Žiadny chlap pre mňa nie je príťažlivý
Ahojte, som žena v zrelom veku (40-45), myslím, že nevyzerám zle, starám sa o seba, mám vlastné bývanie, svoju slušnú pozíciu, určitý svoj štandard. Keď som sa v roku 2005 dávala dokopy so svojím ex, bola som absolventka VŠ. Bolo to o chémii, páčil sa mi, rozumeli sme, bol vtipný a to mi vtedy stačilo. Neskôr po rokoch sa ukázalo, že sme hodnotovo niekde inde.
Dnes mám o 20r viac. A už tam mám aj iné veci... ako výzor.
Musí to byť človek +/- s podobným sociálnym statusom, s určitým zázemím, samostatný, ale napriek tomu taký, čo má vo svojom živote priestor pre partnerku. Mám rada inteligentných mužov, čiže mal by byť pre mňa inšpiráciou. Samozrejjme máme tu vlastnosti - pokojný, chápajúci, priateľský, milujúci, starostlivý.
A do toho všetkého by to malo byť zabalené do pekného packagu - resp. skôr sympatického. Nemusí to byť "krasoň na bielom koni", ale normálny sympoš, muž, čo sa o seba primerane stará, nie je žiadny metroš, ale ani homelesák.
A tu som došla.
Jednoducho z toho, čo je "voľné na trhu" ma nič nezaujme.
Buď je to milý chlapec, dobrý chlapec, ale má 170 cm, 60 kg, pracujúci vo výrobe.
Alebo je to pekný muž, ale "debil" - povahovo, čo aj dve ženy od neho utiekli radšej.
Alebo je aj pekný, aj zarobí celoslovenský priemer (jemu to stačí), ale býva doma u mamky, číta konšpiračné weby a potajme vypisuje na sociálne siete, ako všetci očkovanci zomrú.
A potom je tu starý, 65 ročný muž, múdry muž, sociálne a finančne cca. rovnako, ale chémia tam nie je žiadna, ale že vôbec žiadna. Z mojej strany.
A potom je tu charizmatický muž, veľmi podobný mne vo všetkých veciach... ale... aj on by mal záujem.. ale je zadaný. A do toho ja nejdem. Tam mám stopku.
Tak a čo teraz dámy?
Čo robiť?
Sex nevyhnutne nepotrebujem, tu som ok. Čiže FWB nie je nič pre mňa.
Na trhu ostala V. cenová. Tak ja viem teda neviem...

@goodidea ale veď ja nemám typ, či má byť tmavý, alebo blonďák, či mábyť holohlavý. Či má mať strnisko, alebo do hladka. Viem, že má mať nad 180 cm, váhu ani nie málo, ani prehnane veľa ( 85-100). A ostatné, táleží na chémii, či tam niečo je alebo nie je.
@anonym_autor si vyberavá no, a keď aj nájdeš niekoho, kto sa ti páči, tak ešte on musí prekusnúť tvoje niektoré vlastnosti…