Žiadny chlap pre mňa nie je príťažlivý
Ahojte, som žena v zrelom veku (40-45), myslím, že nevyzerám zle, starám sa o seba, mám vlastné bývanie, svoju slušnú pozíciu, určitý svoj štandard. Keď som sa v roku 2005 dávala dokopy so svojím ex, bola som absolventka VŠ. Bolo to o chémii, páčil sa mi, rozumeli sme, bol vtipný a to mi vtedy stačilo. Neskôr po rokoch sa ukázalo, že sme hodnotovo niekde inde.
Dnes mám o 20r viac. A už tam mám aj iné veci... ako výzor.
Musí to byť človek +/- s podobným sociálnym statusom, s určitým zázemím, samostatný, ale napriek tomu taký, čo má vo svojom živote priestor pre partnerku. Mám rada inteligentných mužov, čiže mal by byť pre mňa inšpiráciou. Samozrejjme máme tu vlastnosti - pokojný, chápajúci, priateľský, milujúci, starostlivý.
A do toho všetkého by to malo byť zabalené do pekného packagu - resp. skôr sympatického. Nemusí to byť "krasoň na bielom koni", ale normálny sympoš, muž, čo sa o seba primerane stará, nie je žiadny metroš, ale ani homelesák.
A tu som došla.
Jednoducho z toho, čo je "voľné na trhu" ma nič nezaujme.
Buď je to milý chlapec, dobrý chlapec, ale má 170 cm, 60 kg, pracujúci vo výrobe.
Alebo je to pekný muž, ale "debil" - povahovo, čo aj dve ženy od neho utiekli radšej.
Alebo je aj pekný, aj zarobí celoslovenský priemer (jemu to stačí), ale býva doma u mamky, číta konšpiračné weby a potajme vypisuje na sociálne siete, ako všetci očkovanci zomrú.
A potom je tu starý, 65 ročný muž, múdry muž, sociálne a finančne cca. rovnako, ale chémia tam nie je žiadna, ale že vôbec žiadna. Z mojej strany.
A potom je tu charizmatický muž, veľmi podobný mne vo všetkých veciach... ale... aj on by mal záujem.. ale je zadaný. A do toho ja nejdem. Tam mám stopku.
Tak a čo teraz dámy?
Čo robiť?
Sex nevyhnutne nepotrebujem, tu som ok. Čiže FWB nie je nič pre mňa.
Na trhu ostala V. cenová. Tak ja viem teda neviem...
@anonym_autor ja byt muz, odradi ma tvoja narocnost. Hladas co je volne na trhu. Co ponukas ty pri tejto obchodnej ponuke?
40-45 rocny muz akeho hladas, tak ten pozera po zene 30-35 rocnej... bohuzial je to tak... ty musis zalovit medzi 50-55 ak hladas skutocne vsetky tieto parametre...
@anonym_0f31ae ona musi zalovit medzi 35-45
Už zase ty?
Mam 32 a som na tom podobne. Tiez ma uz dlho ziaden chlap nezaujal. Vsetci mi pridu bud
a) zanedbani(hnily chrup, spinave nechty),
b) skrachovanci, ktori byvaju s mamickou alebo maju exekutorov,
c) alkoholici,
d) rozvedeni s tromi detmi
e) 45+ v lepsom pripade, zvacsa vsak 50tnici.
Takze som radsej sama, nez s niekym z tohto chabeho vyberu. Myslim, ze nechcem az tak vela. Aby sa o seba staral, nepil, nefajcil, nemal dlhy, bol zodpovedny a nemal 3 + deti. Ale taky asi neexistuje🤣🤷🏻♀️
Mam 32 a som na tom podobne. Tiez ma uz dlho ziaden chlap nezaujal. Vsetci mi pridu bud
a) zanedbani(hnily chrup, spinave nechty),
b) skrachovanci, ktori byvaju s mamickou alebo maju exekutorov,
c) alkoholici,
d) rozvedeni s tromi detmi
e) 45+ v lepsom pripade, zvacsa vsak 50tnici.
Takze som radsej sama, nez s niekym z tohto chabeho vyberu. Myslim, ze nechcem az tak vela. Aby sa o seba staral, nepil, nefajcil, nemal dlhy, bol zodpovedny a nemal 3 + deti. Ale taky asi neexistuje🤣🤷🏻♀️
@anonym_e675b9
Tych 45+ ponukni autorke, mozno preleti iskra
No čo už. Už bude len zostávať čoraz viac dokonalých, nezávislých žien šťastne žijúcich osamelo. V čom je problém?
@anonym_0f31ae vôbec nemám problém, ja aj niekde tam som smerovaná. Ale tam presne sú tie prípady, o ktorých píšem vyššie. Nehľadám rovesníka, ani mladšieho, hľadám staršieho, ale keď nie je z čoho?
@anonym_autor Naco by si hladala starsieho? Neblazni. Hladaj rovnocenneho alebo mladsieho. Kludne by som hladala mladsieho.
@anonym_autor ja byt muz, odradi ma tvoja narocnost. Hladas co je volne na trhu. Co ponukas ty pri tejto obchodnej ponuke?
@anonym_a5a549 Aka narocnost? Ma vybudovany zivot,tak preco by sa mala ulakomit na chlapa,ktory byva s matkou alebo robi za minimalnu mzdu? Ona si vybudovala zivot a je normalne,ze hlada seberovneho.
@anonym_autor verím.Zo srandy som si vytvorila profil na 2 zoznamkach tak zo 100 chlapov mi bolo na pohľad sympatických tak 3 a to ešte neviem či mali za sebou koľko detí, nič ...riadila som sa len tak povrchne výzorom🙂Mam 45 r a bolo by to veľmi ťažké niekoho nájsť.Na FB je jedna česká zoznamka tam som našla pár sympatických mužov, alebo som pozerala Rakúsko Viedeň
@anonym_a5a549 Aka narocnost? Ma vybudovany zivot,tak preco by sa mala ulakomit na chlapa,ktory byva s matkou alebo robi za minimalnu mzdu? Ona si vybudovala zivot a je normalne,ze hlada seberovneho.
@marca12 vybudovala si zivot - tak kde sa pohybuje? V tom vybudovanom priestore nie su muzi jej urovne? Ked som sa niekam dostala a mam potrebu do zdoraznovat a stavat na tom vyber partnera preco nie su okolo mna muzi “mojej urovne”?
@marca12 vybudovala si zivot - tak kde sa pohybuje? V tom vybudovanom priestore nie su muzi jej urovne? Ked som sa niekam dostala a mam potrebu do zdoraznovat a stavat na tom vyber partnera preco nie su okolo mna muzi “mojej urovne”?
@anonym_a5a549 Problém je, že prednosti ako vybudovaný život, dobrá práca, a svoj štandard, to sú všetko veci, ktoré muž neocení, skôr sú prekážkou.
Ked vacsina fajn muzov je okolo 35-45 zadanych a maju make deti. Alebo teenage deti. Co tak pozeram, Tak najhorsia kategoria na hladanie. Mozno licit v zahranici? Ak vies nejaky cudzi jazyk, Mozno by si zvysila sance. Hladas dost specificky typ partnera, zaroven pomerne standardny kus, takeho chce min 50% zien, co nemaju naondiate v hlave. Takze drzim palce. Za mna skusit tinder. Tak som ja stretla mojho muza. Je to loteria, ale mozno sa podari
@anonym_autor pekne napísané no vidíš ja takúto babu ako ty hľadám už pár rokov a nedarí sa mi mám 52 a som stále sám a asi to tak aj zostane
Páči sa mi ako ženy 40-45 hľadajú rovesníkov a v 20tke im nevadí 35+ 🙂
Cítim to podobné. Mám 45 a keď pozerám na mužov okolo seba od 50 vyššie tak ma žiaden nepriťahuje. A tých čo poznám, ani len povahovo sú mi neni sympaticky. Akoby mi nedochádzalo že všetci starnú, vrátane mňa. Ale tí starí muži sa mi vôbec nepáčia, sú mi úplne proti srsti po každej stránke. A ťažko mi je aj predstaviť si svoj život s nejakým starnutím mužom po boku.
Takto ti poviem, ja mám peniaze, vzdelanie, uznávané povolanie v spoločnosti, vyzerám dobre, cvičím, mam super vlasy, všetko si viem vybaviť sama, som emočne stabilná, mám vysporiadané vzťahy aj život.
Bola som na zozname a bol tam úplný odpad. Potom som sa teda rozhodla, že si niekoho budem hľadať v reálnom živote a zistila som, že väčšina mužov, či už zadaných alebo nezadaných je veľmi veľmi biednych a nemajú mi čo ponúknuť. Všetko čo robia/dokážu je vysoko priemerné a je mi to k ničomu :D
A to mam 29r a nápadníkov ( aj keď pre mňa nezaujímavých ) mám nekonečno.
@anonym_autor pekne napísané no vidíš ja takúto babu ako ty hľadám už pár rokov a nedarí sa mi mám 52 a som stále sám a asi to tak aj zostane
@anonym_07573a
No ale rýchlo to vymaž a napíš ešte raz aj s čiarkami a veľkými písmenami😃
Co je najorsie ze takto trapne zmyslajucich zufaliek je plny internetovy priestor zoznamiek. Nedokazu nic ponuknut, ale myslia so co vsetko by si mohli priat. Podla mna vyskusaj toho pana nad 60. Ten sa zrejme uspokoji so zufalkou tvojeho razu.
Co je najorsie ze takto trapne zmyslajucich zufaliek je plny internetovy priestor zoznamiek. Nedokazu nic ponuknut, ale myslia so co vsetko by si mohli priat. Podla mna vyskusaj toho pana nad 60. Ten sa zrejme uspokoji so zufalkou tvojeho razu.
@anonym_35e5e Oni nebudú zúfalé ani v 60-tke. Len akosi stále nebude dosť osôb mužského pohlavia, ktorí by sa pri nich chceli zobúdzať. Navrhujem im pokus. Čo tak skúsiť vzťah so ženou? Ženou, ktorá dobre vyzerá, stará sa o seba, má vlastné bývanie, pozíciu, štandard...JIn a Jang zameníme za Jin-Jin. A budeme IN.
@anonym_35e5ea čo nedokážem ponúknuť? Tak zamýšľam sa. Neviem, čo ponúka muž. Mne nejde o jeho bývanie, o jeho peniaze, o jeho auto. To všetko mám. Hľadám človeka, ktorý mi venuje svoj čas, svoju blízkosť, rozhovor, bezpečie, dotyky, bozky, spoločné sledovanie filmov, spoločné výlety, zážitky. Čo viem ponúkuť ja? No, neviem. To isté, svoj čas, svoj zmysel pre humor, svoju starostlivosť, lásku, priateľstvo, intimitu, hravosť, kreativitu, chuť na každú srandu. Nejdem si ho ani sťahovať k sebe, ani ho obmedzovať v jeho živote, nejdem ho meniť, nejdem mu zasahovať do hobby a kamarátov. Rovnako to očakávam.
@anonym_35e5ea čo nedokážem ponúknuť? Tak zamýšľam sa. Neviem, čo ponúka muž. Mne nejde o jeho bývanie, o jeho peniaze, o jeho auto. To všetko mám. Hľadám človeka, ktorý mi venuje svoj čas, svoju blízkosť, rozhovor, bezpečie, dotyky, bozky, spoločné sledovanie filmov, spoločné výlety, zážitky. Čo viem ponúkuť ja? No, neviem. To isté, svoj čas, svoj zmysel pre humor, svoju starostlivosť, lásku, priateľstvo, intimitu, hravosť, kreativitu, chuť na každú srandu. Nejdem si ho ani sťahovať k sebe, ani ho obmedzovať v jeho živote, nejdem ho meniť, nejdem mu zasahovať do hobby a kamarátov. Rovnako to očakávam.
@anonym_autor nedávno som čítala článok od psychologicky o ženách 45+ dala im prívlastok neviditeľné môžu byť múdre, pekne, ale chlapi okolo 50 tky chcú väčšinou mladšie to je fakt.

@anonym_autor tak to je dosť širokospektrálne, myslím si že na Slovensku je veľmi veľa mužov s výškou nad 180 a v tejto váhovej kategórii ktoru spomínaš, ono ťažko takto radiť kde nájsť kvalitného muža ...my muži to máme ľahšie, ak sa nám daná žena páči tak ju oslovíme
@goodidea veď preto hovorím, že nemám konkrétny typ, to tam musí kliknúť, aj HW, aj SW 🙂