Zlý pocit z nevydareného rande
Ahojte bola som dnes s jedným chalanom s ktorym si píšem vonku a nemám z toho dobre pocity možno si to len nahováram neviem trošku som čakala, že mi prinesie aspoň ružu, ale nič...celé zle pršalo nám, išli sme si sadnúť do reštiky už kuchyňa bola zatvorená, tak sme si nič nedali.. kávu sme si chceli dať ani tu nerobili..🤦🏼♀️ ale rozprávali sme sa dosť vôbec reč nestála...ale boli sme vonku asi len hodinu a pol a išiel ma odviesť..uvidím či sa ozve no, ale dosť sme sa nasmiali a mali sme si čo povedať..možno si tie zlé pocity len nahováram
ja som mala vela rande, kde som vedela na prvu, ze z toho nic nebude. V komunikacii som dost obratna a viem mat temy aj s ludmi, ktori ma v podstate nezaujimaju. U mna to bolo vzdy o tom aby bol ten cas s nimi aspon trochu prijemny a znesiletny napriek faktu, ze som zaujem nemala. Zvacsa sa mi muzi ozvali hned a taktiez navrhovali dalsie stretnutie, to ale neznamena, ze ak to muz urobi inak hned nema zaujem, kazdy sme iny. Ale to ako reagoval na tvoju spravu.. poviem to takto mame urcite vzorce spravania a aj urcite ocakavania na zaklade zaziteho. Moj aktualny partner ma zvlastny humor a teda chvilku mi trvalo kym som si zvykla.. kym som pochopila. Nase prve rande bolo naozaj kratke a viezla som ho domov, lebo mal auto v servise .. chcela som aby ma navigoval a k tomu som dodala, ze nemam dobry orientacny zmysel. On na to odvetil, ze nevadi ajtak so mnou nema v plane cestovat. Ostala som ako obarena, bol to pre mna jasny znak, ze nema zaujem. Aj jeho odchod bol taky rychly proste treskol dvere a uz ho nebolo. Bola som si ista, ze z toho nic nebude. No a on sa ozval do 15 minut sice .. a uz sme spolu nejaky ten piatok a uz aj to cestovanie mame za sebou. Kazdopadne po case som mu to povedala a spytala sa co tym myslel a preco tak reagoval. A on, ze su to vobec neuvedomil, ze to bol for a bol v strese. A ani ho nenapadlo ako to ja budem hned negativne vyhodnocovat. Chcem len povedat, uvolni sa daj tomu cas, nehodnot hned kazde slovo, kazdy vyraz. Same sa to nejak vyvinie.
@mirola ❤️🙏🏻
@mircalla no len podla mna mohol mat aj on zly pocit z toho, ze restika nevysla a musia sediet v aute. Mozno sa mu to zdalo nepohodlne a nechcem ju tam viac natahovat. Mozno jej chcel dopriat viac, pozvat ju a toto proste nevyslo. Mne sa to cele nezda, ze kuchyna zatvarena, kavu nerobia... To isli na rande bud velmi neskoro, alebo to bola fakt nejaka diera. A mozno bol naozaj zatopeny v jarku 🙈
@lindusss2016 Z mojich skusenosti, ak zaujem je s niekym mi je dobre, da sa len sediet v aute...hodiny
Plus je tam naznak co dalej, ze ma zaujem si to zapakovat, typek napise, ze to bolo fajn a pod
Samozrejme sa mozem mylit, ale skor nie, pripad @mirola je jeden z 10
@lindusss2016 Z mojich skusenosti, ak zaujem je s niekym mi je dobre, da sa len sediet v aute...hodiny
Plus je tam naznak co dalej, ze ma zaujem si to zapakovat, typek napise, ze to bolo fajn a pod
Samozrejme sa mozem mylit, ale skor nie, pripad @mirola je jeden z 10
@mircalla tak on bol aj po nočnej aj keď si pospal bol možno ešte unavený..
Keď sme sa lúčili normálne vystúpil z auta, odprevadil ma a povedal, ze aspoň sme pokecali..
No ja neviem skade ste, ak mal auto nedalo sa ísť niekde sadnúť si aj 5-10km dalej? Napríklad ja som nemala rada ak mi chlap doniesol na prvé rande ružu alebo čokoládu, prišli mi to také obmedzujúce, že som mu zaviazaná... Ale ak ti povedal, že ste si aspoň pokecali a nemal snahu ani ísť s tebou na aute inde a minúť nejaké euro mám pocit, že si ho nezaujala...
Ja to vnímam, že z jeho strany nič.. veľmi krátke rande, nechcel to predlžovať, kamarátsky s tebou aspoň pokecal a odviedol ťa domov, bez nejakého návrhu, kedy budeš mať čas, či sa ešte stretnete. Mrzí ma to, ale všetko to tak vyzerá a myslím, že to aj vnútorne sama cítiš.
A autorka ja neviem, o šiestej ráno prišiel z nočnej, na obed musel byť vyspatý, kľudne ste mohli mať rande o 15tej alebo 16tej. Divný čas na rande. Nemá on doma ženu alebo deti v lepšom prípade na víkend ako rozvedený a preto mohol až večer? Nehľadá skôr len kamarátstvo s výhodami?
Kvety sa na prve rande nenosia, je to red flag, uz tu boli take diskusie, ak nemas skusenosti treba citat, aby si sa vyhla aj neprijemnostiam v buducnosti.
Baby prosim vas, nedavajte jej falosne nadeje. Ten chlap doslova z rande usiel a bol stastny, ze sa uz neuvidia. Ja nechapem autorka, co on je jediny chlap na svete? Ked ti tak strasne zalezi na nejakom nimandovi.
Kasli na to a neries ho.Neze budes este tyzden nad nim rozmyslat a vypisovat mu!
A autorka ja neviem, o šiestej ráno prišiel z nočnej, na obed musel byť vyspatý, kľudne ste mohli mať rande o 15tej alebo 16tej. Divný čas na rande. Nemá on doma ženu alebo deti v lepšom prípade na víkend ako rozvedený a preto mohol až večer? Nehľadá skôr len kamarátstvo s výhodami?
@marsmykkok Ten cas mi pride extremne divny....s tym by som ani nesuhlasila stretavat sa prakticky v noci na 1. rande, ked nie je kam ist
@marsmykkok Ten cas mi pride extremne divny....s tym by som ani nesuhlasila stretavat sa prakticky v noci na 1. rande, ked nie je kam ist
@mircalla mne to príde proste tak že má doma ženu a skôr sa vytratiť nemohol, iba večer pod zámienkou že ide s chlapmi na pivo... Naozaj do 12tej sa musí vyspať a napríklad aj ja nemám rada časový stres, teda kľudne si mohol dať 3-4 hodiny na naobedovanie, úpravu seba, naladiť sa na rande a najneskôr o 16tej sa mohli stretnúť.
@mircalla mne to príde proste tak že má doma ženu a skôr sa vytratiť nemohol, iba večer pod zámienkou že ide s chlapmi na pivo... Naozaj do 12tej sa musí vyspať a napríklad aj ja nemám rada časový stres, teda kľudne si mohol dať 3-4 hodiny na naobedovanie, úpravu seba, naladiť sa na rande a najneskôr o 16tej sa mohli stretnúť.
@marsmykkok ale mne sa skôr nedalo nie jemu
Kasli na to a neries ho.Neze budes este tyzden nad nim rozmyslat a vypisovat mu!
@maminkadeticiek neboj, určite nebudem 🙂
Nema zaujem a navyse je to buran. Nerob si ziadne nadeje. Takto sa k zene nesprava. Len nevyzrete decko napise,ze je zatopeny v jarku a dohodnut si prve rande na 21 hodinu je tiez nevyzrete.
Tak už len tá veta "aspoň sme pokecali" hovorí za všetko (lebo chcel niečo iné a preto bolo rande tak neskoro 😏). O to sarkazme ani nehovorím - čisté sklamanie z jeho strany (nie z teba, ale z toho, ze nič nebolo).
Nemá záujem. Pretože sedieť sa dá aj hodiny-ak má muž záujem, je mu jedno, ze musí vstávať skoro napr. Ukončil rande on a neozval sa. Dá ironickú odpoveď na Tvoju otázku. Pri rozlúčke povedal, že aspoň ste fajn pokecali. Netuším, prečo ste sa stretli až tak neskoro. To už vieš ty.
@marsmykkok ale mne sa skôr nedalo nie jemu
@marsmykkok To neviem
@autor O 21 hod sa stretavat je velmi zly napad. Kazdopadne neries, nic z toho nebude. Sama si si nazvala temu....Ono ak mam z niecoho zly pocit, ten pocit je zvacsa spravny
Keby chcel, tak nakopne auto a idere hocikde inde, kde by bolo otvorené.
Mne na prvom rande kvet veľmi vadil, zavadzal mi, doslova. Potom som ho zabudla kdesi na lavičke.. Čo chcel povedať tým jarkom?
Prosím ťa , toto si zapamätaj:
1.rande hlavne cez deň, najmä ak človeka poznáš niekde zo zoznamky. Verejné miesto, všetko je otvorené, netreba riešiť, ze nieje " akoze" kam ísť.
2. Nesadaj si do auta k cudziemu človeku, nikdy!
Rande nedopadlo podľa tvojich predstáv ale bud rada, že si doma, živá a zdravá. Muži sú, aj budú....dávaj si na seba väčší pozor.
Tak už len tá veta "aspoň sme pokecali" hovorí za všetko (lebo chcel niečo iné a preto bolo rande tak neskoro 😏). O to sarkazme ani nehovorím - čisté sklamanie z jeho strany (nie z teba, ale z toho, ze nič nebolo).
@tamtamka26 on chcel ísť skôr, ale mne sa nedalo
1.rande hlavne cez deň, najmä ak človeka poznáš niekde zo zoznamky. Verejné miesto, všetko je otvorené, netreba riešiť, ze nieje " akoze" kam ísť.
Rande nedopadlo podľa tvojich predstáv ale bud rada, že si doma, živá a zdravá. Muži sú, aj budú....dávaj si na seba väčší pozor.
@mischy00 ❤️🙏🏻
To čo ti napadlo ísť v noci na rande s cudzím človekom? Mali ste to dať dnes niekde v centre kde sa dá najesť. Na prvé rande chcem spraviť dojem a nie ísť niekde len aby bolo. A to teda nie som náročná, stačí mi aj prechádzka v parku.
Keby chcel, tak nakopne auto a idere hocikde inde, kde by bolo otvorené.
Mne na prvom rande kvet veľmi vadil, zavadzal mi, doslova. Potom som ho zabudla kdesi na lavičke.. Čo chcel povedať tým jarkom?
@ibrunova absolútne neviem čo tým chcel básnik povedať.. celý deň pršalo, tak neviem či to mal byť pokus o "vtip" ktorý nevyšiel
@mischy00 Presne tak

Skor si myslim, ze chcel nieco ine, preto ste sedeli v tom aute, vzdy sa nejaky podnik otvoreny najde, ak sa chce, zvlast, ak je auto k dispozicii, ked nic nebolo, tak na co by odpisoval a este ho to v podstate nic nestalo.