Život po boku milenca
Mam 37. Dve deti, muž, dom, hypoteka, klasika. Navonok všetko ide – usmiata rodinka, víkendy na bicykli, raz za rok dovolenka v Chorvatsku. No vnutri… uz roky prazdno. Neha len vo forme "kup chlieb", intimita raz za stvrtrok, ak sa podari. našla som pána – milenca. stretli sme sa nahodou v práci, najprv len úsmev cez kavovar, potom pár nevinnych sprav. Zacalo to úplne nevinne – obedy, dotyky pohladom, až to prerastlo do noci v hoteli. a potom dalsia. a dalsia.
Nie je to láska, aspoň si to hovorím. Alebo je? On má tiež rodinu. Ale je iny. Pocúva ma. V posteli som zrazu žena, nie len niekto, kto nahadze pradlo do pračky a veceru na stôl.Mám vycitky. Ale zároveň sa konečne cítim živa.
Tie výčitky ti nezávidím a mne by to za to nestalo. Ale dávaj si pozor, tieto veci zvyknú skôr či neskôr prasknúť a väčšinou vďaka úplne hlúpej nahode...
Takže raz to určite praskne.
A neotehotni! To bude pruser jak svet
Dobre,a chces do budúcnosti vlastne čo? Chces mať len tajného milenca,alebo chces sa rozviesť a nájsť si iný oficiálny vzťah? Alebo chces ešte napraviť manželstvo?Lebo to su úplne odlišné veci.
Lebo ver tomu,že milenecký pomer skôr či neskôr sa prevalí a potom si pripravená na následky ?
@autorka, hlasky dedinskych tetiek, aj tych, co si myslia, ze uz su mestske panicky, lebo sa odstahovali z dediny, si nevsimaj.
Prestan sa obavat, tes sa. Motivuj sa k aktivite z radosti, nedemotivuj sa kvoli obavam.
Cize lasku si uzivaj, rozdavaj radost naokolo, pomahaj.
Ano, je tu aj manzelka tvojho milenca, ta asi velmi stastna nie je. Ale ta si musi tiez sama porobit poriadky so svojim zivotom. A mozno aj ona ma milenca, aj tvoj muz ma milenca....
Mozno aj tvojmu staremu sa rozprudi krv v zilach, ak o teba bude musiet zabojovat. Ak nie, o nic neprides, ked sa rozvediete.
Nabuduce, ked pojdes do hotela, pytaj peniaze od manzela. Aj zahradnika, aj vodara, ci elektrikara treba zaplatit, ked muz je neschopny, nechce sa mu, alebo taha fusky mimo domu.
Nádherný koníkovský dvojitý meter .Ak by tu dal svoj príspevok tvoj milenec ,napísaný presne tvojimi slovami ,tak ho to ženské roznesú na kopytách.👏👏👏😁😆🤣🤣🤣
Nádherný koníkovský dvojitý meter .Ak by tu dal svoj príspevok tvoj milenec ,napísaný presne tvojimi slovami ,tak ho to ženské roznesú na kopytách.👏👏👏😁😆🤣🤣🤣
@bruno1 ale no🙂
On môže byť doma taký istý ako tvoj muž.
No posrala si to, takto sa problémy neriešia. Z výčitiek sa zcvokneš, ale nepriznávala by som sa. Asi to treba useknut, do poradňe s mužom a keď to nepôjde, tak od seba. Veľa možnosti nie je. Ešte to môže prasknúť, čo veští ešte väčšiu katastrofu. Keďže si vinník, lebo nikto nebude vedieť že initimby život s mužom bol na bode mrazu, pre všetkých budeš tá rozvracačka rodiny.
Tvoje slova su silne a uprimne. Nie si jedina, kto sa takto citi – len vacsina o tom mlci. Mnoho ludi zvonku zije „idealny zivot“, no vo vnutri maju prazdno, ticho, chlad. A ked pride niekto, kto ta vidi, pocuje, dotkne sa ta inak… nie je tazke pochopit, preco si to clovek dovoli zazit.
Nie je na nikom, aby ta sudil. Ale mozno sa oplati zamysliet: kam to cele smeruje? Aka je cena za ten kusok zivota, ktory teraz citis? A si pripravena ju zaplatit, ak pride? Nie preto, ze by bolo zle chciet viac… ale preto, ze „viac“ ma casto aj svoju druhu stranu.
Zelam ti, aby si nasla nie len unik, ale aj odpoved. Taku, ktoru unesies ty – nie tu, ktoru od teba cakaju ini.
Tvoje slova su silne a uprimne. Nie si jedina, kto sa takto citi – len vacsina o tom mlci. Mnoho ludi zvonku zije „idealny zivot“, no vo vnutri maju prazdno, ticho, chlad. A ked pride niekto, kto ta vidi, pocuje, dotkne sa ta inak… nie je tazke pochopit, preco si to clovek dovoli zazit.
Nie je na nikom, aby ta sudil. Ale mozno sa oplati zamysliet: kam to cele smeruje? Aka je cena za ten kusok zivota, ktory teraz citis? A si pripravena ju zaplatit, ak pride? Nie preto, ze by bolo zle chciet viac… ale preto, ze „viac“ ma casto aj svoju druhu stranu.
Zelam ti, aby si nasla nie len unik, ale aj odpoved. Taku, ktoru unesies ty – nie tu, ktoru od teba cakaju ini.
@julia_romeo to bolo krásne napísané,"ukapla" mi slza...je úžasné akí talentovani ľudia chodia na toto neobyčajne obyčajne fórum
Toto je pre mňa hnus, ako od ženy tak od muža...
Keď s tebou muž nespava, prečo si to nijako neriešila...?... Tebe nevadí že lihas vedľa manžela a predtým ta pretiahol milenec?! To je aký charakter toto... A vôbec ti nevadí ze predtým sa tvoj milenec vyspal so svojou zákonitou manželkou....
Fuj.....
Neviem ci chceš niečo riešiť, či chceš ostat v manželstve.... áno je to tvoja vec, nič mi do toho nie je.. A milenec? Ten s tebou neostane.....iba možno vtedy keby sa to jeho žena dozvedela a rozviedla sa sním....
No tak si sa zabavila a otazka je, co chces dalej? Ak zijes prázdny zivot, tak to zmen. Rozved sa, ser na ženatého a ži chvilu sama pre seba a pre deti.
Keď s tebou muž nespava, prečo si to nijako neriešila...?... Tebe nevadí že lihas vedľa manžela a predtým ta pretiahol milenec?! To je aký charakter toto... A vôbec ti nevadí ze predtým sa tvoj milenec vyspal so svojou zákonitou manželkou....
Fuj.....
Neviem ci chceš niečo riešiť, či chceš ostat v manželstve.... áno je to tvoja vec, nič mi do toho nie je.. A milenec? Ten s tebou neostane.....iba možno vtedy keby sa to jeho žena dozvedela a rozviedla sa sním....
@brendaa Chapem, ze ta to mozno poburuje. Tie pocity – sklamanie, znechutenie, hnev – nie su nic nezvycajne, ked clovek cita o niecom, co ide proti jeho hodnotam. Ale skus sa na to pozriet aj inak – nie cez cierno-biele okuliare spravneho a nespravneho, ale cez prizmu cloveka, ktory jednoducho nevladze.
Nevies, co sa dialo tie roky predtym. Nevies, kolko vecerov zaspavala s dusou plnou prazdnoty, kolko krat prosila sama v sebe o blizkost, pochopenie, len obyčajny dotyk alebo pohlad. A mozno sa to nikdy nevratilo. A potom prisiel niekto, kto ju videl. Kto sa jej dotkol tak, ako si uz ani nepamatala, ze to moze byt.
Ano, mozno to cele nie je idealne. Ale kto z nas zije idealne zivoty? Ludia niekedy urobia rozhodnutia, ktore su chaoticke, bolestive a nepopularne – nie preto, ze su zli, ale preto, ze su zraneni, unaveni, vyhladovani po laske a pochopeni.
Neobhajujem nikoho. Len hovorim: sudit je to najlahsie. Pozriet sa hlbsie a vidiet cloveka, nie len skutok – to uz vyzaduje nieco navyse. Skus to.
Mozno raz aj ty budes potrebovat, aby sa niekto nepozeral len na to, co si spravila… ale preco.
Uži si - žiješ len raz a na koment od mk22 len toľko, že nato, že je ženatý má myslieť v prvom rade on
@tulipanik12 sak ona je tiez vydata
Si jeho milenja, nie zena. On to bere v posteli inak ako ty. Nevadi ti ze spava s inou?
Snad sa medzitym aj sprchuje😀
@veronicka1901 Prečo v noci ? Sex sa dá robiť iba potme ? Robím na hoteli, a často tam pride poobede párik na 2 hodiny.
@rusalkablack sama autorka napísala: "až to prerastlo do noci v hoteli. a potom dalsia. a dalsia."
Fuj.....
@brendaa kto ti dal právo byť sudca i kat
@brendaa Chapem, ze ta to mozno poburuje. Tie pocity – sklamanie, znechutenie, hnev – nie su nic nezvycajne, ked clovek cita o niecom, co ide proti jeho hodnotam. Ale skus sa na to pozriet aj inak – nie cez cierno-biele okuliare spravneho a nespravneho, ale cez prizmu cloveka, ktory jednoducho nevladze.
Nevies, co sa dialo tie roky predtym. Nevies, kolko vecerov zaspavala s dusou plnou prazdnoty, kolko krat prosila sama v sebe o blizkost, pochopenie, len obyčajny dotyk alebo pohlad. A mozno sa to nikdy nevratilo. A potom prisiel niekto, kto ju videl. Kto sa jej dotkol tak, ako si uz ani nepamatala, ze to moze byt.
Ano, mozno to cele nie je idealne. Ale kto z nas zije idealne zivoty? Ludia niekedy urobia rozhodnutia, ktore su chaoticke, bolestive a nepopularne – nie preto, ze su zli, ale preto, ze su zraneni, unaveni, vyhladovani po laske a pochopeni.
Neobhajujem nikoho. Len hovorim: sudit je to najlahsie. Pozriet sa hlbsie a vidiet cloveka, nie len skutok – to uz vyzaduje nieco navyse. Skus to.
Mozno raz aj ty budes potrebovat, aby sa niekto nepozeral len na to, co si spravila… ale preco.
@julia_romeo haaa nie nepoburuje ma nič, a nie je nutné "kurevstvo" ospravedlňovať, každý má nejaké zásady aj morálne s ktorými sa stotožňuje... JA NIE... problém milenecký a hlavne tajný vzťah jej manželovi určite nepomôže... Jej svedomie je to... Veď nech si to otočí autorka a aj vy... už by ste iné písali...v jej prípade ste také tolerantné, zaujímavé... Mozno sa veľa žien v tomto prispevku našlo...
Mne nemusíš otvárať oči ja ich mám dokorán otvorené, to nie je nevera kedy by bolo tomu človeku ľúto ze ublížil manželovi /manželke.... A chce to zmenit....
Tento prípad je úplne iný.....
@stanislavicenka ale čo?😁😉
@bruno1 ze nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca😁😉
Usmev cez kavovar, celkom romanticke, ale mna by zaujimalo, ci tvojmu muzovi nie je cudne, kde si v noci,ci akoze na nejakej sluzobnej ceste? Potom ci si nevsimol zmenu v tvojom spravani, lebo ta u teba urcite nastala?
@julia_romeo haaa nie nepoburuje ma nič, a nie je nutné "kurevstvo" ospravedlňovať, každý má nejaké zásady aj morálne s ktorými sa stotožňuje... JA NIE... problém milenecký a hlavne tajný vzťah jej manželovi určite nepomôže... Jej svedomie je to... Veď nech si to otočí autorka a aj vy... už by ste iné písali...v jej prípade ste také tolerantné, zaujímavé... Mozno sa veľa žien v tomto prispevku našlo...
Mne nemusíš otvárať oči ja ich mám dokorán otvorené, to nie je nevera kedy by bolo tomu človeku ľúto ze ublížil manželovi /manželke.... A chce to zmenit....
@brendaa 👏👏👏👍👍👍moje slová ,treba používať jeden meter .
@brendaa Ano, mas pravdu – tento pripad je iny. Lebo zivot nie je skatulka s nalepkou „vasa moralka“. Nie kazdy, kto nezije podla tvojich zasad, je automaticky zly clovek. A nie, otvorene oci nie su zarukou hlbky – niekedy len zaberaju cele zorne pole a clovek aj tak vidi len to, co chce.
Je jednoduche byt prisny, ked sa clovek sam nenachadza v priepasti. Ale empatia nie je o tom, ze schvalujeme – je o tom, ze chapeme, preco sa niekto potkne. Lebo niekedy clovek nehlada milenca. Hlada kusok seba, ktory mu v tom krasnom, moralne bezchybnom zivote niekde uplne zmizol.
Ale jasne. Skoda. Mohla radsej trpiet v tichosti a byt pekne cista. Pre ostatnych. V tomto pripade pre teba...
@brendaa kto ti dal právo byť sudca i kat
@goodidea čítaj s porozumením... každý má svoje zásady... ja mám také, nebudem manžela podvádzať a klamať.... vernosť a charakter...
JA vravim keby tu písala žena ze jej muž ma milenku tak to by boli iné príspevky, všakže...
Dvojaký meter tu bol nie raz...
Týmto debatu končím, mozno sa autorka dobre baví, ze to tu rozprúdila
@brendaa Ano, mas pravdu – tento pripad je iny. Lebo zivot nie je skatulka s nalepkou „vasa moralka“. Nie kazdy, kto nezije podla tvojich zasad, je automaticky zly clovek. A nie, otvorene oci nie su zarukou hlbky – niekedy len zaberaju cele zorne pole a clovek aj tak vidi len to, co chce.
Je jednoduche byt prisny, ked sa clovek sam nenachadza v priepasti. Ale empatia nie je o tom, ze schvalujeme – je o tom, ze chapeme, preco sa niekto potkne. Lebo niekedy clovek nehlada milenca. Hlada kusok seba, ktory mu v tom krasnom, moralne bezchybnom zivote niekde uplne zmizol.
Ale jasne. Skoda. Mohla radsej trpiet v tichosti a byt pekne cista. Pre ostatnych. V tomto pripade pre teba...
@julia_romeo prepáč za priamu otázku na telo :Ty si z nejakej náboženskej skupiny(sekty)?
@julia_romeo prepáč za priamu otázku na telo :Ty si z nejakej náboženskej skupiny(sekty)?
@bruno1 nie, nie som.... vidis niekde v mojich prispevkoch spominanie nabozenstva alebo Boha? ja myslim ze nie...
dík za oznam.
@bruno1 nie, nie som.... vidis niekde v mojich prispevkoch spominanie nabozenstva alebo Boha? ja myslim ze nie...
@julia_romeo ani Jehovisti panbožka moc nespomínajú.No ten štýl reči,tie slová ! Mám sníma totyž ,osobnú skúsenosť.
@julia_romeo ani Jehovisti panbožka moc nespomínajú.No ten štýl reči,tie slová ! Mám sníma totyž ,osobnú skúsenosť.
@bruno1 Zaujimave, ako co vselico dokaze niekto z par viet vyvodit.. Ak ti to evokuje Jehovistov, asi je to skor o tvojich skusenostiach nez o mojich slovach. Ludia casto vidia to, co si tam sami dosadia – niekto text, niekto vyznamy, ktore tam nikdy neboli.
A to je v poriadku. Len to potom skus nepredavat ako fakty. Nie kazdy, kto pouziva slovosled a zamysla sa nad zmyslom veci, je automaticky clen duchovneho spolku.
Ale ak je to pre niekoho prilis netypicke, chapem – kazdy ma inu mieru toho, co mu zacne pripadat „divne“. Len niektori ju maju tak nizko, ze staci slusne a empaticky formulovana veta a uz zacnu spajat body, ktore neexistuju...
No prepac,tiez sme mali s muzom kadejake obdobia,ale nikdy mi ani len nenapadlo skocit do postele k niekomu inemu,aby som "nasla samu seba'. To je taka vyhovorka🤦♀️ Mala si najprv s manzelom riesit poradnu,alebo sa najprv rozviest a nie si takto viest 2 paralelne zivoty. Dokedy to takto planujes? Chudera ta zena na druhej strane,ta keby vedela...

Prinajhoršom(možno prinajlepšom) sa rozvediete čo viac môžeš stratiť
@goodidea Môže sa s ňou muž rozviesť a tento milenec sa stiahne, keď to už nebude pre neho tak zaujímavé a zostane sama. Možnosti je veľa.