Žiadny chlap pre mňa nie je príťažlivý
Ahojte, som žena v zrelom veku (40-45), myslím, že nevyzerám zle, starám sa o seba, mám vlastné bývanie, svoju slušnú pozíciu, určitý svoj štandard. Keď som sa v roku 2005 dávala dokopy so svojím ex, bola som absolventka VŠ. Bolo to o chémii, páčil sa mi, rozumeli sme, bol vtipný a to mi vtedy stačilo. Neskôr po rokoch sa ukázalo, že sme hodnotovo niekde inde.
Dnes mám o 20r viac. A už tam mám aj iné veci... ako výzor.
Musí to byť človek +/- s podobným sociálnym statusom, s určitým zázemím, samostatný, ale napriek tomu taký, čo má vo svojom živote priestor pre partnerku. Mám rada inteligentných mužov, čiže mal by byť pre mňa inšpiráciou. Samozrejjme máme tu vlastnosti - pokojný, chápajúci, priateľský, milujúci, starostlivý.
A do toho všetkého by to malo byť zabalené do pekného packagu - resp. skôr sympatického. Nemusí to byť "krasoň na bielom koni", ale normálny sympoš, muž, čo sa o seba primerane stará, nie je žiadny metroš, ale ani homelesák.
A tu som došla.
Jednoducho z toho, čo je "voľné na trhu" ma nič nezaujme.
Buď je to milý chlapec, dobrý chlapec, ale má 170 cm, 60 kg, pracujúci vo výrobe.
Alebo je to pekný muž, ale "debil" - povahovo, čo aj dve ženy od neho utiekli radšej.
Alebo je aj pekný, aj zarobí celoslovenský priemer (jemu to stačí), ale býva doma u mamky, číta konšpiračné weby a potajme vypisuje na sociálne siete, ako všetci očkovanci zomrú.
A potom je tu starý, 65 ročný muž, múdry muž, sociálne a finančne cca. rovnako, ale chémia tam nie je žiadna, ale že vôbec žiadna. Z mojej strany.
A potom je tu charizmatický muž, veľmi podobný mne vo všetkých veciach... ale... aj on by mal záujem.. ale je zadaný. A do toho ja nejdem. Tam mám stopku.
Tak a čo teraz dámy?
Čo robiť?
Sex nevyhnutne nepotrebujem, tu som ok. Čiže FWB nie je nič pre mňa.
Na trhu ostala V. cenová. Tak ja viem teda neviem...
Chlap v tvojom.veku ma doma rodinu, teba zoberie max ako milenku, hľadaj si staršieho, v takom veku ta pekný mlady chcieť nebude, takých zaujímajú baby do 30
Vcelku zaujimavy vyskum
https://www.startitup.sk/single-zivot-nie-je-le...
Je to od 16r.
Depresia z osamelosti (bez partnerskeho vztahu) prichadza v 23r.
maš milion zoznamiek a mužskych for, presne toto, čo si napisala tu, okopiruj a postni tam...už po 2 vete všetci zutekaju, lebo sa im budeš zdat hodne naročná...a mužov na urovni hladaj medzi bohačmi, ti maju svoje zazemie a nejake kluby; kde sa stretavajú
@anonym_autor
Len sa tak zamýšľam,že aj plno mladých mužov musí mať potom problém nájsť si partnerku,keďže im konkurujú 40-50 roční konkurenti ktorí sú zabezpečení....A tí mladí muži si potom kde hľadajú partnerky?Tých mladých žien je menej ako mladých a aj starších mužov spolu ktorí po nich idú či nie?
@ketrin1984 Nakolko je pocet muzov a zien plus minus rovnaky, na kazdeho osameleho muza musi pripadat osamela zena.
Rozdiel je vo veku. Ak zeny nemaju problem s 10rokov starsim muzom, lebo su schopnejsi ako niektori mladi, to znamena pre muzov vyssiu konkurenciu a nie kazdy mlady muz si niekoho najde. Co je spravne. Ani menej schopni samci v prirode si nemusia najst partnerku. Ale ak mladsie zeny stiahnu z obehu starsich muzov, potom maju zeny nad 45-50 r problem, lebo budu mat mensi vyber partnerov. Plus priratat ze muzi skor umieraju,... = vyssie % samoty starsich zien. A sme pri dovode, preco autorka 40-45r ma problem s najdenim vyhovujuceho partnera.
@ketrin1984 Nakolko je pocet muzov a zien plus minus rovnaky, na kazdeho osameleho muza musi pripadat osamela zena.
Rozdiel je vo veku. Ak zeny nemaju problem s 10rokov starsim muzom, lebo su schopnejsi ako niektori mladi, to znamena pre muzov vyssiu konkurenciu a nie kazdy mlady muz si niekoho najde. Co je spravne. Ani menej schopni samci v prirode si nemusia najst partnerku. Ale ak mladsie zeny stiahnu z obehu starsich muzov, potom maju zeny nad 45-50 r problem, lebo budu mat mensi vyber partnerov. Plus priratat ze muzi skor umieraju,... = vyssie % samoty starsich zien. A sme pri dovode, preco autorka 40-45r ma problem s najdenim vyhovujuceho partnera.
@jimbean
Tá tvoja prvá veta je správna len teoreticky.Ale musí tam byť aj chémia a všetko to ostatné.Lebo poznám plno osamelých mužov ale nechcela by som ich ani zadarmo.
Byvaju aj take rychle rande vo vacsich mestach pre urcene vekove kategorie. Mozno motyka vystreli, skusit to mozes. Ja popravde keby sa nieco stalo mojmu muzovi tak neviem si predstavit kde by som hladala normalneho chlapa.
@anonym_autor taký akého chces si nájde 27 ročnú 😂😂😂 ty už zostanes pravdepodobne sama
@jimbean
Tá tvoja prvá veta je správna len teoreticky.Ale musí tam byť aj chémia a všetko to ostatné.Lebo poznám plno osamelých mužov ale nechcela by som ich ani zadarmo.
@ketrin1984 "Lebo poznám plno osamelých mužov ale nechcela by som ich ani zadarmo. " A vice versa. Tiez poznam vela osamelych ziena a vidim to podobne. Tiez ani zadarmo. To je normalna vec.

@goodidea ale veď ja nemám typ, či má byť tmavý, alebo blonďák, či mábyť holohlavý. Či má mať strnisko, alebo do hladka. Viem, že má mať nad 180 cm, váhu ani nie málo, ani prehnane veľa ( 85-100). A ostatné, táleží na chémii, či tam niečo je alebo nie je.
@anonym_autor si vyberavá no, a keď aj nájdeš niekoho, kto sa ti páči, tak ešte on musí prekusnúť tvoje niektoré vlastnosti…