Život s partnerom bez komunikácie
Žijete niektoré podobne ako ja? Žijem s partnerom a nebavim sa s ním už dlhšie, nič mu nehovorím, nič sa ho nepýtam, keď náhodou niečo od neho potrebujem tak poviem synovi, nech sa ho opýta, pripadne mu napíšem krátku správu. Zistila som, že takto mi bude najlepšie, nikto zo mňa nevysava energiu, nemusím sa snažiť o jeho pozornosť..ved bavil sa so mnou vždy iba z mojej iniciatívy..s deťmi sa baví normálne, prihovára sa im, ja som bola vždy vzduch. Keby od neho odídem, mame akurat na suché rožky. Takto tiež nechcem žiť. Inak mi nič nechýba, ďalšieho chlapa už nechcem aby som mu robila sluzku. A aspoň mi napíšte ci poznáte takýto prípad, keď nechcete o sebe napísať. Správy podobne že ja by som takto nežila, nato nie som zvedavá. Ďakujem
Chudak syn .. deti .. maju toxickych rodicov . A ty ze otec si ma uvedomit no ty sa mozes chovat rovnako zle a tahat dieta medzi vas ako prostrednika ??. Fuj hanbi sa. Ani si neuvedomujes ze dieta vyuzivas a ako mu ublizujes. A Toto cele len Preto , ze ty by si mala len suche rozky . Ver tomu ze deti by o otca neprisli a mali by unho standard na ktori su zvyknute . Len ty by si ho nemala . Tak sa tu netvar ze detom davas toxicku rodinu koli nim .. lebo tento alibizmus ti raz tak hnusne vybuchne do tvare ked tie deti budu velke .
@anonym_autor to moze byt zaciatok konca,no neviem ja by som to riesila,nejaka manzelska poradna a podobne. Ani nevies aky priklad davas detom,ze proste je ok so zivotnym partnerom nerozpravat,len tak vedla neho zit. Ja som mala tu cest vidiet v blizkej rodine taketo fungovanie a poviem ti uz ako velmi mala som si uvedomovala ze to nie je ok. Raz som nasla ich svadobnu fotku a povedala som: tu ste sa mali este radi vsak?
@anonym_autor nepoznám žiadnu rodinu, ktorá to má podobne. Neprekáža ti, že to tvoje deti berú ako štandard a že raz budú možno tak isto žiť aj oni? A že budú tiež nešťastné? Píšeš, že by si bez neho bola na suchých rožkoch a keď to prestane baviť jeho a niekoho si nájde, to už na tých suchých rožkoch nebudeš? Inak ide z teba taká arogancia, že sa mu ani nedivím, že mu to takto vyhovuje.
Dúfam že ten chlap bude mať viac rozumu a ukončí to.
Moji rodičia sa spolu nerozprávajú s krátkymi pauzami 14 rokov. Ja som už dospelá, roky s nimi nežijem a aj tak mi to vadí keď prídeme na návštevu, vtedy vydržia spolu v jednej miestnosti kôli nám. Inak žijú tak, ako keby ten druhý neexistoval. Keď chcem niečo povedať mame že jej to zatelefonujeme, tak musím zvlášť zavolať aj otcovi.
Keď som bola dieťa bežne sa po hádke pár týždňov nerozprávali.
Ja som vo vzťahu 17 rokov a hovorím, že keď sa prestaneme spolu rozprávať to už bude definitívny koniec. Za mňa je to týranie, pasívna agresivita. A to dieťa by ti bolo v budúcnosti vďačnejšie keby ste za čas žili "na rožkoch" ako pozerať sa roky na rodičov ktorý takto žijú
Poznám taký prípad, moja kamarátka tak žije s manželom nerozprávajú sa doma. Ona si robí svoje vari upratuje, muž celý čas na mobile a nevníma ju. No ony často sa aj hádajú kvôli tomu že jej nič nepomôže a iba na mobile trávi všetok čas. Kamarátka mi hovorí že ona je rada keď on není doma keď je do večera v práci že má kľud od neho, že ona ho nepotrebuje ani vidieť a najradšej by bola keby chodil preč na týždňovky. Tiez ostáva s ním lebo sama by to nezvládla s dvomi deťmi.
Poznám taký prípad, moja kamarátka tak žije s manželom nerozprávajú sa doma. Ona si robí svoje vari upratuje, muž celý čas na mobile a nevníma ju. No ony často sa aj hádajú kvôli tomu že jej nič nepomôže a iba na mobile trávi všetok čas. Kamarátka mi hovorí že ona je rada keď on není doma keď je do večera v práci že má kľud od neho, že ona ho nepotrebuje ani vidieť a najradšej by bola keby chodil preč na týždňovky. Tiez ostáva s ním lebo sama by to nezvládla s dvomi deťmi.
@anonym_57433a Brrr toto je uplne strasidelne a tragicke. Co je to za zivot...radsej by som si 2 prace nasla, ale hentak by som zit nemohla.
Mali by ste ísť na terapiu, alebo od seba je to trápenie pre všetkých.Nema ti žiadny zmysel kamarátka mala takého otca aj sa človek bal k nim ísť, že čo bude.Jej mama skončila na psychiatrii a potom dostala rakovinu, až potom sa rozviedla s začala normálny život.Obidve majú divné vzťahy s mužmi a robia podobné veci ako otec tichá domácnosť, oduvanie jedná sa nevydala a je sama v 45 druhá sa viac uráža ako je normálna.
@anonym_57433a Brrr toto je uplne strasidelne a tragicke. Co je to za zivot...radsej by som si 2 prace nasla, ale hentak by som zit nemohla.
@anonym_331e65 Ja si neviem predstaviť tak žiť, ona je strhana zničená a každú chvíľu má výbuchy hnevu. Normálne mi je jej ľúto no na druhej strane ona je spokojná lebo finančne sa majú až moc dobre. Hovorí že sama by nevedela dať deťom nič.

To, čo ukazujete svojim detom, je extremne toxický vzťah. Ako píšeš, raz to skončí, len teda či nebude neskoro…