icon

Žiarlivý partner nainštaloval do obývačky kameru

firma2211
22. júl 2023

Ešte pred mesiacom som tu písala kde je dobra dovolenka a dnes … prežívam to o čom som si nikdy nemyslela že sa stane . Vždy som vedela že môj muž je žiarlivec zákazy príkazy boli na dennom poriadku ale vždy som sa snažila to prekonať aj sa prispôsobiť a hlavne byt silná kvôli deťom sú ešte maličké 3 a 4 roky, čakala ich prvýkrát skolka do ktorej ani nenastúpia 🥹 včera pretiekol pohár a došla moja trpezlivosť keď som zistila že môj muž ktorého som nikdy nepodviedla nainštaloval do obývačky KAMERU s odposluchom ..áno dobre čítate neviete si predstaviť to poníženie že ma celý ten čas sledoval … ja ani neviem prečo sa tu rozpisujem možno si len potrebujem uľaviť možno chcem počuť či tu sú ženy ktore to zvládli s malými deťmi , chcem radu ako začať od znova . Kedy to všetko prebolí prosim vás ako to deťom vysvetliť 😓ako sa mám pozbierať a žiť . Nemám ani 30 rokov chcem si nájsť prácu a bývanie baby , z čoho to všetko platíte , aký je postup pri podaní alimentov na čo všetko mám myslieť prosim poraďte mi a ďakujem že ste dočítali ….

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 stratila , od kamarátov asi az po sebaúctu

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
On ti zakazoval aj kamarátov a kamarátky?

aurora33
22. júl 2023

@firma2211 a kde dal tu kameru? Ako si na to vlastne prišla?

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 ano všetky také niečo ako ísť na kávu pokecať neprichádzalo do úvahy a keď ku mne aj nejaká prišla nerozprával sa so mnou aj týždeň

viestta
22. júl 2023

@firma2211 ty si vlastne bola v base vo vlastnej domacnosti. Bezpravny majetok sledovany kamerou. Utekaj a rychlo, mas kde tak utekaj. Ver, ze aj pre tvoje deti bude lepsie ak nebudu zit v jednej domacnosti s takym clovekom. Casom by to na nich zanechalo stopy, poznacilo by ich to na zvysok zivota, prebrali by tento vzorec spravania. Aj pre nich bude odchod vykupenim

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Ufff, ale toto je moc. Utekaj od neho. Ja sa bojím, aby ťa ešte niekde neoblial kyselinou, ako to robia tie choré hlavy, lebo on je čistý blázon. Bez kamosiek a okolitého sveta, ešte žiarli aj na tvoju rodinu a pod kamerou 24/7. Ja by som ani neverila, že existuju takí ľudia a toto sa deje, kebyže tu nedáš takýto príspevok, lebo toto je ako námet na hororový film.

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 ja keď to tak po sebe čítam a vaše príspevky tak nerozumiem prečo som tak žila , napriek tomu plačem a je mi veľmi ťažko neviete si predstaviť ja ako človek ktorý nenávidí zmeny je to pre mňa strašná rana

sense
22. júl 2023

@firma2211 tak takéto veci sa ne lepšia len zhoršia. A neboj zvládneš to. Najťažší je prvý krok ale nerobíš to len pre seba ale hlavne pre deti

katkami123
22. júl 2023

Čiže on ti urobil scénu, že za tebou prišla tvoja rodina nenavštevu, lebo ty mu od strachu ešte aj rodinné návštevy tajíš. A on sa do toho prekecol, že si ťa pozerá cez kameru. Čiže rodinná návšteva je zlo, kamošky sú zlo, akýkoľvek kontakt s ľudmi sú zlo a nič nemôžeš, ale sledovať ťa cez kameru je podľa neho v poriadku. No už by ma tam dávno nebolo.

viestta
22. júl 2023

@firma2211 ked odides a pozries sa na tuto diskusiu povedzme o pol roky, budes vediet, ze odchod bolo to najlepsie co si pre seba a svoje deti mohla urobit. Mas obrovsku podporu od rodiny, tak ju vyuzi a chod. Horsie uz byt nemoze, len lepsie

katkami123
22. júl 2023

Aby jeden chlap takto izoloval vlastnú ženu od všetkých a ešte aj tak ju cez kameru sledoval… to je až neuveriteľné. To aký život si pri ňom mala?

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 lepšie by som to nenapisala , ešte aj kontroluje ako dlho svietim na fb

doriiis
22. júl 2023

@katkami123 ....chcela som tým povedať,že kým nemá autorka jasné dôkazy o tom,že ta kamera tam bola na jej sledovanie,protistrana môže tvrdiť,že ju tam dal kvôli bezpečnosti seba a svojho majetku.Moze si vymyslieť trapku príhodu jak mu mizli peniaze alebo niečo také a nikto mu nedokaze,že si vymýšľa.Tvoja SMS bol jasný dokaz.Tam museli konat.Zial,moje skúsenosti sú všelijaké .Či už s políciou SR alebo s ludmi.Ale to je nepodstatné asi aj.
@autor...vyzeráš,ako rozumná žena.Ked spracujes sok,tak verím,že sa rýchlo spamätas a odídeš od toho chlapa.Zmeny sú ťažké ale niekedy nevyhnutne.

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 už som si našla byt zajtra ideme pozrieť . Veľmi ma to boli ako otec bol vždy ukážkový staral sa to nemôžem povedať , on si do teraz mysli že ja ten prvý krok nespravím , bude to sok aj pre nho . Myslíš že keby som mu dala ultimátum aby sa liečil a bude s tým súhlasiť ma to zmysel? Alebo sa nezmení nikdy

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Ty si asi stále nedokážeš pripustiť aký extrém žiješ. On musí chciet dobrovoľne, vtedy to ma zmysel, nie cez ultimáta, on sám musí chcieť. Ty zachraňuje v prvom rade seba, nie jeho, je svojprávny, keby chcel, dávno by sa dal do kopy.

viestta
22. júl 2023

@firma2211 keby sa zmenit chcel, uz davno to riesi. Myslism si, ze on zije vo svojom blude, ze on sa sprava normalne a tu je kazde liecenie zbytocne. Musel by chciet sam, ale to by musel vediet, ze chyba je u neho. On toto nepripusta a pochybujem, ze vobec niekedy pripusti. Zachran seba a deti, o neho sa teraz nestaraj. On si bude musiet poradit sam.

bluka2
22. júl 2023

Ani neuvažuj nad ultimátom. Je to chorá hlava, neštíti sa ani trestných činov, tak by som si hlavne aj po rozchode dávala na neho pozor. Žiarlivosť je bohužiaľ častý motív aj horších trestných činov

katkami123
22. júl 2023

Keby mal sebareflexiu, po nájdení kamery by ti to on SÁM navrhol. Namiesto toho na teba naziapal.

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 máš pravdu , asi vyzerám teraz dosť hlúpo .. nikdy som si nemyslela že takto dopadnem . Baby inac SPISSKA NOVÁ VES je tu niektorá z vás ? Tam chcem začať nový zivot

bessie12
22. júl 2023

@firma2211 https://www.modrykonik.sk/group/192/ pridaj sa do skupiny. Urcite sa ti niekto ozve 🙂

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
Potom sa nám tu neskôr občas ozvi. Mám o teba trochu obavy, keď je tvoj muž taký žiarlivý psychopat.

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 zajtra som sa mala ísť pozrieť na byt ale práve mi volali že nas nechcú . Nikto nedá najom matke s tak malými detmi

namornicka
22. júl 2023

Drz sa a davaj si pozor na neho stale. Lebo on ked pochopi, ze ty ten odchod myslis vazne, moze zacat vyvadzat. Teraz tomu asi este neveri, myslim si. Mas svoje peniaze? Lebo ak pouzivate spolocny ucet, moze lahko zablokovat pristup.

firma2211
autor
22. júl 2023

@namornicka práveže všetko spoločne 😓ale napisal mi že je rad že sa ma zbavil , tak ktovie

katkami123
22. júl 2023

@firma2211
On je asi nejaký sadista, keď sa vyžíva v tvojom trápení (najskôr chorobná ziarlivost a majetnícke sklony) a ešte aj teraz ťa bude deptať a robiť z teba niečo menejcenné. Odpisala by som mu iba nápodobne.,

firma2211
autor
22. júl 2023

@katkami123 ja ti neviem som z toho strašne nešťastná , nechce sa mi nič ani jesť ani upratať ani navarit nic ma nebaví ,a tie moje deti maličké strašne niečo , ja neviem čo mám robit

cacianka
22. júl 2023

@namornicka kľudne môže vybrať peniaze, polovicu, je majiteľka tak ako on,

cacianka
22. júl 2023

@firma2211 nič mu nehovor, pomaly a v kľude rozmýšľaj, pripravuj sa, .
Už som viac x písala taký akoby návod, postup. Pohladaj si rady, prečítaj si iné príspevky, napr. tento Odchod od manžela, Odišla som od manžela.

f333
22. júl 2023

@firma2211 nemas ani 30 rokov /podla tvojho vyjadrenia./ ale uz mas viacero deti s muzom,o ktorom si vedela,ze je to patologicky ziarlivec..Predpokladam podla opisu situacie,ze si bola niekolko rokov opakovane na poberani rodicovskeho prispevku bez moznosti navratu do prace s dobrym prijmom,z ktoreho by si uzivila spolu s vyzivnym deti a utiahla samostatne naklady na zivot...

Takze si si povedala,ze teraz ta budu pomahat zivit tvoja matka a mozno aj sestra... To by si sa behanbila ,vziat fin.pomoc od matky ,kra by musela zivit nielen teba ale aj tvoje deti ? takto sa neprava dospela zrela zena....
Ako si spomenula,tak tazko najdes vhodny podnajom na sk s viacerymi detmi, a este si aj bez prace s dobrym prijmom. Takze si sa zobudila do reality.
T y si myslela na svoje deti pri tom vsetkom?
Ano,to co urobil manzel je uplne za ciarou toho,co apoklada za normalne spravanie manzela..
A to si mal a jasne manzelovi tlmocit a jasne mu povedat,ze hodlas poziadat o rozvod manzelstva....
To ani ten byt nie je v BSM? ked chces odist? Tr ba dat na vrh na sud o vyzivne na deti pocas trvania manzelstva do rozvodu., ak nebud eotec deti dobrovolne prispievat. na ich vyzivu... .... a podat na sud navrh na rozvod manzesltva..... Odporucam ti navstivit advokata na pr.zalezitosti.
Ale v prvom rade sa zamestnaj .aby si vedela sa o seba finacne postarat . To preco si tak lahkomysene zistala na rodicovskej bez toho aby si vedela,ze sa mas kde vratit do prace?
To potrebujes stale na sk hladat pracu po znamosti? Mas malu kvalifikaciu a praxv nejakom odbore? tak to velke minus pre teba....
Pises,ze manzel je dobrym otcom.. takze nemal by byt problem s tym,aby sa vedel on o deti postarat docasne aj neskor a aj financne . jeden z vas to urobit pre dobro deti musi...
ale dobre by bolo vypocut si aj druhu stranu . tak to urobi aj sud. S tym pocitaj...

katkami123
22. júl 2023

@f333
🤦🏻‍♀️