť. Asi to bude naopak ako písal - klasický narcis. A oblbol nás tu svojim strastiplnym príbehom všetky 🤣🤣🤣🤦🏼♀️😎
@betulinka1 mne tiež tento človek nepríde ok. Asi nebude problém v tých ženách ale v ňom. Lebo všetky sú podľa neho zle len on obeť. Asi to bude naopak ako písal - klasický narcis. A oblbol nás tu svojim strastiplnym príbehom všetky 🤣🤣🤣🤦🏼♀️😎
@mizoko myslim si, ze nikoho neoblbol iba seba 🤣🤣🤣 len nemusi byt hnusný. Zrovna na Viesttu ktora nikdy nikoho neuráža a vzdy je slušná. Ale to plati tu na MK pre vsetkych, nesuhlasim s niekym, tak nemusim reagovat, rolujem dalej. Netreba urážať . Poslednu dobu sa tu fakt tazko čítajú niektore ponižujúce az urážlivé komentáre. Opakujú sa stale tie iste nicky.
@betulinka1 vsak toto, on chce poradit ale ked mu clovek poradi co by mal spravit to nie. to on nechceeeeee, on chceeee ju. A bude vyplakavat ako male decko ked nedostane lizatko. Ale kto chce kam, pomozme mu tam. Tak mu treba, dobre mu tak.
@mizoko myslim si, ze nikoho neoblbol iba seba 🤣🤣🤣 len nemusi byt hnusný. Zrovna na Viesttu ktora nikdy nikoho neuráža a vzdy je slušná. Ale to plati tu na MK pre vsetkych, nesuhlasim s niekym, tak nemusim reagovat, rolujem dalej. Netreba urážať . Poslednu dobu sa tu fakt tazko čítajú niektore ponižujúce az urážlivé komentáre. Opakujú sa stale tie iste nicky.
@betulinka1 veď o to ide,že viestta ktorá odpisuje slušne a normálne radi tak je k nej hnusný čo absolútne nechápem. Ale ok,ako chce 🙂
@lindous Ano tak rozmyslam, ze by som sa jej opytal preco to nakoniec zmazala. Ale nechcel som hned pisat ako zufalec, ci to chce cas. Predsa ako to vidi zensky pohlad.
@zuzanita1609 Tak nech mi tu hlavne nevypisuje tie svoje bludy osoba co tu otravuje 24/7.
@nynia Pretoze, by som sa s nou rad stretol, nevidim v tom problem si vyrazit von a pobavit sa. Bol som sa kamaratkami na dovolenke nedavno, tak vieme si sharovat co sme zazili za posledny mesiac.
@hellsing neznasam z duse ludi ktory neodpisu na spravu a nechaju ma cakat na odpoved. Ak by som chcela odpoved o par hodin meposielam spravu ale poštového holuba. Taky ludia u mna nemaju šancu a ani ziaden rešpekt. Mozno je ona taka ako ja a kedze si nepreukázal záujem kašle na teba, ved život je krátky tak naco strácať cas s niekým kto ma v ruke 24hod svoj telefón ale caka 2 hodiny pokial odpíše
@morpheuss so´m rozmyšlala odkial maš meno a už konečne som to našla
https://www.youtube.com/watch?v=jvDRfb60nwI@hellsing neznasam z duse ludi ktory neodpisu na spravu a nechaju ma cakat na odpoved. Ak by som chcela odpoved o par hodin meposielam spravu ale poštového holuba. Taky ludia u mna nemaju šancu a ani ziaden rešpekt. Mozno je ona taka ako ja a kedze si nepreukázal záujem kašle na teba, ved život je krátky tak naco strácať cas s niekým kto ma v ruke 24hod svoj telefón ale caka 2 hodiny pokial odpíše
@jania023 V poriadku, aj to je nazor. Pred mesiacom som od nej ja cakal dva dni na spravy. Tu sa jej nedostala hned ale za dve hodiny by si ju precitala. Velmi si sa do toho prispevku vlozila emocne.
Pre info odpisala vetou a smajlikom na konci , ze som ju nevystrasil.
Dalej uz bude co bude.
@zuzanita1609 Bolo tam pisane , ze sa chce stretnut pondelok.
@gribka1 Dve hodiny snad nie je dlha doba, a nechcel som byt za trtka co hned chyta telefon do ruky a odpisuje kazdej na pipnutie.
@januska12323
@nynia
@viestta
@marhulka13
Asi vam zjavne unika , ze nepisem o tej predoslej co mi rozkopavala byt a podobne.
Tu pisem, ze som ju prvykrat videl pred mesiacom kde sme sa zabavali smiali, len potom mi napisala, ze sa uz nechcela stretnut z dovodu, ze mala pocit, ze to este nemam ulezane, predosli vztah. Tak som sa jej odvtedy neozval. Dnes mi dosla sprava s textom, ze sa chce strenut v pondelok.
@hellsing mozno to pisalq inemu,omylom tebe a preto zmazala.
Zena,co sa neozce viac dni, nema zaujem..ked ma zaujem , pise stale
@hellsing neznasam z duse ludi ktory neodpisu na spravu a nechaju ma cakat na odpoved. Ak by som chcela odpoved o par hodin meposielam spravu ale poštového holuba. Taky ludia u mna nemaju šancu a ani ziaden rešpekt. Mozno je ona taka ako ja a kedze si nepreukázal záujem kašle na teba, ved život je krátky tak naco strácať cas s niekým kto ma v ruke 24hod svoj telefón ale caka 2 hodiny pokial odpíše
@jania023 Ty radšej ostaň sama, lebo chlap by si pri tebe ani prdnúť nemohol, kebyže ťa o tom hneď neinformuje, že mu už plyny tlačia na análny otvor...
@morpheuss so´m rozmyšlala odkial maš meno a už konečne som to našla
@karolinakr irónia je, že je to fakt z matrixu a nie z antickej mytológie...a mimochodom, ja si vždy vyberiem modrú tabletku 😉
@hellsing možno čaká na tvoju akciu a ty nič len čakáš na tú jej. Tak to nevydržala napísala ti a keď videla že ty to ani nedvihneš tak si povedala že sa nebude ponižovať a stiahla to. Špekuluješ ako Mara Bačková a rozoberáš jej správu. Vykašli sa na jej správu, nevidel si ju tak sa jej na ňu nepýtaj. A keď jej povieš aj keď nepriamo, že si ju videl a neodpísal, tak budeš za divného. Správaj sa ako muž k žene, ktory ju chce a ktorá možno uvažuje o tom, že chce jeho. Tak ju baľ, snaž sa. Neozývaš sa jej, to si pomyslí, že ju nechceš. Keď ale sa jej ozveš a zavalíš ju svojím chcením tak to zuteká. Nejde o to koľko krát sa jej ozývaš ale ako. Keď ti ona napíše, ozvi sa jej okamžite po prečítaní správy alebo čo najskôr ak. Ale nie že ona napíše vetu a ty sloh. Mal si tu správu keď si ju uvidel otvoriť a napísať: Super, teším sa, mám vymyslieť program, alebo máš už plán? Takýmto potvrdením a otázkou jej dávaš najavo záujem, ale nechávaš jej slobodnú voľbu nie len ohľadom programu, ale aj ďalšej komunikácie. Ak sa jej nechce napíše vymysli ty. A ty odpíšeš ok dám ti vedieť do zajtra rána. A zajtra ráno jej pošleš dva návrhy programu aby si vybrala. Rozdielne nie podobné. A medzi tým jej nepíšeš. Ešte jedna vec, ak ti ona napíše a ty prečítaš správu ozvi sa vždy čo najskôr ale kľudne môžeš napísať aj takto: Odpíšem čo najskôr teraz pomáham babke. Proste píš pravdu a nič len pravdu. Akonáhle začneš analyzovať, špekulovať, plánovať, intrigovať, budeš nečitateľný, neistý, nedôveryhodný. Ak ona uvidí, že jej píšeš ihneď ale súčasne si nechávaš čas pre svoj život, ale plánuješ v ňom aj čas pre ňu, budeš na ňu pôsobiť ako zdravý normálny chalan. Píšem ti aby si písal pravdu. Ak je tou pravdou to, že ty nemáš svoj život a máš plnú hlavu len jej, tak to radšej nepíš pravdu ale zaklam raz, maximálne dvakrát. A potom si spytuj svedomie a uč sa žiť bez nej. Lebo náísať môžeš hocičo, ona ťa pri prvom reálnom rozhovore odhalí. Ženy na citových závislákov a iné druhý pijavíc majú nos. Nebuď taký, buď sám sebou a taký aký si. Prijmi sa. A maj sa rád. Ak si ukecaný tak buď, ale ak si otravný tak sa spýtaj sám seba, prečo? A skús s tým niečo urobiť. No napriek tomu aj otravný sa prijmi a maj sa rád. Ber to ako spátnú väzbu, kritiku, sebareflexiu. To že nie si perfektný, neznamená že si zlý alebo že sa máš cítiť preto vinný a neistý. Neporovnávaj sa s inými, nehodnoť jej reakcie, neboj sa odmietnutia buď na neho pripravený a prijmi ho. Odmietnutie nijako neznižuje tvoju hodnotu. Vlastne chyby tiež nie. Sú krásnou šancou na zlepšovanie sa a učenie sa. Veď to balenie žien je taká zábava. Až ti závidím.
@betulinka1 vsak toto, on chce poradit ale ked mu clovek poradi co by mal spravit to nie. to on nechceeeeee, on chceeee ju. A bude vyplakavat ako male decko ked nedostane lizatko. Ale kto chce kam, pomozme mu tam. Tak mu treba, dobre mu tak.
@hellsing Sorry, ale nepáči sa mi ako si odpísal
@viestta. Ak už ťa nahnevala svojou prostorekosťou, dotkla sa ťa svojím tónom, tak jej napíš jasne a pravdivo čo ti na nej vadí. Lebo 24/7 je čo za argument? Neverím, že to je to čo ti vadilo. Ani ja nemám rád kritiku, nikto ju nemá rád, ale skús teraz potlačiť svoje ego a nájsť trochu pokory. Nie že by si sa musel pred viestou znižovať. Ale tu teraz nejde o jej spôsoby, to sú jej spôsoby, alebo moje spôsoby, pre tvoj problém sú to nepodstatné veci. Mrháš svoju energiu nesprávnym smerom. Ako povedala Adela Vinceová: “Keď nás niečo vystraší, nahnevá, vzbudí v nás pocit krivdy, to sú momenty, ktoré sú pre nás ušité na mieru.” Týmto vyjadrením naznačuje, že situácie, ktoré nás emocionálne zasiahnu, môžu odhaliť naše vnútorné slabiny alebo nezhojené rany. Môže to byť signál, že daná téma alebo reakcia súvisí s niečím v nás, čo si vyžaduje pozornosť a liečenie.
Podľa mňa si uvedomila, že na to stretko by si ju mal prvý zavolať ty ...tak nečakaj kým ona napíše a pozvi ju ty ....zvláštna doba...všetko sa rieši mimo, ale priamo s tou osobou to nevieš vyriešiť....veď ak máš o ňu záujem tak bojuj, snaž sa ju získať, píš, telefonuj zisťuj, stretni sa a bla bla bla....nie tu konšpirovať čo asi a prečo....všetko všetko rieš priamo na rovinu a s ňou a zistíš čo chce alebo nechce....

@dadis No nie každý ma smart hodinky a napr. u nás v práci sme mali aj zakázane mať mobil (osobný) pri sebe 🤷♀️ takže podľa mňa autor nehral žiadnu hru, len jednoducho pracoval....nebude predsa kvôli princezničke rýchlo odpisovať, aby sa neurazila 😄
@dadis Este raz, stretli sme sa prvykrat pred mesiacom v piatok po praci, bolo vsetko fajn,smiali sme sa, usmievali,mali temy atd. Odprevadil som ju domov, a nechal tomu cas nepisal som jej pocas soboty a nedele velmi, iba ci plati pondelok. Odpovedala ano,a pondelok ked som sa pripomenul to zrusila. Len som jej odpisal na to, ze preco a ze teda ak to tak citi ok, som uz inde. A ze ked bude chciet nech sa mi ozve. A na velku noc som jej poslal prianie a ona dnes po tom mesiaci navrhla sama stretko, a neviem za aky cas tie spravy vymazala.
@earlgrey No ja som hlavne chcel dokoncit pracu.