icon

Žijete s osudovou láskou?

15. sep 2025

Ahojte,nechcem tu rozprúdiť nejaké vášne ja len tak zo zvedavosti ,či žijete so svojou osudovou láskou ,alebo nie...
Keďže sa dá aj anonymne písať ,tak kľudne napíšte aj váš príbeh 😁
Ja mám 2 deti, 10 rokov manžela (nikdy sme sa nepodviedli ,máme sa radi),aj keď sa hanbím za to,ale aj tak si myslím ,že tá moja osudová láska bola na strednej škole ..
Je to už 20 rokov..ja som bola mladšia o 2 ročníky,chodili sme spolu pár mesiacov ,potom sme boli spolu opäť a po jeho maturite už sme sa nestretli..
Pár krát sme si zavolali ,alebo napísali ,ale už sme sa nestretli..písal mi ešte niekoľko rokov presne o polnoci ,keď som mala sviatok..neboli sme z rovnakého mesta..no a mne ide po rozume celých tých 20 rokov 😊samozrejme ,že nie stále ,je to pár krát do roka ,ale väčšinou po "živom" sne s ním..Tie sny sú vždy plné emócií,také nevypovedane.Vždy v tých snoch plačeme a nechceme sa odlúčit a vieme ,že máme rodiny.
Neviem prečo ,ale vnútorné cítim ,že my dvaja sme si boli súdení ,aj keď to dopadlo inak...
Máte aj vy nejaký príbeh?

ním ..

Strana
z2
minenkaa
15. sep 2025

@anonym_autor mna zaujima prečo si napisala,že ste sa nikdy nepodviedli

doriiis
15. sep 2025

Ja žijem so svojou osudovou láskou.Ale k tomuto poznaniu som prišla až po mnohých rokoch,krízach a 3 ročnej pauze s ním.Po veľa rokoch sa láska mení na lojalitu A to je možno ešte krajšie ako láska samotná

enmery
15. sep 2025

😂Ach, až tak osudová, že s Tebou nič viac neriešil aj keď mohol😉Ty žiješ predstavami, v realite by to po prvé muž nedopustil, aby to skončilo, ak by Ťa tak osudovo miloval a po druhé, vôbec nevieš, aký by bol v realite a s deťmi. Úprimne, je to dosť smutné vzhľadom k Tvojmu manželovi. Keby tu toto písal muž, vytrácajú sa tu naňho ženy 20 rokov a stále toto riešiš?To je uz na terapiu...

anonym_c56fd6
15. sep 2025

S osudovou láskou. No počas rozchodu som zažila aj takú, ktorá vznikla z priateľstva. Neviem povedať či to bola láska alebo len niečo viac, ako priateľstvo. No vrátila som sa k tej vášnivej, pri ktorej to aj po 20 tich rokoch iskrí.

jajanka31
15. sep 2025

Myslim ze hocikto si spomenie 2x do roka na toho svojho byvaleho.mozno si ho aj pozrie na nete ze ako zije. Ale aby som po nom snivala.. to nie. Zijem pritomnostou teraz tu som so svojim manzelom a som stastna.nepotrebujem vzdusne zamky zo strednej..

zuzanita1609
15. sep 2025

Osudovou láskou môžeš asi len nazvať niekoho,pri ktorom si skoro celý život, prežili ste toho spolu veľa dobrého,aj zlého a teraz už ako dôchodcovia, starkí si ľahnete ešte stále spolu do postele, chytíte sa za ruky,obijmete,bozkáte a ty môžeš/môžem povedať,že áno,ty si bol/bola moja osudová láska ☺️.

anonym_024d14
15. sep 2025

Nemôžem nazvať osudovú lásku nenaplnenu lásku lebo to by bola len ilúzia,nič viac

anonym_8025c6
15. sep 2025

Kedysi som si myslela že áno ale nie..

anonym_f398ad
15. sep 2025

@anonym_autor myslela som si, ze ano , je to otec mojho dietata, bohuzial nas opustil ( rozumej odisiel od nas zbabelec)
Uprimne, myslim, ze som HO stretla pred paaar rokmi, pocas strednej len to bolo “ so spravnou osobou v nespravny cas” ale bol skvely, teraz ma uz rodinu a deti, avsak viem ( ozval sa), ze na mna nezabudol tak ako som nezabudla ani ja
Samozrejme, nic z toho nebude, bol to jeden telefonat, uz sme obaja niekde inde..

anonym_e7a34f
15. sep 2025

Nie, ale k tomu asi dopomohlo to že nie vždy sa ku mne správa ako by som si zaslúžila, to ma donútilo k myšlienkam že ,,osudová" láska by mala asi vyzerať inak. Ale čas ukáže či sú toto len životné skúšky alebo k sebe naozaj patríme.

autor
15. sep 2025
@enmery

😂Ach, až tak osudová, že s Tebou nič viac neriešil aj keď mohol😉Ty žiješ predstavami, v realite by to po prvé muž nedopustil, aby to skončilo, ak by Ťa tak osudovo miloval a po druhé, vôbec nevieš, aký by bol v realite a s deťmi. Úprimne, je to dosť smutné vzhľadom k Tvojmu manželovi. Keby tu toto písal muž, vytrácajú sa tu naňho ženy 20 rokov a stále toto riešiš?To je uz na terapiu...

@enmery prečo by som mala žiť predstavami? A čo je smutné vzhľadom k môjmu manželovi?
Ved ja nepíšem ,že by som za tým druhým mužom utekala ,ved aj on má svoju rodinu aj ja svoju...len som sa chcela spýtať ,či niekto nezažil niečo podobné,že napriek tomu ,že žije s mužom ktorého ľúbi si myslí ,že proste to malo byť inak...aby si si nemyslela,tak ozaj 20 rokov naňho intenzívne nemyslím,to by bolo ozaj na terapiu ,ale teda ,keď sa mi raz dva krát do roka sníva s ním sen,tak jasné ,že potom su myšlienky ..

autor
15. sep 2025
@anonym_f398ad

@anonym_autor myslela som si, ze ano , je to otec mojho dietata, bohuzial nas opustil ( rozumej odisiel od nas zbabelec)
Uprimne, myslim, ze som HO stretla pred paaar rokmi, pocas strednej len to bolo “ so spravnou osobou v nespravny cas” ale bol skvely, teraz ma uz rodinu a deti, avsak viem ( ozval sa), ze na mna nezabudol tak ako som nezabudla ani ja
Samozrejme, nic z toho nebude, bol to jeden telefonat, uz sme obaja niekde inde..

@anonym_f398ad toto je asi ten správny výraz ,že v nesprávny čas so správnou osobou..

barka1
16. sep 2025
@anonym_autor

@enmery prečo by som mala žiť predstavami? A čo je smutné vzhľadom k môjmu manželovi?
Ved ja nepíšem ,že by som za tým druhým mužom utekala ,ved aj on má svoju rodinu aj ja svoju...len som sa chcela spýtať ,či niekto nezažil niečo podobné,že napriek tomu ,že žije s mužom ktorého ľúbi si myslí ,že proste to malo byť inak...aby si si nemyslela,tak ozaj 20 rokov naňho intenzívne nemyslím,to by bolo ozaj na terapiu ,ale teda ,keď sa mi raz dva krát do roka sníva s ním sen,tak jasné ,že potom su myšlienky ..

Čo je to osudová láska? Ta najdlhsia? Najsilnejsia? Najvasnivejsia? Ktora vznikla akoby riadenim osudu, vyssou mocou? Taká zbytocne dramatická definicia...
Mám partnera, vdovca s 3 detmi. Poznali sme sa pomerne netradične, postupne sme zjistili, že sa už dlho "obchadzame" - pohybujeme sa na rovnakych miestach. Máme pekny vztah, máme sa radi, sme si oporou, pokojný pristavom. Sme si vzajomne "osudovou láskou"? Asi nie, ja mu už deti neporodim. Dufam, ze spolu zostarneme. Takže?
Poznala som muža, nieco nás k sebe velmi tahalo a aj ked sme mohli, nerozvijali sme náš vzťah - správny muž v nesprávny čas? Asi áno. On stále veri, že raz budeme spolu. Mna to už preslo.
Nakoniec bude moj osudový muž moj ex, s ktorym som dvom detmi zviazana tak, ako s nikým. Aj ked ho už fakt nemám rada...

Autorka, aj ked sa tomu brániš, tvoje predstavy su poznačené spomienkovym optimizmom, nikdy si s ním nežila ozajstny dospely život so vsetkymi problemami a vsednostou....svojim sposobom je to nefér k mužovi, s ktorym zdielas svoj život, porodila si mu deti...aj ked chápem, ako to myslíš. Je škoda vobec sa zaoberat týmito úvahami. Zbytocna bolest.

Ale áno, v nejakom inom zivote by som chcela spoznat a prezit vášnivu naplnenu lásku a založit s nou pevnu milujucu rodinu. V tomto zivote to tak nie je. Ale nijako sa tým netrápim. Už nie.

anonym_a932c0
16. sep 2025

@anonym_autor áno, tiež mám už roky pocit že som s nesprávnym partnerom a cca každý týždeň sa mi sníva o bývalom 🙈 s ktorým už pár rokov nie som v aktívnom kontakte…nie je mi/ nám zle, ale stále mám pocit že by mi mohlo byt ešte lepšie s nim 😬 ale nemôže byt všetko v živote dokonale

anonym_1e13ab
16. sep 2025

Som so svojou osudovou láskou. Všetko viedlo k tomu aby sme sa stretli, obchádzali sme sa už predtým. Na bývalých nemyslím. Neexistuje pre mňa vhodnejší partner. Myslela som si to po roku a myslím si to aj teraz po desiatich.

taktotedanie
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_f398ad toto je asi ten správny výraz ,že v nesprávny čas so správnou osobou..

@anonym_autor tak to sa stava casto
Spravna osoba blby cas

anonym_38b289
16. sep 2025

@anonym_autor je normálne, že si žena idealizuje muža, s ktorým nikdy nežila, neriešila bežné problémy, nikdy ju nenaštval. Ja som bola nejaký čas vydatá, no nie šťastná, po rozvode krátky vzťah s mužom, pri ktorom som cítila, že ho neľúbim, nebola tam skrátka chémia, tak som to ukončila. Myslím, že teraz už takmer dve desaťročia žijem s osudovou láskou. Pri ňom sa mi rozstrasú kolená, aj teraz, keď ma objíme. Ale podstatnejšie je, že v ťažkých chvíľach života tu bol a podržal ma, mohla som mu všetko povedať, vyplakať sa v jeho náručí a to ty nemôžeš napísať, ten človek je len v tvojej fantázii. Lebo v živote sú chvíle úžasné, aj smutné. Mne je len ľúto, že sme sa nespoznali skôr, ale človek asi v živote nemôže mať všetko.

anonym_d99e5e
16. sep 2025

@anonym_autor
Ja som sa za svoju osudovú lásku vydala...a nebolo to jednoduché..Chodili sme spolu ešte na strednej ale keď sme skončili školu, naše smery sa rozdelili, boli sme spolu ešte rok po strednej s tým, že sme sa navštevovali, ale bolo to čoraz menej a menej a sme usúdili, že by bolo lepšie keby to nesilíme a necháme tak...Po čase si on niekoho našiel a ja tiež a myslela som si, že s tým človekom aj ostanem, klapalo nám to ale niečo tam vždy bolo- skrátka jeho správanie nebolo pekné voči mne, ku koncu ma aj podvádzal tak sme sa rozišli...Vrátila som sa do svojho mesta a keď som ho znova uvidela niečo sa vo mne zlomilo a chcela som ho vidieť viac a viac, nikdy som na neho nezabudla a obzlášť keď som sa zase vrátila tam kde to celé začalo. No ale on mal už priateľku,aj spolu bývali, takže tam som moc vstupovať nechcela a radšej som si to všetko nechávala len pre seba...Lenže tým, že sme na seba narážali častejšie a my sme sa nerozišli vôbec v zlom, navyše dlho potom sme sa ešte milovali, to bolo ťažšie a ťažšie..Začal ma vyhľadávať a aj keď som jasne dala najavo,že do vzťahu ako tretia osoba nechcem zasahovať v žiadnom prípade, mi nedal vydýchnuť...Podľahla som až keď on ukončil svoj vzťah a vedela som, že nám nič nebráni byť spolu...Už je to 20 r a máme 2 krásne deti

doriiis
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_f398ad
@taktotedanie
@anonym_autor ....neexistuje nesprávna osoba v nesprávny čas.Pretoze každý človek,ktorého v živote stretneš alebo ti skríži cestu prišiel v správny čas.Bud preto,aby to vyšlo,veci do seba zapadli a fungovalo to,alebo preto,aby sme sa učili,stali sa silnejšími.Vsetko sa deje z nejakého dôvodu a tak,ako sa má diat

anonym_ec6374
16. sep 2025

Neverím sa.osudovu lásku, som.s chlapom s ktorým som sa rozhodla založiť rodinu.
A letového som na tento krok považovala za najrozumnejšiu voľbu.

strawberry0797
16. sep 2025

@anonym_autor Nie. Rozišli sme sa a ja som sa uz nikdy viac nezalubila.

anonym_1e13ab
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor k manželovi je to smutné lebo nevie, že si myslíš na iného. A predstavy sú správny pojem. Nepoznáš toho chlapa teraz, ľudia sa menia, možno by z neho bol otrasný manžel. Ja som si tiež tak myslela o láske zo strednej že to je môj osudový muž a keď sme sa k sebe po troch rokoch vrátili zistila som že si absolútne nevyhovujeme a bolo po láske. Všetko je tak ako má byť.

zltalienka
16. sep 2025

Neverim na "osud".
Ale mam znamu, ktora tomu veri... ze stretla svoju "osudovu lasku" ked uz bola vydata a mala 2 deti. Mali spolu kratky romanik...a teraz zije nestastna v manzelstve, chce len toho "osudoveho" co ju mal len na jednu vec....

autor
16. sep 2025

Tak asi je to ozaj len ten spomienkový optimizmus 😁
Aby to nevyznelo ,že naňho myslím celých tých 20 rokov ,to zasa nie ,ale ozaj len keď sa prísniva ,tak potom sa mi to drží v hlave 😁a rozmýšľam 😆😆
Mozno veru keby sa po 20 rokoch stretneme a samozrejme by bol iný,tak už sa mi viac neprisni 🤣

sevrin
16. sep 2025

Bola osudová? Neviem, dlhé roky som si myslel, že bola.
Ale ďalšie dlhé roky sú stále predo mnou a človek nikdy nevie, čo sa stane zajtra alebo o mesiac, či o rok.

podobova15
16. sep 2025

Tazko povedat ci je osudova, sla som na pohovor do novej prace a do vytahu ku mne nastupil muz 😂 chvilku to trvalo a odvtedy sme spolu 12 rokov😍. Je to pre mna ten pravy pre zivot, ci je osudovy uvidime za par rokov.

rorino
16. sep 2025

@anonym_autor osudová láska neznamená,že musíte spolu prežit spoločný,dlhý a šťastný život.

daaaaaska
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neprežila si s ním krízu,neprežila si s ním výchovu detí,neprežila si s ním ťažké čase,časy s peniazmi a bez. Keby to s ním prežijes možno ste už aj rozvedení., nevieš či by ťa podržal v zlomJe to len ilúzia lebo si ho pamätáš v tom peknom. Buď rada že tvoj život je taký aký je a možno o 30,40 rokov ako stará žena si povieš že si prežila osudovú lásku s tvojim manželom

pipimonterova
16. sep 2025

@anonym_autor ja ano a som stastna a po rokoch s nim stale zalubena❤️❤️❤️

Strana
z2