icon

Žiarlivý partner nainštaloval do obývačky kameru

firma2211
22. júl 2023

Ešte pred mesiacom som tu písala kde je dobra dovolenka a dnes … prežívam to o čom som si nikdy nemyslela že sa stane . Vždy som vedela že môj muž je žiarlivec zákazy príkazy boli na dennom poriadku ale vždy som sa snažila to prekonať aj sa prispôsobiť a hlavne byt silná kvôli deťom sú ešte maličké 3 a 4 roky, čakala ich prvýkrát skolka do ktorej ani nenastúpia 🥹 včera pretiekol pohár a došla moja trpezlivosť keď som zistila že môj muž ktorého som nikdy nepodviedla nainštaloval do obývačky KAMERU s odposluchom ..áno dobre čítate neviete si predstaviť to poníženie že ma celý ten čas sledoval … ja ani neviem prečo sa tu rozpisujem možno si len potrebujem uľaviť možno chcem počuť či tu sú ženy ktore to zvládli s malými deťmi , chcem radu ako začať od znova . Kedy to všetko prebolí prosim vás ako to deťom vysvetliť 😓ako sa mám pozbierať a žiť . Nemám ani 30 rokov chcem si nájsť prácu a bývanie baby , z čoho to všetko platíte , aký je postup pri podaní alimentov na čo všetko mám myslieť prosim poraďte mi a ďakujem že ste dočítali ….

Strana
z3
mogaa
22. júl 2023

@firma2211 prečo nenastúpia deti do škôlky? ty v prvom rade rieš prácu, pre deti škôlku....vypočuj si muža prečo urobil to, čo urobil....skúste manželskú poradňu, on si musí uvedomiť že má reálny problém ak sleduje manželku....ak to nepomôže alebo nebude súhlasiť s rozhovorom so psychológom, potom zvažuj rozchod...ale ty potrebuješ prácu aby si sa vedela ako tak osamostatniť, výživné ti pokryje cca 50% nákladov na deti....ak chceš odísť musíš mať prácu, bývanie.....až následne bude riešiť výživné....

lucka_ke
22. júl 2023

ak si nerobila nič čo by nemal vidieť tak sa nemusíte hneď rozvádzať, tiež som za poradňu a párové terapie

alison11
22. júl 2023

@firma2211 Tak to je silná káva,vzťah je vždy o vzájomnej dôvere.Tak porieš škôlku hľadaj prácu a nájomné a keď tie tri veci vyriešiš,potom podaj žiadosť o výživné.Žiarlivca nezmeníš,toto je už fakt že cez čiaru,že kamera z odposluchom,to už fakt aby si si nemohla ani kamošky,známych pozvať a porozpprávať o hočom či len posťažovať si na neho...och.Držím palce.

tosomja
22. júl 2023

@firma2211 ak ťa kamera tam ešte stále je, odkázala by som mu do nej, že "milý môj manžel, som rada, že si to vypočuješ niekde v súkromí, uvažuj nad liečením, lebo toto je jediná podmienka na zachovanie našej rodiny"
A čo sa týka ostatných vecí, všetko sa dá zvládnuť, ak musíš.

sense
22. júl 2023

Vypni kameru a bude... A to ze je taky bezdôvodne ziarlivec si musela vedieť aj predtým....
A ostatné veci zvládneš lebo budeš musiet

bejbypd
22. júl 2023

Zobrala by som kameru a oplieskala by som mu ju o hlavu a samozrejme nasla dobrého psychiatra

katkami123
22. júl 2023

Toto už párova terapia ani poradňa nezachráni, ten chlap je psychicky chorý človek a toto čo urobil je trestný čin.
On ťa nemôže nakrúcať potajomky, bez tvojho súhlasu. Život s takým človekom bude len utrpenie. Asi by som to zaniesla aj na políciu ako dôkaz. A odišla s deťmi ku rodicom, bez slova na 2-3 týždne. Buď sa sám rozhodne liečiť alebo koniec. Nechápem, prečo ti tu navrhujú psrovu terapiu, keď problém má on, nie ty, on sa má liečiť. Buď si uvedomí, ze je chorý, alebo koniec.

viestta
22. júl 2023

Plne suhlasim s @katkami123 tu je parova terapia uplne zbytocna. Jedine co by snad mohlo zabrat je ak by sa ten patologicky ziarlivec dal liecit, ale ja by som ani s vyliecenym neostala. Nebudem s clovekom, ktoremu mam neustale nieco dokazovat. Vernost sa dokazat tak c tak neda. Bud si doverujeme alebo nie. Ak mi neveri, tak na co je so mnou? Preco by som ja mala cokolvek dokazovat, preco by som mala toto trpiet? Ja nie som jeho majetok, ja som jeho rovnocenna a rovnopravna partnerka, ktora o sebe rozhoduje sama. Bud doveruje mne a mojim rozhodnutiam ze su spravne alebo nech sa zbali a vypadne.

breznica
22. júl 2023

@lucka_ke párové terapie? Ja by som na takého človeka ani nepozrela a samozrejme aj prístup k deťom by mal obmedzený. Ja som pre podobný dôvod odišla od otca môjho dieťaťa a stále aj po 12 rokoch mi je z neho na grcanie

zorkahorka
22. júl 2023

Nezmenis ho. Deti daj do skolky, ty si najdi pracu a na zaciatku skus byvat u rodicov, ak sa inak neda. Kym sa nepostavis na vlastne nohy, aspon ti trochu pomozu s detmi

firma2211
autor
22. júl 2023

@mogaa ako myslela som že nenastúpia tu v tom meste v ktorom teraz bývame a kde som ich prihlásila chcem odísť ku sestre do mesta kde býva aby mi trošku pomohla ma tam viac kontaktov a vie mi skôr pozháňať prácu ako tu

firma2211
autor
22. júl 2023

@lucka_ke nie nevidel nič pretože sa venujem len deťom ale ten pocit cítim sa úplne bez hrdosti

firma2211
autor
22. júl 2023

@alison11 keby si videla koľko som mu dohovárala dokazovala ale nikdy mi neveril aj som ho pýtala aby išiel ku psychiatricke ale odmieta on ma proste svoju hlavu a neuvedomuje si že ma problem

firma2211
autor
22. júl 2023

@zorkahorka otca už nemám , mamka žije s priateľom ale byt majú malý , ale chce mi pomáhať aspoň trošku finančne

firma2211
autor
22. júl 2023

@breznica ako si to zvládla spraviť ten prvý krok , ja sa toho strašne bojim

firma2211
autor
22. júl 2023

@tosomja rozbila som ju

firma2211
autor
22. júl 2023

@sense vedela som ale ani vo sne mi nenapadlo že to pojde do takého štádia

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 on si to neuvedomí , podľa neho on nemá žiaden problem

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Pre pána, normálne mi prišlo mdlo, keď som videla teraz tú fotku s tou kamerou. Bláznivý psychopat. Skús ísť na políciu, nech ti poradia ako postupovať, nemusíš podávať trestne oznamenie, ale nech má aspoň záznam a ty niečo v rukáve, do budúcna, pri takom blaznovi nikdy nevieš čím ťa v budúcnosti môže prekvapiť. Až mi je zle z tej fotky… skús ísť ku sestre na zatiaľ. Schladiť hlavu, nevieš ako ten blázon zareaguje, keď mu ju ukazes, ze o nej vieš.

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Tak keď si to nechce priznať, potom nemá význam s ním ostávať. To ako alkoholik, keď si nechce priznať, ze je alkoholik. Buď aj on padne na úplne dno, nech pochopí, že svojou chorobou môže naozaj všetkých stratiť, alebo bude žiť svoj psycho život na veky, ale sám. Toto by som ja netolerovala.

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 práveže on už o tom vie , sám sa prezradil ináč by som ju nenašla ešte on sa robi urazený pretože sa nemá rad s maminim priateľom a videl ako tu bol s mamkou na 10 minút tak mi strašne vynadal a povedal mi že mám vypadnúť z bytu a iné strašne veci čo sem radšej ani nepíšem

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Tak potom nemá význam, aby si tam ostávala. Keď ten chlap nemá v sebe štipky pokory, na čo sa trápiť. Jeho reakcia je útok, ešte on hrá obeť, aj keď v kútiku duše dobre vie, že to prepískol, rozhodol sa ťa naďalej cvičiť. Tak nech si doma cvičí 4 steny, to jedine mu ostane, zas maj aj ty nejakú sebaúctu, toto je ďaleko za hranicou.

doriiis
22. júl 2023

@katkami123 ....prosím ťa nerad jej dokola tu políciu.Pojde na políciu a povie čo? Že partner si dal kameru do vlastného bytu? To nie je nelegálne.Vie ona dokázať,že ju tam dal aby ju sledoval? Lebo keď nevie,tak ju otočia na päte a dovi

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 ďakujem ti veľmi pekne za tvoje slova ,možno som také niečo konečne potrebovala počuť aby som sa prebrala vždy som sa ho snažila ospravedlniť sama pred sebou niekedy som si dokonca namýšľala ze ja som ta zlá a je to moja vina , ale už v tom nechcem pokračovať je to už neúnosné , strašne ma boli len to ze deti sú malé doteraz mali všetko a desim sa toho ze im to nebudem vedieť zabezpečiť sama 😓

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Ak ti mama a sestra pomôžu, nemá sa čoho báť, sú ženy, ktoré sú na všetko úplne samé, bez pomoci akejkoľvek rodiny. Nikdy si neospravedlnuj cloveka, ktorý keď urobí chybu, nevie sa ospravedlniť.

katkami123
22. júl 2023

@doriiis
Máš s tým osobnú skúsenosť, keď toto tvrdíš a vieš ako to dopadne? Ja som sla raz na políciu len kvôli jednej sms, urobil sa záznam a toho človeka si predvolali a musel platiť pokutu.

alison11
22. júl 2023

@firma2211 Áno,prto som aj písala,že on sa nezmení,lepšie spravíš ak sa osamotíš z deťmi a čím skôr odídete od neho.

katkami123
22. júl 2023

A čo tvoja rodina na toto všetko? Aký majú oni názor?

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 su zhrození , všetci mi radia čím skôr ísť preč

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Tak potom už nemáš čo viac riešiť. Skús ich v tomto poslúchnuť, sú to tvoji najbližší, lebo si už pri ňom asi stratila aj zdravý úsudok.

Strana
z3