icon

Život po boku milenca

16. máj 2025

Mam 37. Dve deti, muž, dom, hypoteka, klasika. Navonok všetko ide – usmiata rodinka, víkendy na bicykli, raz za rok dovolenka v Chorvatsku. No vnutri… uz roky prazdno. Neha len vo forme "kup chlieb", intimita raz za stvrtrok, ak sa podari. našla som pána – milenca. stretli sme sa nahodou v práci, najprv len úsmev cez kavovar, potom pár nevinnych sprav. Zacalo to úplne nevinne – obedy, dotyky pohladom, až to prerastlo do noci v hoteli. a potom dalsia. a dalsia.
Nie je to láska, aspoň si to hovorím. Alebo je? On má tiež rodinu. Ale je iny. Pocúva ma. V posteli som zrazu žena, nie len niekto, kto nahadze pradlo do pračky a veceru na stôl.Mám vycitky. Ale zároveň sa konečne cítim živa.

Strana
z3
mk22
16. máj 2025

A my sa mame vyjadriť?
Ci čakáš co?
Požehnanie?
Véd keď to tebe nevadí ze chrapes so zenacom, tak je to ôk.

viestta
16. máj 2025

Tak ked si spokojna, tak co uz my s tym? Ci si sa len pochvalit dosla?

maranco
16. máj 2025

* Navonok všetko ide – usmiata rodinka No vnutri… uz roky prazdno. *
s manželom si hovorila o svojich pocitoch?

tulipanik12
16. máj 2025

Uži si - žiješ len raz a na koment od mk22 len toľko, že nato, že je ženatý má myslieť v prvom rade on

veronicka1901
16. máj 2025

Nikomu doma v noci nechybas? Divne...

mk22
16. máj 2025
@tulipanik12

Uži si - žiješ len raz a na koment od mk22 len toľko, že nato, že je ženatý má myslieť v prvom rade on

@tulipanik12 ďakujem za doplnenie, si mila

stanislavicenka
16. máj 2025

Aby to nebolo tak, ze ty cakas nieco ine ako druha strana.
Manzel vie, ze si nestastna?
Vies, ak sa v tom utopis len preto, ze sa citis byt s milencom zenou, je to len zaciatok rovnakeho cyklu. myslim, ze nie tazke najst si milenca, to je ta lahsia cesta, ale dat dokopy, co je doma je tazsia, ale mozno dlhodobo udrzatelnejsia cesta

ivik4
16. máj 2025

Vsak sa rozved a najdi si noveho muza ked so svojim niesi spokojna a nevnima Ta az tak ze si si nasla milenca. Z milenca mat nic nebudes,stale budes Ta druha

eva112014
16. máj 2025

Keby si stretla pána bez rodiny…. Možnože aj tvoj muž má takúto milenku. Ale inak chápem, vytratila sa vášeň, iskra … toto je nové🙂

ivik4
16. máj 2025

Tiez ma napadlo ze tvoj muz moze niekoho mat ked spolu skoro nic nemate. Ked sa dokazes vyhovorit ty, dokaze sa aj on a bohvie kde je

eva112014
16. máj 2025
@ivik4

Vsak sa rozved a najdi si noveho muza ked so svojim niesi spokojna a nevnima Ta az tak ze si si nasla milenca. Z milenca mat nic nebudes,stale budes Ta druha

@ivik4 A chce, aby milenec bol jej muž? To, čo jej chýbalo doma, našla inde. Možno v milencovi by nenašl a to, čo má doma. Napr. možnože je jej muž kutil, alebo dobre zarába .. len v tej posteli je to biedne 😬

7miriam77
16. máj 2025

No neviem,ale obaja ste na tej "správnej" ceste rozbiť dve rodiny!!! Ja toto nepochopím. Nie som šťastná, manželstvo neklape ako má...tak sa ho predsa snažím zachrániť,či???? No tým, že máš milenca,tak robíš opak. Rozved sa a tvoj parohaty manžel bude možno aj rád

krasneleto
16. máj 2025

"zjavne" vsetko doma klape, len spolu nespite... riesenie je spavat so zenatym?

autor
16. máj 2025

Neviem, možno to vyznie zle, ale nepísala som sem preto, aby som sa chválila alebo čakala pochvalu. Ani ospravedlnenie. Skôr som to potrebovala zo seba dostať... Možno aj zistiť, či niekto zažil niečo podobné. Nie som hrdá na to, čo sa stalo. Ale stalo sa. A úprimne – áno, je to niečo, pri čom som si po rokoch opäť uvedomila, že som ešte žena, nie len "funkčná jednotka" v domácnosti.

Nenapadlo mi sem písať preto, aby som niečo obhajovala – skôr preto, že neviem, čo ďalej. A možno len potrebujem vedieť, či je tu ešte niekto, kto si niečo podobné prešiel

mimi2018
16. máj 2025

Nemaj výčitky, ja ti to schvalujem. Urobila by som to isté. Život máš iba jeden a roky utekajú. Keď vám to obom takto vyhovuje, Tebe a milencovi prečo nie. Ak sa to raz prevali, tak taky je život. Až potom by som to riešila, ak sa tvoj muž bude chcieť rozviesť.

sonula
16. máj 2025

nemusis mat vycitky, potrebovala si pocitit zaujem. Obavam sa vsak, ze aktualne citis take to vzrusenie z noveho, nemusis s nim riesit klasicke zivotne problemy typu peniaze, varenie, upratovanie. Nie je to proste partner pre zivot, ale pre zabavu. Skus sa doma porozprava s muzom, ako sa citis, co ta trapi. Skuste spolu vymysliet zmeny, pomaly, po krokoch. Planujte si spolu rande napriklad, cas spolu. Uvidis ako zareaguje.

Priznavat sa mu hned nemusis🙂

yasina
16. máj 2025

Ale no tak... Zene chyba poriadny sex a neha.
Je jasne ze to takk dopadlo.
Necudujem sa ti.akoze sex raz za stvrtok to si robis prdel nie? Jasne ved nje si skala potrebujes niekoho

dankanka
16. máj 2025

Ja len nerozumiem také to praktické..že ako ideš v noci preč? Čo doma povieš? Nikomu to nepríde čudné? Ja osobne by som takto trpela ešte viac..ten stres, že sa to prevalí, výčitky, že myslím iba na seba, že doma nič neriešim..neviem no. Ale zrejme to máš inak

martinka13
16. máj 2025

No len toľko, že riskuješ veľmi veľa. Či to za to stojí, musíš vedieť Ty.

petronelag
16. máj 2025

Ešte keď som bývala na dedine, tak tam bola verejná mienky proti takýmto ženám, ohovárali ju , že sa skurv.la.

rusalkablack
16. máj 2025
@veronicka1901

Nikomu doma v noci nechybas? Divne...

@veronicka1901 Prečo v noci ? Sex sa dá robiť iba potme ? Robím na hoteli, a často tam pride poobede párik na 2 hodiny.

moonlight1210
16. máj 2025

Keby sa ti priznal muz, ze ma milenku a chce odist, aku hodnotu by mal v tej chvili pre teba tvoj milenec?

vroni
16. máj 2025

Ako ďalej? Nuž tak, ako to ďalej budeš chcieť ťahať. Zatiaľ o tom rozhodujes ty. Chces naspäť muža? Chces frajera? Chces nájsť sama seba? To, čo robíš, je ako sa opiť do nemoty, keď máš zlomenú nohu. Áno, v rausi asi zabudneš, uvoľnis sa, ale o krátky čas bude znovu bolieť nielen noha ale aj hlava a celé telo. Blbé rozhodnutie. Ries najprv seba, potom ti bude jasné aj to, čo ďalej.

pako24
16. máj 2025
@maranco

* Navonok všetko ide – usmiata rodinka No vnutri… uz roky prazdno. *
s manželom si hovorila o svojich pocitoch?

@maranco popri milencovi ostane v pôvodnej rodine ešte viac prázdno....

ukgirls
16. máj 2025

a teraz co rozhresenie? 4 otcenase 5 zdravasov a ide sa dalej ? .. porozpravajs a s muzom ak ti na nom zalezi a vyries si doma intimitu a problemy ... ak sa to nema zmenit taky vztah nieje nic do buducnosti .. ale to neznamena,ze mas rozbijat dalsiu rodinu ... ukonci milenca -doma sa priznaj a ries si problemy ako dospely clovek

goodidea
16. máj 2025

Prečo ste ju vystrašili ..chcel som vedieť viac

autor
16. máj 2025

Výčitky mám a riešim ich denne.Nehľadám rozprávku, len som možno pod tým nánosom každodennosti stratila samu seba.S manželom sme sa o pocitoch párkrát bavili, ale vždy to skončilo niekde medzi „nepreháňaj“ a „veď všetko funguje“.
Neviem, čo bude ďalej. Možno to celé pokazím. Možno nie.

goodidea
16. máj 2025

Prinajhoršom(možno prinajlepšom) sa rozvediete čo viac môžeš stratiť

marca12
16. máj 2025

Dostala si sa do strasnej situacie. Raz sa to prevali. Si pripravena niest nasledky? Ostat sama s detmi a pravdepodobne aj bez milenca? Teraz je to pre teba vsetko nove,vzrusujuce,ale realita ta dobehne. Ak aj ostanes s muzom,budes sa ho vediet este dotknut? Dokazes s nim mat sex? Pre mna je nepochopitelne takto fungovat,nedokazala by som to tahat na dve strany. Ja sa stresu vyhybam a toto by mi sposobovalo obrovsky stres. Hlavne to ako budem pôsobiť v ociach deti,rodiny,ked sa to dozvedia. Ako by som dokazala zit so svedomim,ze som vedome mesiace podvadzala.

komplikovana
16. máj 2025

Asi s muzom nemate rovnaku predstavu o vztahu. Vzdy je to v kazdom zaciatku vztahu krasne, priroda to zariadila, mame pocit, ze vsetko ide samo. Lenze potom pride facka. Na vztahu treba makat. Nie kazdemu sa ale chce. Pohodlnost a stereotyp su silnejsi. Lenze stale sa da ist dalej, fantazii sa medze nekladu. Polozte si obaja otazku: aky zivot si spolu predstavujete, co chcete este zazit.

Strana
z3