Život bez manželstva
Ahojte, potrebujem od vás aspoň malú útechu a pochopenie. S partnerom sme spolu takmer 10 rokov, mame spolu dve malé deti a o svadbe žiadne reči z jeho strany. Co si o tom myslite? Ja nie som s tým stále ok, ze nie sme manzelia. Naučila som sa s tým žiť za tých pár rokov ale v podvedomí ma to stále škrie. Deti sa volajú po ňom. Ďakujem
10r, 2 deti a ty chceš aby chlapovi trklo a ťa požiadal o ruku?
sa obávam že ak si sa nedočkala doteraz tak to už len ťažko...
A povedala si mu, ze chces konecne svadbu? Co on na to?
@minenkaa nemlcim. Vravela som mu o svadbe x krát no neúspešne.
@deti95060810 viem preto keby mi niekto povedal slová útechy, bolo by mi lepšie.
@moonlight1210 on nič, nemal žiadny názor.
Dostal od teba vsetko aj bez sobaša,teraz uz tak akurat môzes plakat do vankusa. Ak si sa chcela vydavat mala si na tom trvat pred otehotnenim.Ja frajerovi deti nerodim,manzelovi s radosťou...toto keby si mu bola povedala a potom sa zariadila podla jeho odpovede,tak si tu dnes toto nemusela písať.
Ak nemá názor a teda nie je vyslovene proti, iba sa nevie rozhýbať a je mu to tak nejak jedno, tak netreba iba spomínať akoby si chcela svadbu, treba si sadnúť a dohodnúť si termín, kedy sa vezmete, rozlúčiť sa s romantickou žiadosťou o ruku, prijať to ako vec praktickú…
Si s chlapom desať rokov porodiš mu dve deti a cudujes sa že si ťa nechce vziať? A načo by to už teraz prosím ťa robil?
Tak keď si vedela,že sa nechce ženiť prečo si s ním mala deti a ešte majú jeho priezvisko,keď ti to nevyhovuje
Ma uz zenu ktora plni funkciu manzelky hoci bez titulu, a dve deti ktore maju jeho meno. Naco by sa zenil
@janinah áno ale mne tikali biologické hodiny a chcela som mat rýchlo deti. Nemala som čas toľko s nim chodiť až by bola svadba.
ale na deti ste spolu chodili dosť?? vieš, že svadba môže byť aj na úrade zo svedkami? Síce neviem načo by ste sa mali brať, máte deti, bývate spolu, servis ako manželka mu poskytuješ.
Kamoška to vyriešila (nie je romantička, nepotrebovala žiadosti či svadbu ako z telenovely).
Zavolala na matriku, vypýtala si termín a partnerovi len povedala, kedy si má zobrať voľno v práci, lebo vtedy majú svadbu.
Ak chceš veľké požiadanie a ešte väčšiu svadbu, nemala si si robiť deti s frajerom. Tak to proste je.
On nemá už žiaden dôvod aby sa ženil.... Žiaľ na toto útecha nie je....pretože neskoro plakať nad rozliatym mliekom.... Ak si chcela status manželka , mala si ísť po poriadku, najprv svadba, potom deti a ak sa už deti pritrafili trebalo dať meno po sebe
@minenkaa on vravel predtým že sa chce ženiť.
@vler keď si ma nikdy nevezme tak dokonca života s nim žiť nebudem.
Chces slova utechy ale tie tu len tazko dostanes. Spravila si chybu a to si uvedomujes preto ta to skrie. A bude ta to skriet dovtedy kym sa situacia nezmeni tak ako si ju zelas ty.
Ako ju zmenit a aby si uvedomil ze na paiery zalezi na to musie prist vy dvaja...jedno vsak viem, ak by si detom nedala jeho meno prisiel by na to skor, takto on nema dovod a ty musis vymyslat zamienky ak je on trulo neuvedomely
@alex49 rok sme asi boli spolu
No,cas na chodenie nebol,na dieťa ano a rychlo....
Ja som s mojim manzelom chodila 9 mesiacov do svadby,,ty kolko?
A mesiac po sobasi som bola tehotna..
Ty s na to išla zo zleho konca...
Ak nema nazor, ber to ako ano a povedz mu, ze ides tu svadbu vybavovat. A aby necuvol, staci na urade, dvaja svedkovia.
Povedz to s plnou vaznostou, ze v utorok ides na urad vybavit termin.
To ho prinuti nazor prejavit. Ci chce, len je pohodlny, alebo fakt nechce.
A zial, ked si tak chvatala s tehotenstvom, tak si si sama dala facku. Teraz si mozes dat druhu na prebratie do reality a prestat vymyslat s nariekanim, ze mu za svadbu vlastne ani nestojis, aby ta on poziadal o ruku.
Vtedy si bola s robenim deti strasne prakticka, tak bud i teraz.
@vkatush to je obdivuhodné a klobúk dole
@mimicka2013 áno ale myslela som si, že ma poziada o ruku keď budem tehotná ako to robia aj ostatní chlapi. Lebo vravel ze svadbu chce mať, keď sme spolu začali chodiť.
Autorka ale ty si sama protirecis. tak najprv svadba nie lebo ste spolu krátko ale dieťa áno lebo ti tikajú biologické hodiny?.niektoré ženy treba asi lopatou po hlave...
A keď ťa teda nepožiadal počas tehotenstva, prečo si dala dieťaťu jeho meno, ? A prečo aj ďalšie dieťa?
Tak ak si cakala ze ta poziada o ruku a nepoziadal, pri narodeni si mala dat dietatu svoje meno
@hopsas ja som nehovorila že svadbu nie, lebo sme boli spolu krátko..
A aspoň majetok máte spoločný?
@sense neviem prišlo mi to normálne a stále sa tváril, že svadba bude tak aby si deti nemuseli meniť meno.

A ty prečo mlčíš