icon

Žiarlivosť na partnerove predošlé vzťahy: Ako sa s tým vyrovnať?

Včera o 20:33

Ahojte nechcem aby sa niekto urazil sú všelijakí ľudia na Tomi svete nesúdim nikoho možno to je iba odraz mňa a stále mi to vŕta v hlave že prečo mal takú.. ja som chuda mám cici aj rici ale chuda som. Len odkedy sme spolu a zistila som že chodil s takou tak vždy mám nervy keď sa pozerá na nejaku (pri sebe) vždy si pomyslím či sa mu paci alebo tak. Z partneriek čo mal môžem povedať že vyzerám najlepšie a to nechcem aby to vyznelo nejak povrchne . Proste neviem nechcem mať toto v hlave lebo viem že práve takí ľudia sú najmilsi. No ta jeho ex vôbec .

rozculena
Včera o 20:35

A čo akože máme robiť s týmto tvojím problémom?
....nikoho nesúdiš,ale celý tvoj príspevok je o súdení

anonym_cd630f
Včera o 20:38

@anonym_autor mám dojem že ak budeš takto pokračovať ,čoskoro budeš vymenená na plnší model

autor
Včera o 20:39

Chcela som vedieť či je chyba vo mne alebo mal niekto skúsenosti alebo to preháňam 😂

cyberk
Včera o 20:39

su najmilsi? 😂 aaa to fakt mas komplexy ze sa tvoj pozera po tucnych? Ja by som bola rada, aspon vies, ze mu ide o to aka si a nie o to ako vyzeras, to je len bonus ;)

motylik2559
Včera o 20:43
@anonym_autor

Chcela som vedieť či je chyba vo mne alebo mal niekto skúsenosti alebo to preháňam 😂

@anonym_autor Podla mna aj chyba aj prehanas🙂🤷‍♀️ Autorka, tvoj partner je s tebou, vybral si teba. To,ze obcasne pozrie po inej zene, je normalne, pokial je to zdravy chlap a ma dokonca aj oci😄 Ty sem tam neobzries očkom po inom chlapovi? Radsej taketo nieco v sebe uzavri, lebo ak mu das castejsie pocitit, ze ta takato somarina trapi, tak aby neodisiel prave za takou, za akou mu das dovody.

autor
Včera o 20:46
@motylik2559

@anonym_autor Podla mna aj chyba aj prehanas🙂🤷‍♀️ Autorka, tvoj partner je s tebou, vybral si teba. To,ze obcasne pozrie po inej zene, je normalne, pokial je to zdravy chlap a ma dokonca aj oci😄 Ty sem tam neobzries očkom po inom chlapovi? Radsej taketo nieco v sebe uzavri, lebo ak mu das castejsie pocitit, ze ta takato somarina trapi, tak aby neodisiel prave za takou, za akou mu das dovody.

@motylik2559 máš pravdu. 🙂 to že sa pozerá po iných je v pohode len mi výsadné vadia tie tučné ženy tým že mal tu bývalú. Nedavam mu to najavo ale potom neviem čo si mám myslieť . Snad ma toto prejde

anonym_6da023
Včera o 20:47
@anonym_autor

@motylik2559 máš pravdu. 🙂 to že sa pozerá po iných je v pohode len mi výsadné vadia tie tučné ženy tým že mal tu bývalú. Nedavam mu to najavo ale potom neviem čo si mám myslieť . Snad ma toto prejde

@anonym_autor ty si ale velmi nesebavedoma osoba, alebo sa bojis, ze ti povie, ze mas pribrat? 😂

autor
Včera o 20:49
@anonym_6da023

@anonym_autor ty si ale velmi nesebavedoma osoba, alebo sa bojis, ze ti povie, ze mas pribrat? 😂

@anonym_6da023 skôr asi mám stavy lebo ja neviem pribrať a zeriem jak prasa 😂 ale to by mi nikdy nepovedal priťahujem ho všetko len nechápem ten rozdiel že fakt mu to je jedno?

motylik2559
Včera o 20:54
@anonym_autor

@anonym_autor Lenze tie zeny, na ktore on aj pozrie nie je jeho ex. Su to bezne zeny, co prechadzaju po ulici. Vobec si to s nou nespajaj. Ex je v zabudnuti. Keby chcel, je s nou, nie s tebou a taktiez, keby chcel, je s boubelkou a nie s tebou, ale on je s kym? No s tebou! Takze na toto mysli, uprac to v sebe co najskor, nech nesposobis uplne zbytocne "traumu" sebe aj jemu😄

autor
Včera o 20:55
@motylik2559

@anonym_autor Lenze tie zeny, na ktore on aj pozrie nie je jeho ex. Su to bezne zeny, co prechadzaju po ulici. Vobec si to s nou nespajaj. Ex je v zabudnuti. Keby chcel, je s nou, nie s tebou a taktiez, keby chcel, je s boubelkou a nie s tebou, ale on je s kym? No s tebou! Takze na toto mysli, uprac to v sebe co najskor, nech nesposobis uplne zbytocne "traumu" sebe aj jemu😄

@motylik2559 ďakujem 🙂

riky_rower
Včera o 21:03

Zase dajaky denník tu zisťuje nálady národa na obéznych ľudí 🙄🙏 cucaju z prsta už.

autor
Včera o 21:04
@riky_rower

Zase dajaky denník tu zisťuje nálady národa na obéznych ľudí 🙄🙏 cucaju z prsta už.

@riky_rower denník? 🤣

riky_rower
Včera o 21:09
@anonym_autor

@riky_rower denník? 🤣

@anonym_autor takú kktinu by sa normálni človek nepýtal,ne to ešte rozoberal to na šrouby jak ty.

anonym_cd630f
Včera o 21:17
@anonym_autor

@anonym_autor nie nemám vôbec také skúsenosti, ale tebe to zjavne veľmi vadí tak by si mala zmeniť chlapa za iného napr na toho 30r panica ktorý sem píše každý druhý deň. Pri ňom si môžeš byť istá že nemal pred tebou tučnu exku

anonym_7647e8
Včera o 21:29
@anonym_autor

@anonym_autor Poviem Ti moju možnú spojitosť s tebou. Ja to mám takto s menami, nie s fyzickým vzhľadom a to taký, že keď nejaká žena, čo ju neznášam sa volá, poviem zo svojho života, Monika, tak toto meno celkovo proste neznášam. Ale zas to neznamená, že keď bola hnedovláska, tak že by som za to neznášala hnedé vlasy..

nikoletta1712
Včera o 21:36
@anonym_autor

@anonym_6da023 skôr asi mám stavy lebo ja neviem pribrať a zeriem jak prasa 😂 ale to by mi nikdy nepovedal priťahujem ho všetko len nechápem ten rozdiel že fakt mu to je jedno?

@anonym_autor Tak to ti tu väčšina žien bude závidieť - žrať a nepribrať👍🏽…Chceli by sme to všetky🙏🏼😊

anonym_2094bb
Včera o 22:03
@cyberk

su najmilsi? 😂 aaa to fakt mas komplexy ze sa tvoj pozera po tucnych? Ja by som bola rada, aspon vies, ze mu ide o to aka si a nie o to ako vyzeras, to je len bonus ;)

@cyberk to sa teda mylis, ked sa chlap pozera po plnsich, tak preto, že ho vzrusuju a nie preto, že nepozera na vonkajsok

autor
Včera o 22:28
@nikoletta1712

@anonym_autor Tak to ti tu väčšina žien bude závidieť - žrať a nepribrať👍🏽…Chceli by sme to všetky🙏🏼😊

@nikoletta1712 akože neviem no celý život to tak mám. Dokonca aj po pôrode . Rada by som
Prijala nejaké kolá navyše

anonym_23b161
Včera o 22:44

Akože je to dosť zvláštne mám to rovnako 😂 tiež mi vadia také ženy, moj partner mal takú obludu a vždy mi vypisovala (z jej pohľadu) urážky, že aká som chudá a podobne 🤣 a tiež neskromne prehlasujem, že som najkrajšia z tých čo mal 💁‍♀️

anonym_d1baab
Včera o 22:55

@anonym_autor preháňaš to… však co riešiš vôbec jeho ex… pre niečo je to ex… môj mal tiež bacuľatu babu, a to dosť baculatu. Jemu sa aj páčia bacuľky. Ja nie som pri sebe, som stihla, nie veľkosť S, ale bacuľatá nie som, ani neplánujem byt. A vôbec nežiarlim, že sa mu také baby páčia. Mne sa tiež páčia muži čiernej pleti a on je beloch a nejdem ho zato opustiť… 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️

anonym_b38626
Dnes o 04:34

Je veľa chlapov, kt.vyhladavaju plne ženy. Ja napr vyhľadávam ľudí s mozgom.

moonlight1210
Dnes o 05:44

Neries exku. Zameriavaj sa na to, preco je s tebou. Je logicke, ze to je pre nieco, co mas len ty. Inak by bol s inou. Tak to rozvijaj (ak su to rozumne kvality).

Lebo ak sa budes zdrzovat a rozptylovat takymito talafatkami, tak ani sa nenazdas a pride slecna, co ma dvadsat kil nadvahy a zaroven aj o dvadsat kil sebavedomia viac a ty nestihnes ani dopovedat: Ta je ale tucna, a tvoj drahy bude jej.

Lebo ona sa narozdiel od teba nebude zdrzovat myslienkami na to, ze jeho posledna exka bola stihla, a ci by nemala teda schudnut, a co sa mu vlastne naozaj paci.
Ona bude vediet, ze teraz je tu ona a to staci.

anonym_82e56c
Dnes o 06:42
@riky_rower

@anonym_autor takú kktinu by sa normálni človek nepýtal,ne to ešte rozoberal to na šrouby jak ty.

@riky_rower MK je najlepšia vzorka IQ slovenského národa 😉

anonym_e7cec9
Dnes o 06:58

Chyba je v tebe, ešte si aj povrchná . Nie každý rieši len vonkajšom, a číslo na vahe