Zložilo váš vzťah, keď sa partner nesprával pekne k deťom?
Baby ktoré ste to zažili (!), muž nerva, nemá skutočný záujem s deťmi tráviť čas.
Odišli ste, alebo ste boli s deťmi nonstop, aby ich jeho správanie tak nepoznačilo? Ako vaše rozhodnutie ostať alebo odísť vnímajú deti s odstupom času?
@evuska32 to on nerieši dôsledky jeho správania na deti a budúcnosť detí vôbec. On je taký sebastredný egoista. Teraz narobí problémy a v puberte sa na mňa aj na deti vy..re a ešte mi vykričí, že všetko kvôli mne hajzlik jeden.
@eva8 som si všimla že matka v takom “vzťahu” rýchlo vyhorí. Ja keď ma dohná koľko krát k slzám čo do mňa stále rýpe, proste na druhý deň nemám ani energiu žiť a nie naplno sa venovať deťom. Aj keď sa snažím, má to dopad na deti. Známy vzorec nešťastná matka - nešťastné , vzdorovité deti.

Ublížila som deťom tým, že som dovolila, aby dlho vyrastali vo vzťahu, kde ex ubližoval nielen mne, ale aj deťom, najhoršie je, že sa to nalepilo aj na mňa a ubližovala som im aj ja. Nesprav rovnakú chybu. S dospelou dcérou máme dobrý vzťah, syn skorodospelak je zo mňa sklamaný, ale je fajn.
Mám výnimočné deti ♥️
Každé dieťa je výnimočné 🙂