Prečo sa so mnou stále stretáva?
Hnusne sa so mnou rozišiel, zlomil mi srdce . To všetko sa stalo len pred týždňom. A schválne je na miestach kde som ja. Chodí uličkami cez ktoré vie ze chodim. Ide ak rovnakým autobusom ako ja. Dnes to zase urobil a nemohla som sa na neho ani pozrieť ale on sa na mňa pozeral. Chcela som plakať, kričať ale zamrzla som. Prečo mi to robí keď má nechce?
mozno len nechce menit zauzivane veci, nehladaj vo vsetkom hned naznaky a indicie...
No a co ine ulicky ani autobusy neexistuju? Ked teraz vies kade chodi, tak zmen trasu a svoje stereotypy. Uz len kvoli vlastnej bezpecnosti - bohvie, co je to za magora, ked ma potrebu ta prenasledovat.
@sissy27 Snažím sa ale aj tak vždy sa seba narazíme.
Nekomunikujeme spolu nič, ale veľmi mi ublížil priamo ma vyhnal od seba a robí mi toto ?
A co ked chodi tym istym autobusom len preto, ze mu prave ten vyhovuje? A co ma chodit po kanaloch, ked najvyhodnejsia trasa vedie akurat po tych uliciach kade chodis ty? Co ked chodi po tych uliciach v tom case ako ty, lebo akurat ide domov, do fitka, tak ako chodil vzdy? Ma si oci vypichnut aby ta nahodou neuvidel?
Vies, otazne je, ci naozaj chodi rovnakymi trasami ako ty schvalne, alebo proste tade chodieva lebo je to najkratsia / najrychlejsia / jedina trasa. Ak zijete v malom meste, tak je celkom bezne, ze sa ludia stretnu aj ked nechcu.
Daj sa trochu dokopy, ludia sa schadzaju a rozchadzaju, a nie je jediny na svete. Je to cerstve, boli to, ale prejde to.
My tu na internete žial presne nevieme, prečo niekto robí tebe zlé veci,
ale určite by bolo lepšie, keby si ho nikde nevidela, a sústredila sa na
rozmaznávanie samej seba, oddych a súcit so sebou.
Požiadaj rodinu a kamarátov nech si všimnú, či ťa ozaj stále úmyselne prenasleduje. A ak áno,
dá sa mu poslať žiadosť o ukončenie a zastavenie - písomné oznámenie, ktoré požaduje, aby príjemca okamžite zastavil nezákonnú alebo údajne nezákonnú činnosť.
Možete ju s rodinnou alebo priatelmi spoločne napísať a poslať
mailom,
poštou, a prípadne požiadať na polícii či sa dá poslať mu z ich strany návrh na zastavenie úmyselného naháňania.
Najskôr asi nech mu pošlú tvoja rodina a známi iba neformálny list, nech prestane.
Mozno caka, ze sa mu zacnes prosikat a ze bez neho sa ani nepostavis z postele, mozno to robi kvoli tomu, aby sa pripominal a aby si bola stale zlomena. Pre takeho cloveka je najvacsia facka ked ta uvidi opat stastnu, drz sa
@nika3136 ďakujem
Možno ho to mrzí a chce sa prihovoriť. Nepíše ti napríklad na facebook alebo podobne?
@bloger Nie, blokol ma všade. Keby chcel tak napíše alebo napíše cez svoju mamu.
to co je za trend blokovat ludi ?pre nastrocnych.

Ah mala som to rovnako, chodila som so svojim spoluziakom. Do teraz neviem, ci to robil naschval ale neraz bolo ze sa objavil tam kde ja a pritom tam podla rozvrhu byt nemal. Neviem. Asi si chcu nieco dokazovat tym ze zneprijemnuju zivot svojej ex este viac. Ale povedala som si kaslat, ved nech pozera, je to traposina na chlapa, ak ho bavi takto trapit zenu 🙂