icon

Život s partnerom a s jeho dcérou

janka123456879
29. aug 2023

Ahojte neviem ako začať som už nadne všetkého žijem s priateľom máme spolu babetko , priateľ má zos svojou ex dcéru 9 ročnú , chodí ku nám majú na striedavý starostlivosť .... Idem si po radu čo by ste na mojom mieste urobili .... Keby jeho dcéra by vás nechcela a chcela by otca babu deda a nášho malého ale mňa nie myslím si a mám taký pocit že som jak duch u nich .... Celý deň počúvate že chce babu deda otca , aj otcovho brata ,,, zos začiatku sme spolu vychádzali rozumeli si .... Ale potom po čase sme už nevychádzali spolu dobre prišiel jeden deň zo začiatku keď sme začali s priateľom chodiť som sa maľovala dala som si špiralu , mejkap , a rúž a jeho dcéra namna povedala že vyzerám jak bosorka takto veľmi urazilo lebo jej mama sa maľuje atd ... A potom sme neznášali s jeho ex .... Ale potom sme sa nejak kamaratili a vychádzame spolu dobre ..... S priateľom sa ľúbime ja ho milujem ľúbim ho ... Lenže mi vadí jeho mala dcéra 9 ročná už aj zasiahli jeho rodičia lebo nechcú aby sme sa hádali ja ich chápem proste ja to vidím tak že ona chce ich a nie mňa my keď ideme do svokrovcoch s malým aj s priateľom je toto pitné že len chce ich a mňa nie mám obdobie také že by som ju chcela objať , pohladkať ju atď ale nedovolí mi to srdce proste sa trápim kvôli nej ja som už aj hovorila priateľovi že nech sa snou porozpráva dohovára jej aj som tak pitné povedala nech sa porozpráva s ocom s mamou nech sa snou porozprávajú atď proste toto pitné že má nechce kolko krát som sa hádala s priateľom kvôli nej .. už keď je najhoršie jooj ľúbim ťa chcem ťa ale není to tak neprejaví mi aby má chcela koľko krát čokoľvek som jej povedala aby ma mala rada aby sme boli štástna rodinka atď koľkokrát ju zobereme ju ku nám a furt chce babu otca atď no zo začiatku namna žiarlivá bola ale teraz už ani nie ja keď mu ju máme tu tak toto je furt rotor pitné dokola že proste chce len ich a mňa nie koľko krát sme sa pohádali rozchádzali sme kvôli nej ja viem že mám všetko rešpektovať atď ale to sa nedá žiť a pozerať na nich že ich a mňa nie čo by ste urobili na miesto mňa odišli by ste preč bývať alebo neviem ja som jej stokrát urobila pre ňu čokoľvek aj som sa snou porozprávala atď teraz zos svokrou som sa pohádala len kvôli malej deň čo deň furt je toto pitné .. no na druhej strane s ex má priateľa tak tam je všetko úplne inak tam je poriadku jeho ex má svoje dcéry tu 9 ročnú aj ešte dve detičky má ktoré snim čaká babetko na druhej jej 9 ročná dcéra hovorí na jej priateľa ocko čo vôbec jej není ocko ale nevlastný ocko je preto volá lebo jej mala sestra volala ocká menom tak preto sa dohodli že budú ho volať ocko ,,, mám také dni obdobie ktoré sa mi chce plakať lebo myslím NATO každý deň že má nechce jeho dcéra ich hej už neviem ďalej čo mám robiť som stoho zos všetkého nervózna priateľ mi hovoril že keď my nebudem snou vychádzať tak on bude chodiť do rodičov snou ja už som totálne koncoch ona namna papule keď jej dačo poviem alebo má nepočúva ja som všetkého už strese je to na dlhé rozpisovanie nemôžem všetko dusiť v sebe a pozerať NATO že ich chce mňa nie keď sa jej povedali napríklad baba jej hovorila že od teraz Janku budeš volať mama tá sa začala smiať ... Proste si nikdy nenájdeme cestu ku sebe lebo všetko toto pitné bude robiť dokola áno som citlivá a mám povahu takú zos svokrovou sme sa tak pohádali čo my aj prišlo ľúto ale nedokážem proste tak žiť budem veľmi rada za radi proste koľko krát som povedala aj priateľovi že by sa porozprávali snou nič neurobili aj keď sa snou priateľ porozprával tak furt toto robí zle mi atď ... Aj keď spolu volajú cez Viber tak ma ani nespomenie mala len proste môjho synčeka spomenie ani sa neopýta Janka čo robí alebo čo nič .... Proste to vidno že ona potrebuje ich a nie mňa .... Ak teraz bola ex na šírave zos svojim priateľom jeho ex ju pomojkala dala jej pusu objala ju atď ale vidím že ju majú radi na druhej strane ale čo by mi dala zanu keby sme boli dobrá rodinka nerobila proste zle aby má chcela tak by to bolo všetko inak ... Písala som kamarátovi že čo mám robiť že som všetkého nadne ja som mu poslala správu čo som poslala sestre správu že jak som sa pohádala zos svokrou a s jeho malou hovoril mi že mám nechať tak že mám to ignorovať nedá sa to proste stále ignorovať že po čase bude dobre tá kedy nikdy to nebude ako predtým ona keď není tu je všetko poriadku nehadame sa vychádzame s priateľom dobre ja viem že ona potrebuje ocka mamku ich jej stranu jeho strany ale proste mňa nie čo by ste urobili na mojom mieste nechcem nikoho urážať ani nič nesom proste zlá matka ani nič keď som zle niečo povedala alebo vyslovila tak ma upozorňovali aha tak sa má povedať atď proste nedá sa tak žiť je to na dlhé vážne rozpisovanie aj o svokre atď budem veľmi rada ak mi niekto pomôže vtom lebo som úplne nadne stoho všetkého

keby som pre nich bola jakeby cudzia a duch ja keby som na kolajnici ... Proste aj keď ju zoberem t tu

kitycat
29. aug 2023

Pri tretom "pitne" mi oci vypalili x_x

julka188
29. aug 2023

@tanyag ak sa nemýlim, používa sa to na Zemplíne

tanyag
29. aug 2023

@julka188 No bývam teraz v Trebišove, to spadá pod Zemplín či? 😁 ale vážne som to ešte nepočula od nikoho

kika147
29. aug 2023

@milanemila 😂😂😂😂😂😂😂

solange7
29. aug 2023

😀

cacianka
29. aug 2023

Toto je tak debilný príspevok, že sa vôbec tej 9rocnej nečudujem, lebo ani my tu ani ona nerozumie reči tvojho kmeňa

majulino
30. aug 2023

@deti95060810 ale prosím ťa, som rada cena východniarka a stále tu žijem. Autorka je zjavne z niektorej časti zemplina. Tu sa používa bežné.
Furt toto pitne dookola robím
Taká ši pitna jak ci mac...
Bula tak pitňe obľečena jak ja

majulino
30. aug 2023

@tanyag aj ja som z TV 🤣 používa sa, dosť často, len väčšina ľudí už negádžuje.

lubkavargova1
30. aug 2023

Moja tak pitne jak še ty spravaš ku malej tak pitne še i ona ku tebe sprava...

lussyl5
30. aug 2023

@tanyag Ja som od Michaloviec používa sa bežne.Nárečové výrazy môžu byť iné aj z dediny na dedinu.Práve v tomto je pestrosť našich nárečí že všade to je trochu inak.Ale súhlasím že v písomnom prejave je to rušivé a celkovo by autorka mohla písať zrozumiteľnejšie.

janka123456879
autor
30. aug 2023

@lubkavargova1 ja sa spravam ku nej dobre aj ked jej poviem ze ma sa obliect a idete na pohotovost lebo mala horucky tak to jej musela povedat svokra aby isla sa obliect vobec ma ani pocuvat nechce

janka123456879
autor
30. aug 2023

co vam tu je smiesne to ze som tu je nejak inak rozpisala atd .... ale ok chapem vas ze je to smiesne asi si by ste boli takom vztahu s priatelom aby jeho dcera piskovala s vami papulnata bola aby vas nepocuvala atd aby vam robila zle

janka123456879
autor
30. aug 2023

@mikadooo ako my zijeme s priatelom na chatke na sirave my len ku svokrovcom chodime na navstevu a podla mna si nenajde ani cestu ku mne ani nic proste ma nechce ja som ako na druhej kolajnici priatelovi som hovorila ale vobec mi neda za pravdu viete nechcem tak zit a byt strese a preplakavat trapit sa kvoli nej viem ze sa rozviedli s ex chapem to aj ja som si vtom presla aj som jej hovorila ze rozideme kvoli nej viete aspon keby pocuvala nerobila mi naprieky neviem proste som stoho zmetena

janka123456879
autor
30. aug 2023

@hendikep toto pitne co som myslela ze mi robi zle ked jej poviem nieco tak je drza

janka123456879
autor
30. aug 2023

@kepassa ja ju mam rada aj som sa snou rozpravala som sa snou ale aj tak ma nechce a s priatelom som mu kazdy den mu hovorila ze nech sa snou porozprava nech jej vysvetli atd proste jednoducho ma nechce a priatel je taky ze mi neda ani za pravdu alebo ked mi ona daco povie zle tak ani nepovie jej nic ide dalej proste neviem ako dalej snou pokracovat som rozmyslala ze odidem od nich aby mala len pre seba oca babu deda proste som na vyse ked ona nepochopila ze lubim jeho ocka atd ale na druhej strane nemam kde ist lebo doma u rodicov je to tiez ine a tazka situacia .... priatel mi hovori ze som falosnica atd ..... on dobre vie ze to tak dalej nejde ....

janka123456879
autor
30. aug 2023

@kepassa aj keby som jej davala lasku podla sa to nezmeni a furt to bude opakovat sa nadalej ignorovala som to a nic sa nezmenilo ked sa po rokoch nezmenilo snou tak sa to nezmeni nic

janka123456879
autor
30. aug 2023

@thereisabear pochopili ste ma keby ste bola na mojom mieste ja som pre nu vsetko spravila co bolo mojich silach

lubkovaandrejka
30. aug 2023

@tanyag podla mna je rozdiel v tom ci si vychodniar napr. z Popradu alebo Svidnika :D ja som to tiez v zivote nepocula.

zmrzlinka2021
30. aug 2023

@janka123456879

Teba tvoj priatel nazyva, ze si falosnica? Fuha, silna kava

thereisabear
30. aug 2023

@janka123456879 tak sa s tým zmier, nemusí ťa mať rada, nie je to jej povinnosť.

dota6
30. aug 2023

@janka123456879 autorka neboj sa. Pozri o chvíľu príde do puberty, prídu iné záujmy a ani si nespomenie na babu, dzeda, oca ani na mamu :D viem, že je to ťažké pre teba, ale naozaj nie je povinná mať ťa rada a mať k tebe vzťah. Ignoruj ju a bude pokoj. Tiež jej nie si povinná suplovať matku, ona rodičov má. Nech si ju vychovávajú oni, inak budú mať hlavy v smútku, keď už teraz majú problém korigovať jej správanie. Píšeš, že je k tebe zlá a drzá. Tak by som odkázala pánu apkovi, nech aspoň od dieťaťa vyžaduje trocha slušného správania voči tebe. Veď to je základ. Rada ťa mať nemusí ale aspoň to slušne správanie by som ako rodič vyžadovala.

janka123456879
autor
30. aug 2023

@dota6 no tá čo vám poviem keď vidíte sami ja čo poviem jej alebo môjmu priateľovi takto neurobí lebo všetko je po nich všetko čo povedia alebo baba ju chráni vo všetkom čo nanu poviem atď viete do nekonečna ignorovať to sa nedá keď celý deň ste u svokrovcoch na návšteve počúvate že baba dedo oco jeho brat a mňa ani nepríde ku mne ani nič zo začiatku bolo že sme sa bavili hrali karty a tak ďalej teraz vôbec nič proste ma nechce a ignorovať po každým sa nedá či ideme na kúpaliská tak tiež baba , oco a ja nič ,,,,

kika147
30. aug 2023

@janka123456879 ja nechápem prečo ste stále s babkou dedom atd. Treba tráviť čas len spolu alebo skús ju len ty niekde vziať na kúpalisko alebo zmrzlinu a hovor s ňou zabavíte sa atd..

janka123456879
autor
30. aug 2023

@kika147 ako my svokrovcami nesme každý deň my keď ideme na kúpalisko alebo na zmrzlinu tak ideme na aute do mesta s priateľom ja sa snou bavím atď alebo niekedy je to pravý opak raz je dobrá a raz je zlá namna .... Takto bolo keď prišli po mňa a pomalého na šíravu bola tu namna dobrá všetko dobre bolo u nás ale keď ideme do svokrovcoch takto je zlá drzá atď ... My teraz sme boli preto svokrovcoch lebo jeho mama chodí do Nemecka robiť teraz prišla len

janka123456879
autor
30. aug 2023

Alebo koľko krát som chcela aby prišla tu ku mne lebo priateľ chodí do roboty aby prišla ku malému jeho dcéra .... Atď aj priateľovi som hovorila .... A nič stoho nebolo ani jedno ani druhého ....

liliana8
30. aug 2023

@janka123456879 Ziskas si ju iba laskou. Vzdy ked bude u vas bud k nej laskava,hladaj na nej to dobre a snaz sa to mysliet uprimne. Najprv ta bude odmietat,ale postupne si ju tak ziskas.To je jedina cesta.

marseillefan
30. aug 2023

@majulino tak pitňe by mi odpovedal jak aj ty

janka123456879
autor
30. aug 2023

@zmrzlinka2021 no to áno

janka123456879
autor
30. aug 2023

@liliana8 no to asi bude posledné ale určite furt to tak bude ako píšem furt ku nej byť Mila .... Zas nesom som taká že sa ku nej tiskat ku nej aby mala rada stále niečo nové nové tak je už úbohé sa tiskat ku nej stále .... keď ma raz nechce

zmrzlinka2021
30. aug 2023

@janka123456879
Prosim ta, pises, ze s priatelom byvate v zahradnej chatke. Kto je jej majitelom? Mas tam nejaky vlastnicky podiel?